سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: فستیوال ایده های کسب وکار
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
سلامی پر از انرژی مثبت بر دوستان انجمنی!
بچه ها من این مسئله رو در قسمت معرفی ایده های خلاقانه هم مطرح کردم، بد نیست اینجا هم مطرح کنم

من یه مشکل دارم که ممکنه مشکل خیلی از شماها هم باشه!
تو خونه شما کی میره نانوایی؟
چه خوب بود نانوایی ها هم پیک موتوری داشتند، زنگ میزدی چندتا نان سفارش میدادی، چند دقیقه بعد درب منزل تحویل میگرفتی!
فقط باید بری با بهترین نانوایی محلتون صحبت کنی فکر کنم اونها هم از این طرح بدشون نیاد ولی قیمت برای مصرف کننده یه مقدار بالا میره با این همه فکر کنم جواب میده
(05-08-2013 07:40 PM)hooraonline نوشته شده توسط: [ -> ]
(05-08-2013 06:07 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]
(05-08-2013 06:01 PM)arak_2008 نوشته شده توسط: [ -> ]
(05-07-2013 04:54 PM)arak_2008 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام بچه ها کسی در مورد کار زغال منظورم زدن چاه و درست کردن آن اطلاعی دارد.

در تولید زغال سرمایه زیادی لازم نیست باید یه چاهی در جایی که محیط زیست گیر نده بزنی و با جمع کردن چوب های درختان زغال درست کنی و بسته بندی کرده و به فروش رسانید.تا اینجا در موردش تحقیق کردم اگه اطلاع بیشتری پیدا کردم حتما میگم.یا کسی که چیزی میدونه بگه
راستی درآمدش هم بد نیست

برای این حرکت سرمایه فقط برای خرید چوب است. همچنانچه فرمودند یک یا دو عدد گودال بزرگ زده می شود و ذغالها را در آن سوزانده و رویش را می پوشانند. پس از سرد شدن آنها را بیرون آورده یا بصورت گونی و یا بسته بندی های کوچک به بازار عرضه می شود.همچنانچه اشاره داشتند , محل باید دور از شهر باشد تا از نظر بهداشت مشکلی نباشد.
از چه نوع چوبی زغال تهیه می شه؟
از هر چوبی که فکرکنی میشه زغال درست کرد مثلا گردو سیب و....
کسی راجب این کار اطلاعی ندارد به نظر من که کار خوبیه اما باید اطلاعاتم را بیشتر کنم و بعد شروع کنم
من نزدیک خونمون پر از کارگاه های چوب بریه که فکر کنم حتی ضایعاتشون رو به طور رایگان در اختیار قرار بدن تازه از خداشونم هست.
نوع چوب فرق نداره؟
طریقه درست کردن زغال لیمو که برای قلیون استفاده میشه به چه شکله؟؟؟؟
(04-25-2013 10:18 PM)minoo نوشته شده توسط: [ -> ]سلام به همه دوستان و استادان گرامی.
یک ایده با سرمایه کم و سود زیاد ،ساخت بدلیجات هست که خیلی راحته و حتی از چیزهایی که فکرش رو هم نمیکنیم میشه انگشتر،گوشواره و ... درست کرد.من امتحان کردم.خیلی راحت و خوبه.
مثلا با سنگهای خوشگلی که از طبیعت جمع کردیم،انگشترای خیلی قشنگی درست کردم. به نظرم درآمدش عالیه. Yosef.gif

نمونه اي از اين سنگها و انگشتر ها رو برامون بگذاريد ممنون ميشم
(05-09-2013 02:21 PM)alireza091111 نوشته شده توسط: [ -> ]من نزدیک خونمون پر از کارگاه های چوب بریه که فکر کنم حتی ضایعاتشون رو به طور رایگان در اختیار قرار بدن تازه از خداشونم هست.
نوع چوب فرق نداره؟
طریقه درست کردن زغال لیمو که برای قلیون استفاده میشه به چه شکله؟؟؟؟

از اون چوب ها فکر نکنم که بشه زغال درست کرد باید چوب درخت باشه البته نمیدونم
خوب باید چوب درخت لیمو را جمع کنی و بعد زغال درست کنی
پالونیا با توان تولید چوب بالا (چوب سبک و مقاوم) هستن كه براي زراعت چوب استفاده ميشه به نظرم براي تهيه زغال هم مناسب باشه
من دوتا از دوستام اطزاف اصفهان در یک روستا چند تا چاه ذغال دارن

اطلاعاتی که من دارم اینه که میرن از باغبونها چوبهای خشکشون رو میخرن (که معمولا تنه درخت هاست

با اره برقی می بُرند و میبَرند سر چاه

بعد چوبها رو در چاه ریخته و آتش میزنن بطوری که کم کم بسوزد و درب چاه را میگذارند (البته من دقیق نمیدونم)

و حدود 3تا 4 روز این چوبها میسوزد بعد هم ذغال ها را استخراج میکنند(بیشتر چوبهاشونم بادام و گردوست
البته نوع صنعتی هم هست که با سرچ در جستجوگرها می توانید پیدا کنید و با گاز کارمیکنند.
ایده:ساندویچ گیاهی(استفاده از سویا و سبزیجات بجای فراورده های گوشتی

با شعار :برای آنهایی که بسلامتی خود اهمیت میدهند+افراد رژیمی
(05-09-2013 07:10 PM)محمد رضوانی نوشته شده توسط: [ -> ]من دوتا از دوستام اطزاف اصفهان در یک روستا چند تا چاه ذغال دارن

اطلاعاتی که من دارم اینه که میرن از باغبونها چوبهای خشکشون رو میخرن (که معمولا تنه درخت هاست

با اره برقی می بُرند و میبَرند سر چاه

بعد چوبها رو در چاه ریخته و آتش میزنن بطوری که کم کم بسوزد و درب چاه را میگذارند (البته من دقیق نمیدونم)

و حدود 3تا 4 روز این چوبها میسوزد بعد هم ذغال ها را استخراج میکنند(بیشتر چوبهاشونم بادام و گردوست
سلام ممنونم از پست تان اگه ممکنه بیشتر توضیح دهید امکانش هست ازشون در مورد کارش و میزان هزینه ای که کرده اند و همچنین در مورد سودش ازشون بپرسید.
با تشکر
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
لینک مرجع