05-03-2013, 07:52 PM
امروز مشکلاتی پیش اومد ، کمی فکر کردم و زندگیم رو مرور کردم ، فهمیدم که شروع کننده ی خوبی هستم ، اما ادامه دهنده ی توانایی نیستم
خیلی ناراحت بودم . بعد ظهر گوشیم رو گذاشتم رو حالت اف لاین و گرفتم خوابیدم ، ناراحت بودم
خواب دیدیم تو اکواریوم هستم که توسط یه شیشه به دو قسمت تقسیم شده و من هی دارم خودم رو میزنم به شیشه وسط اکواریوم . شیشه اخرش شکست و من موفق شدم تو کل اکواریوم آزاد باشم .
اون شیشه دیوار ذهنی من بود ، دیواری که کشیده بودم تا تنبلی هام رو بندازم گردن اینکه من ادامه دهنده ی توانایی نیستم . اما من خیلی کار ها رو ادامه دادم و به موفقیت رسیدم . خیلی چیزها بود که حتی زندگیمم گذاشتم برای رسیدن بهشون و آخر هم رسیدم .
از خواب پا شدم و اومدم تو انجمن و این تاپیک رو دیدم
زندگیم خیلی جالب شده ، همه چیز زندگیم داره به هم ربط پیدا میکنه .
یه تاپیک که برگشته به مشکل امروز من
و واسه حل شدنش جمله تاکیدی گفته
این جمله رو نوشتم تو دفتر ، تا خود موفقیت تکرارش میکنم ، مطمئن باشید
من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده بسیار توانا.من هر کاری را شروع کنم تا نهایت رسیدن به موفقیت ادامه خواهم داد.

خواب دیدیم تو اکواریوم هستم که توسط یه شیشه به دو قسمت تقسیم شده و من هی دارم خودم رو میزنم به شیشه وسط اکواریوم . شیشه اخرش شکست و من موفق شدم تو کل اکواریوم آزاد باشم .
اون شیشه دیوار ذهنی من بود ، دیواری که کشیده بودم تا تنبلی هام رو بندازم گردن اینکه من ادامه دهنده ی توانایی نیستم . اما من خیلی کار ها رو ادامه دادم و به موفقیت رسیدم . خیلی چیزها بود که حتی زندگیمم گذاشتم برای رسیدن بهشون و آخر هم رسیدم .
از خواب پا شدم و اومدم تو انجمن و این تاپیک رو دیدم
زندگیم خیلی جالب شده ، همه چیز زندگیم داره به هم ربط پیدا میکنه .
یه تاپیک که برگشته به مشکل امروز من

این جمله رو نوشتم تو دفتر ، تا خود موفقیت تکرارش میکنم ، مطمئن باشید

من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده بسیار توانا.من هر کاری را شروع کنم تا نهایت رسیدن به موفقیت ادامه خواهم داد.