سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: چهارمین جلسه حضوری
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
برای رسیدن به اهداف باید رفت . باید مسیر را طی کرد . باید فاصله ها را کوتاه کرد. باید نمی تونم و نمی شود را بیرون ریخت. برای رسیدن به هدف فاصله ها معنی ندارد. زمان در دست ما است. با حضور خود موجی را ایجاد کنید که باور کردنش برای همه تعجب بر انگیز باشد.
عزیز.... از مشهد
عزیز.....از شهر کرد
عزیز......از چاه بهار
عزیز......از اصفهان
و.......
برای موفقیت باید حرکت کرد. باید از جا جنبید. قیافه های جدید - افکار متفاوت و ایده های مختلفی که با خواندن دهها کتاب نمی توان بدست آورد. همت کنید . شرکت کنید.

همت کنید . شرکت کنید.
آقا مهدي من تجسن خلاق را دارم. اگر بيام حتما ميارم
البته من مي خواستم اون كتاب را برايتان نقل كنم.
چرا در جلسه حضوری شرکت نمیکنید؟
همت کنید. شرکت کنید.
من تو فیس .... بوک تبلیغ کردم .
ببینیم میان دوستان .
(09-13-2011 02:11 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]چرا در جلسه حضوری شرکت نمیکنید؟
همت کنید. شرکت کنید.

باور کنید خیلی دوست دارم توی جلسات حضوری شرکت کنم و وقتی این تاپیک رو خوندم دلم برا خودم سوخت که نمی تونم توی جمع دوستان باشم
خوش بگذره Sad
همت کنید و در صورت امکان در جلسه حضوری شرکت کنید.

هم مسافرت است و هم انجام کار.مگر نه اینکه بخواهید تاجر شوید باید دائم در مسافرت باشید. این , هم کار و هم مسافرت.Smile
- عجب تبلیغی راه انداخته این راهنما. در تمام پستهایش می نویسد همت کنید و در جلسه شرکت کنید.
- نه اینکه از تنهائی می ترسه میخواد دور و برش پر باشند.
- بله درسته , تازه متوجه شدم.
- راستی شما شرکت میکنی؟
- بله 100 در 100

مهدی جان : این هم فوت و فن تبلیغ کردن. زیر پستهای من را بخوانید.
شمارش معكوس براي تجمع ميلياردي دوستان انجمن ميلياردرها آغاز شد:
70 ساعت ديگر
آفرین به آقای قربانیان گل!
کلا من ندیدم در جایی عقب بکشد فقط جلو!
دوستان من ضمن حمایت از تلاش جناب قربانیان میگویم که : همه در حال تلاش هستیم که اعضا با یک مسافرت کوچک و دید شغلی پیدا کردن به نتایج خوبی برسند وگرنه مطمئن باشید سود برای هیچ کس به جز خود شما با شرکت در این جلسات وجود نخواهد داشت.
(09-13-2011 01:29 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]آفرین به آقای قربانیان گل!
کلا من ندیدم در جایی عقب بکشد فقط جلو!
دوستان من ضمن حمایت از تلاش جناب قربانیان میگویم که : همه در حال تلاش هستیم که اعضا با یک مسافرت کوچک و دید شغلی پیدا کردن به نتایج خوبی برسند وگرنه مطمئن باشید سود برای هیچ کس به جز خود شما با شرکت در این جلسات وجود نخواهد داشت.

مدیریت خوب یعنی تشویق اعضا به جلو رفتن.و شما ادمین عزیز مشوق من هستی. ممنون.

- برای شرکت در جلسه از .... شهر (شهر خیلی به تهران دوره )تا تهران چقدر هزینه داره؟حداکثر 100هزار تومان؟
- نه عزیزم فکر کنم کمتر.
- من شرکت میکنم.من حتما شرکت میکنم. این مبلغ را پرداخت کنم و برم همفکری ایده.
بنظرت سفر پر باری است؟
- 100 در 100
- ادمین جان من جمعه بسوی تهران حرکت خواهم کرد.من شرکت میکنم.من باید شرکت کنم.من باید تجربه کسب کنم.من ......
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
لینک مرجع