صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
من شروع کننده خوبی هستم
و ادامه دهنده بسیار توانا.
من هر کاری را شروع کنم
تا نهایت رسیدن به موفقیت ادامه خواهم داد.
من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده ای بسیار توانا....من هر کاری را شروع کنم تا نهایت رسیدن به موفقیت ادامه خواهم داد.
(05-06-2013 08:02 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]تاثیر این جمله در این است که ما از قبل برداشت دیگری داشتیم و اکنون با مطالعه و تکرار آن , آنچنان ذهن را در گیر میکنیم که بعد از مدتی به راحتی جای برداشت قبلی را حواهد گرفت.
![[تصویر: 341j04gd1nlatdimskhu.gif]](http://upload.tehran98.com/img1/341j04gd1nlatdimskhu.gif)
[/img]
جهت یادآوری تکرار جمله.
من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده ای بسیار توانا.
من هر کاری را شروع کنم تا نهایت رسیدن به موفقیت ادامه خواهم داد.
تشکر ویژه از استاد قربانیان بزرگوار بخاطر این جمله زیبا و تاثیرگذار

(05-08-2013 10:27 AM)s_a نوشته شده توسط: [ -> ]من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده ای بسیار توانا.
من هر کاری را شروع کنم تا نهایت رسیدن به موفقیت ادامه خواهم داد.
تشکر ویژه از استاد قربانیان بزرگوار بخاطر این جمله زیبا و تاثیرگذار

ممنونم. امیدوارم عزیزان حتما روزانه چندین بار این جمله را تکرار فرمایند.نتیجه آن اعجاز آور است.
من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده بسیار توانا
من هر کاری را شروع کنم تا نهایت رسیدن به موفقیت ادامه خواهم داد .
من این متن رو سفارش دادم روی یه بنر 30*50 چاپ کنن بزارم تو اتاق جلو چشمم تا هر لحظه ببینمش و بشه ملکه ذهنم .
وقتی پست های آخر این تایپیک را دیدم تاسف خوردم. مگر نه اینست که میخواهیم نگرشهایمان تغییر کند؟
عزیزی وارد انجمن می شود در پست اول خود میفرمائید....تومان پول دارم چکارکنم؟
متاسفانه پشت سر ایشان راهنمائیها شروع می شود و من می مانم با دنیائی از تعجب.عزیزان باید حداقل سه ماه در تایپیکهای مختلف انجمن مسافرتی داشته باشید و بعدا درخواست راهنمائی فرمائید.
(05-17-2013 03:12 AM)Mrs.Seyedi نوشته شده توسط: [ -> ]![[تصویر: start02.gif]](http://s4.picofile.com/file/7752889458/start02.gif)
ما اعضای صندوق صبا شروع کننده خوبی هستیم و ادامه دهنده بسیار توانا
ما اعضای صندوق صبا هر کاری را شروع کنیم تا نهایت رسیدن به موفقیت ادامه خواهیم داد
در اول و پایان هر جلسه صندوق ,جمعی این متن را تکرار فرمائید.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13