سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: فستیوال ایده های کسب وکار
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(04-28-2014 12:08 PM)tan-graphic نوشته شده توسط: [ -> ]خودم درحال حاضر ایده های زیادی برای کار با دستگاه لیزر دارم ولی متاسفانه سرمایم صفره ولی طراحی هام کامله
کسی اگر میتونه تهیه کنه الان میتونه یکه تاز بشه

دستگاه برش لیزر خیلی کاربرد می تونه داشته باشه.امید به خدا به زودی قصد خریداری یک دستگاه برش لیزر را دارم.(شغل بنده تابلو سازی است).امیدوارم بتونیم با هم همکاری کنیم دوست عزیز
(04-25-2013 10:13 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: [ -> ]ایده ای که به ذهن من میرسه:
ارائه خدمات به یک شغل

مثلا تامین مایحتاج مورد نیاز رستوران ها و تالار ها

نظیر:
ظروف یکبار مصرف:ظرف غذا ،دیس کباب ،قاشق ،چنگال و...
نایلون و نایلکس
سماق و کره تک نفره
زرشک
و...

منم دقیقا نطرم همینه ایده خوبی بود
مهم:کال تو کار پخش ادم باید مسولیت پذیر باشه یعنی اون رستوران که از شما خرید میکنه شما کارت میدید بهش در قبال دادن کارت مسئولید این یه امر بدیهی و مهمه در غیر اینصورت اعتبار رو از دست میدین
ایده ای که بنده میخوام مطرح کنم فکر میکنم مناسب باشه خصوصا برای خانوما.5_004
این روزها یکی ازدغدغه های خانواده ها، تغییر کتابهای درسی خصوصا در مقطع ابتداییه؛متلا محتوای درس ریاضی هر ساله تغییراتی داره(بهمین دلیل هر ساله آموزش و پرورش دوره هایی برای اموزش معلمها برگزار میکنه) ؛روش تدریس محتوای این کتابها با روش تدریس دوره ما کلی تفاوت داره ؛بنظر من میشه با مطالعه و جمع آوری ی سری اطلاعات کافی در زمینه نحوه ندریس این دروس از طریق اینترنت یا کتابهای مربوطه یا مشورت با معلمان این مقطع، اقدام به تدریس خصوصی کرد. تدریس خصوصی رو میتونین در منزل خودتون یا در منزل دانش آموز یا در آموزشگاهها انجام بدید.این نکته رو هم باید بگم که یادگیری روش تدریس ریاضی چند پایه، کار سنگینیه. شما میتونید متلا پایه های چهارم و پنجم رو که شباهت زیادی بهم دارند رو تدریس کنید. البته این نظر بنده مطمعنا خالی از اشکال نیس لذا دوستان اگه نظر اصلاحی یا تکمیلی هم داشته باشند مایه خوشحالی خواهد بود.به امید موفقیت تمامی دوستان تلاشگر و جویای کار.10_004
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
لینک مرجع