4-5 نفر هم خوبه فقط مکان جلسه کجا رو در نظر گرفتین؟
سلان ببخشید دیر جواب دادم مکان رو ارومیه در نظر گرفتیم.
سایر کاربران هم استانی نظراتشون رو بگن؟
اگه بشه با yahoo ya skype بتیونیم جلسه رو برگزار کنیم خوب میشه چون من شاید فرصت نکنم ارومیه حاضر بشم
(08-18-2013 11:41 AM)farshid1371 نوشته شده توسط: [ -> ] (08-18-2013 08:50 AM)orgeneral نوشته شده توسط: [ -> ]سلام آقا منم هستم.
اورمیه
سلام دوست عزیز
بسیار عالی تا الان شدیم 4 نفر نظر دوستان چیه؟
این تعداد واسه جلسه مناسبه یا بیشتر باشیم خوبه؟
فرشید جان این جلسات برای آشنائی و برنامه ریزی بسیار مفید است. حتی اگر 2 نفر هم بودید جلسه مشترک داشته باشید.
سلام، من تازه با سایت و انجمن میلیاردرهای آینده ایران آشنا شدم ...
من ایمان یوسف زاده هستم ماکو؛ برای گروه استانی آذربایجان غربی من هم اعلام آمادگی می کنم و هر کمکی که از دستم بر بیاد در خدمت هستم!
با تشکر
با سلام
علی هستم .گرچه دور از ارومیه ام ولی اعلام آمادگی برای همکاری و همفکری با گروه را دارم
09385317507
باسلام خدمت دوستان .من تازه عضو شدم کار با پنل ها را زیاد بلد نیستم ولی آمادگی خودم را جهت حضور در جلسات استان اذر بایجان غربی اعلام میکنم روی من هم حساب کنید.در
(11-05-2013 01:13 PM)هومن کولانی نوشته شده توسط: [ -> ]باسلام خدمت دوستان .من تازه عضو شدم کار با پنل ها را زیاد بلد نیستم ولی آمادگی خودم را جهت حضور در جلسات استان اذر بایجان غربی اعلام میکنم روی من هم حساب کنید.در
شماره تماس 0915207484-هومن
دوستان ما چند وقتیه که کار پخش رو شروع کردیم و داریم تعدادی جنس رو تو استان و کل ایران پخش میکنیم.از دوستای خوب این گروه اگه کسی مایل باشه میتونه با ما همکاری کنه.
در ضمن شرکتمون رو هم میتونیم در اختیار گروه قرار بدیم تا میزبان جلسات گروه باشیم.
کسی مایل به تشکیل جلسه گروه نیست؟؟!