سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: فستیوال ایده های کسب وکار
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
در این تایپیک فستیوال معرفی ایده های کسب و کار بدون سرمایه و یا با سرمایه کم برگزار می شود.
از همه عزیزان در خواست می شود در این فستیوال شرکت کرده و فعالیتهائی که نیاز به سرمایه ندارد و یا سرمایه بسیار کمی لازم دارد معرفی فرمایند.
من با ایده خودم شروع میکنم که با 60.000 تومن شروع شد و تقریبا نزدیک 1میلیون سود برام داشت اطلاعات بیشتر توی تاپیک زیر:
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=4429&page=2
سئوال : سرمایه ندارم و شغلی هم ندارم.بین مردم اعتباری زیادی دارم. بنظر شما چکار می توانم بکنم؟
مثالی می زنم .خودت نتیجه گیری کن. موفق خواهی شد:
من که در اینجا نشسته ام , تنها کافی است به ۲ نفری که مرا می شناسند، زنگ بزنم و از یکی، جنسی بگیرم و به دیگری بفروشم؛ تنها به این علت که هردو نفر و نیازهایشان را می شناسم و آنها نیز مرا می شناسند و نزد آنها اعتبار دارم
سلام. ایده ای که میشه پیشنهاد داد، با توجه به این که در فصل گردشگری قرار داریم دوستان می تونند تورهای گردشگری ایجاد کنند، سرمایه اش هم کمی اطلاعات در مورد مکان های تاریخی و تفریحی شهرشونه، اگه به زبان انگلیسی هم آشنایی داشته باشند چه بهتر میتونن با هتلها و سازمان رفاهی تفریحی شهرشون همکاری کنن.
A00 (42)A00 (26)A00 (42)
من بااجازه استاد عزیز یه کاری را بهتون پیشنهاد میکنم :میتونید این اقلام را خریداری کنید و با رفتن به مغازه های اسپورتی و حتی باشگاه های ورزشی یا سایر مغازه ها اونرا بازاریابی کنید و به راحتی سود کنید.

http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=7936&page=1

دومین ایده ای که به نظرم میاد اینه که بعد از تولید دومین راهی که میشه تواین مملکت باهاش پول درآورد آموزشه،حالا هرچیزی که بشه آموزشش داد.
چرا ؟ چون سرمایه تون هیچوقت تموم که نمیشه هیچ،حتی زیادترم میشه .سرمایته ون همون علم ودانشیه که تو اون زمینه دارید و تموم شدنی نیست...
یک ایده که بدون داشتن سرمایه میشه انجام داد اینه که در فصول مختلف سال به جمع اوری داروهای گیاهی و روییدنیهای مختلف که مفید هستند و در طبیعت به وفور یافت میشوند بپردازیم و انها را به قیمتهای عالی بفروشیم مثال :جمع اوری اویشن ،جمع اوری پونه،جمع اوری انواع روییدنیها مثل گلپر و سماق که به وفور در کوههای جاده چالوس و مناطق مختلف ایران یافت میشود.
البته در اینکار حتما نیاز نیست خود ادم مستقیم وارد این کار بشه مهم اینه که مناطق مختلف که این موارد یافت میشود را شناسایی کنیم و با تشکیل یک تیم کاری از روستاهای همجوار با مشارکت یک شخص با برش محلی که وجهه خوبی دارد انها را مدیریت کنیم.
شک نکنید به پول خوبی خواهید رسید.
جهت اطلاع قیمت یک کیلو اویشن حدود 30 هزار تومنه
(04-24-2013 10:01 PM)mir abbas نوشته شده توسط: [ -> ]یک ایده که بدون داشتن سرمایه میشه انجام داد اینه که در فصول مختلف سال به جمع اوری داروهای گیاهی و روییدنیهای مختلف که مفید هستند و در طبیعت به وفور یافت میشوند بپردازیم و انها را به قیمتهای عالی بفروشیم مثال :جمع اوری اویشن ،جمع اوری پونه،جمع اوری انواع روییدنیها مثل گلپر و سماق که به وفور در کوههای جاده چالوس و مناطق مختلف ایران یافت میشود.
البته در اینکار حتما نیاز نیست خود ادم مستقیم وارد این کار بشه مهم اینه که مناطق مختلف که این موارد یافت میشود را شناسایی کنیم و با تشکیل یک تیم کاری از روستاهای همجوار با مشارکت یک شخص با برش محلی که وجهه خوبی دارد انها را مدیریت کنیم.
شک نکنید به پول خوبی خواهید رسید.
جهت اطلاع قیمت یک کیلو اویشن حدود 30 هزار تومنه
اینکار خیلی خوبه اگه وقت گذاشته بشه واقعا درآمد خوبی داره
چند وقت پیش دوستام رفته بودند کوه پیمایی طرفای کوهرنگ یه گیاهی وسط کوه چیده بودند به اسم ریواس میگفت کیلویی 2، 3 تومنه.
آموزش حسابداری و کار در مغازه ها و فروشگاهها و...
ایده ای که به ذهن من میرسه:
ارائه خدمات به یک شغل

مثلا تامین مایحتاج مورد نیاز رستوران ها و تالار ها

نظیر:
ظروف یکبار مصرف:ظرف غذا ،دیس کباب ،قاشق ،چنگال و...
نایلون و نایلکس
سماق و کره تک نفره
زرشک
و...
سلام به همه دوستان و استادان گرامی.
یک ایده با سرمایه کم و سود زیاد ،ساخت بدلیجات هست که خیلی راحته و حتی از چیزهایی که فکرش رو هم نمیکنیم میشه انگشتر،گوشواره و ... درست کرد.من امتحان کردم.خیلی راحت و خوبه.
مثلا با سنگهای خوشگلی که از طبیعت جمع کردیم،انگشترای خیلی قشنگی درست کردم. به نظرم درآمدش عالیه. Yosef.gif
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
لینک مرجع