صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
با اجازه ی ادمین بزرگوار و دیگر دوستان
دوستان چهارشنبه یه روز کاریه ، مخصوصا ساعت 11 صبح
کسانی که مایلند جلسه در روز دیگری ( پنجشنبه یا جمعه ) برگزار شود ، علاوه بر رای دادن ، ابراز تمایل نمایند
همچنین با اجازه ی ادمین ، عکس ها و مطالب جلسه نیز در همین تاپیک قرار گیرد .
ممنون سبحان جان از نظر سنجی
من اگر جلسه چهارشنبه هم باشد میام اما خوب پنج شنبه راحتتر.
ولی من نمی تونم غیر از چهارشنبه بیام.اگر امکانش هست همون چهارشنبه به قوت خودش باقی بمونه
آفرین سبحان جان تایپیک لازمی بود.مرسی از این کار خوبت!
تهران روز جمعه خلوت است. در روزهای دیگر هفته واقعا در آمدنم همیشه مشکل هست.گرچه اگر چهارشنبه هم باشد انشالله حضور پیدا میکنم.(اگر زنده باشم.)ولی روزهای وسط هفته با ترافیک تهران عذاب میکشم. (اکثر عزیزان متوجه این مسئله شده اند.)
روز جمعه به دلیل اینکه آخرین روز نمایشگاه می باشد.فکر می کنم غرفه ها دیگه در حال جمع کردن باشن و نشه کاری رو پیش برد.
در ضمن ترافیک هم بیشتر میشه.
مهدی فکر نکنم ، چون من اکثر نمایشگاه هایی که میرم از روز اول تا روز اخر هر روز میرم ، معمولا شلوغ تر روز اخره ! تو نمایگاه های کوچیک معمولا تمدید هم میشه نمایشگاه !
از نظر من هم جمعه روز معقول تري ست به دليل نبود ترافيك (آخه همونطور كه مي دونيد بزرگترين سرمايه هر انسان وقتش است و حيفه كه در ترافيك هدر شود)
و همچنين به دليل همزمان شدن با برگزاري نمايشگاه بين المللي نوشت افزار در مصلي اين نمايشگاه آنچنان شلوغ نخواهد شد.
خب پس قرارمون روز جمعه شد درسته؟؟؟
بله طبق نظر سنجی جمعه روز مناسبی است .سه دوست دیگر که روز غیر جمعه را انتخاب کرده اند اگر می توانند جمعه تشریف بیاورند!تشکر
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11