05-28-2013, 12:55 AM
05-28-2013, 02:33 PM
(05-27-2013 12:18 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]چند نفر از عزیزان این حرکت راانجام داده اند.
عزیزان توجه فرمائید:
در این مدت دو سال آیا مطلبی را از من شنیده اید که نتوانسته باشم ثابت کنم؟
یا ادعائی که نتواتسته باشم ثابت کنم ؟
موفقیت شما جز خوشحالی من از آن , تاثیری در زندگی من دارد؟
پس اگر اعتماد دارید دیسکتاپ کامیوترتان را عوض کنید و پس از یکماه نتیجه بسیار عجیب آنرا مشاهده فرمائید..
استاد من نتیجه ش رو تو همین چند روز دیدم
این چند روز که درسم خیلی سنگین شد به خصوص دیشب وقتی به فکر این بودم که دیگه بسه و بخوابم چشمم به دسکتاپم و این جمله میوفتاد و باز ادامه می دادم و امروز موفقیت تو امتحانم رو به دست اوردم

مررررررررررررررسییییییییییییییییییییییییییییییی

05-28-2013, 06:35 PM
وقتی پائین پست را می بینم که انگشت شماری از عزیزان این تایپیک را مطالعه میکنند بی اختیار فکر میکنم که بقیه عزیزان با چه هدفی عضو این انجمن شده اند؟
مگر نمی خواستید تغییر را در خود ببینند. مگر نمی خواهند موفق شوند. مگر قرار بر رسیدن به اهداف نیست؟
البته این نوشته چون توپی است که به دیوار میخورد و بطرف خودم برمیگردد. چون فقط همین عزیزان آنرا می بینند.
عزیزانی که پیگیر این تایپیک بودید و هستید . این حرکت را انجام دهید و موفقیت خود را در یکماه ببینید.موفقتر باشید.
مگر نمی خواستید تغییر را در خود ببینند. مگر نمی خواهند موفق شوند. مگر قرار بر رسیدن به اهداف نیست؟
البته این نوشته چون توپی است که به دیوار میخورد و بطرف خودم برمیگردد. چون فقط همین عزیزان آنرا می بینند.
عزیزانی که پیگیر این تایپیک بودید و هستید . این حرکت را انجام دهید و موفقیت خود را در یکماه ببینید.موفقتر باشید.
05-28-2013, 07:19 PM
05-28-2013, 08:00 PM
خواهش میکنم جناب قربانیان...اگر خواستید عکس اصلی را در اختیار بنده قرار دهید تا بشکل زیباتری این نوشته را در عکس قرار دهم.
05-28-2013, 08:10 PM
(05-28-2013 08:00 PM)Sadegh Barzegar نوشته شده توسط: [ -> ]خواهش میکنم جناب قربانیان...اگر خواستید عکس اصلی را در اختیار بنده قرار دهید تا بشکل زیباتری این نوشته را در عکس قرار دهم.
ممنونم از شما بخاطر این حرکت بسیار زیبا و تاثیرگذار.
لازم نیست همان طرح شما بر روی دیسکتاپ زیباتر است. این حرکت را انجام دادم که عزیزان انجمن بسته به سلیقه خود این جمله را بر روی دیسکتاپ خود قرار دهند.
05-28-2013, 09:15 PM
من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده ای بسیار توانا....من هر کاری را شروع کنم تا نهایت رسیدن به موفقیت ادامه خواهم داد.
06-01-2013, 11:39 PM
(05-03-2013 01:44 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]ما شروع کننده خوبی هستیم و ادامه دهنده بسیار توانا.ما هر کاری را شروع کنیم تا نهایت رسیدن به موفقیت ادامه خواهیم داد.
خواهشی از عزیزان دارم:
هر عزیزی که وارد این تایپیک می شود همین جمله را ضمن چندین بار تکرار به سلیقه خود مجددا مرقوم فرمایند و کلماتی را که دوست دارند عزیزان تاکید زیادی بر روی آن داشته باشند , با رنگها و اندازه های مختلف های لایت نمایند.
بدون شرح و با یکدنیا موفقیت و رسیدن به اهداف.
06-02-2013, 12:12 AM
من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده ای بسیار توانا....من هر کاری را شروع کنم تا نهایت رسیدن به موفقیت ادامه خواهم داد.
اینم رنگین کمون به افتخار استاد عزیزم جناب قربانیان
منم با نظر دوست خوبم مهیار موافقم برا منم همین قضیه پیش اومد
اینم رنگین کمون به افتخار استاد عزیزم جناب قربانیان
(05-28-2013 02:33 PM)sir-mahyar نوشته شده توسط: [ -> ](05-27-2013 12:18 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]چند نفر از عزیزان این حرکت راانجام داده اند.
عزیزان توجه فرمائید:
در این مدت دو سال آیا مطلبی را از من شنیده اید که نتوانسته باشم ثابت کنم؟
یا ادعائی که نتواتسته باشم ثابت کنم ؟
موفقیت شما جز خوشحالی من از آن , تاثیری در زندگی من دارد؟
پس اگر اعتماد دارید دیسکتاپ کامیوترتان را عوض کنید و پس از یکماه نتیجه بسیار عجیب آنرا مشاهده فرمائید..
استاد من نتیجه ش رو تو همین چند روز دیدم
این چند روز که درسم خیلی سنگین شد به خصوص دیشب وقتی به فکر این بودم که دیگه بسه و بخوابم چشمم به دسکتاپم و این جمله میوفتاد و باز ادامه می دادم و امروز موفقیت تو امتحانم رو به دست اوردم
مررررررررررررررسییییییییییییییییییییییییییییییی
منم با نظر دوست خوبم مهیار موافقم برا منم همین قضیه پیش اومد
06-02-2013, 01:19 AM
من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده ای بسیار توانا....
من هر کاری را شروع کنم تا نهایت رسیدن به موفقیت ادامه خواهم داد.
من هر کاری را شروع کنم تا نهایت رسیدن به موفقیت ادامه خواهم داد.