09-13-2011, 02:09 PM
(09-13-2011 12:46 PM)maryam_sh نوشته شده توسط: [ -> ]شمارش معكوس براي تجمع ميلياردي دوستان انجمن ميلياردرها آغاز شد:
70 ساعت ديگر
اشتباه کردم تاپیکو راه انداختم
تا جمعه چطور تحمل کنم ؟؟؟
(09-13-2011 12:46 PM)maryam_sh نوشته شده توسط: [ -> ]شمارش معكوس براي تجمع ميلياردي دوستان انجمن ميلياردرها آغاز شد:
70 ساعت ديگر
(09-13-2011 02:38 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]عزیزان قزوین - آبیک - شهر صنعتی - کرج کسی نیست که جمعه صبح در خدمتش باشم.پذیرائی با کیک و چائی.
سبحان جان چند ساعتی گذشت.اگر قزوین ودر مسیرمسافر نداشته باشم , پنجشنبه به تهران خواهم آمد و جمعه برای استقبال در ترمینال حاضر می شوم.
(09-13-2011 12:50 AM)maryam_sh نوشته شده توسط: [ -> ]آقا مهدي من تجسن خلاق را دارم. اگر بيام حتما ميارمممنون از لطف شما.پس زحمت خلاصه کردن این کتاب با شما.
البته من مي خواستم اون كتاب را برايتان نقل كنم.
(09-13-2011 02:55 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ](09-13-2011 02:38 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]عزیزان قزوین - آبیک - شهر صنعتی - کرج کسی نیست که جمعه صبح در خدمتش باشم.پذیرائی با کیک و چائی.
سبحان جان چند ساعتی گذشت.اگر قزوین ودر مسیرمسافر نداشته باشم , پنجشنبه به تهران خواهم آمد و جمعه برای استقبال در ترمینال حاضر می شوم.
نه نه لازم نیست ، ولی به قول مریم خانوم ، با این تبلیغات شما ، شاید پنجشنبه من به قزوین اومدم و بعد از اونجا باهم رفتیم تهران
(09-14-2011 12:19 AM)atreeeshgh نوشته شده توسط: [ -> ](09-13-2011 12:50 AM)maryam_sh نوشته شده توسط: [ -> ]آقا مهدي من تجسن خلاق را دارم. اگر بيام حتما ميارمممنون از لطف شما.پس زحمت خلاصه کردن این کتاب با شما.
البته من مي خواستم اون كتاب را برايتان نقل كنم.
(09-13-2011 02:55 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ](09-13-2011 02:38 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]عزیزان قزوین - آبیک - شهر صنعتی - کرج کسی نیست که جمعه صبح در خدمتش باشم.پذیرائی با کیک و چائی.
نه نه لازم نیست ، ولی به قول مریم خانوم ، با این تبلیغات شما ، شاید پنجشنبه من به قزوین اومدم و بعد از اونجا باهم رفتیم تهران
زنگ تفریح:
لطفا این مهمون مارو ندزدید.بزارید بیاد ما در خدمتش هستیم.یه گوسفند 200 کیلویی سفارش دادیم برا جلوی پاش.به ما لطفا ضرر نزنید.
شمارش معکوس:
50 ساعت مانده تا شرکت در جلسه.
راسی کسانی که ماشین دارن اعلام کنن.
چون روز جمعه آخرین روز نمایشگاه می باشد .ازدحام جمعیت بیشتر است.
نظر من اینکه اونجا غرفه زیاد داره و اگر ما بخوایم غرفه ها رو نگاه کنیم دیگه وقتی نمیمونه تا باهم صحبت کنیم.
میگم ساعت 4 بعد از نمایشگاه دو ماشین بشیم بریم پارک ملت(همون جای جلسه دوم)تا هفت هم اونجا جلسه رو ادامه بدیم.
چطوره؟