سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: بررسی وب سایت دیجی کالا و دلایل موفقیت آن
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4
با سلام.
دوستان همیشه برا موفق شدن نیاز به یک الگو موفق هست.و احساس میکنم باید به صورت تخصصی در مورد سایت های فروشگاهی بحث بشه.

[تصویر: v49zpj59oc56hh8u4wyw.jpg]

به جرات میشه گفت موفق ترین سایت فروشگاهی در ایران دیجی کالا هست که ماهانه ده ها میلیون سود آوری داره.
به نظر شما دلیل محبوبیت این سایت چیه؟
به نظر من در مرحله اول رابط کاربری جزابش بیننده رو تحت تاثیر قرار میده!ولی چرا
یکی از قوای مهم انسان که بر تصمیم گیری بینایی اون هست و ظاهر وبسایت تاثیر به سزایی برای جلب اعتماد بیننده داره
یادمه بار اولی که میخواستم از اینترنت خرید کنم خیلی دودل بودم و وقتی با سایت digikala برخورد کردم خیلی راحت تونستم بهش اعتماد کنم و به این میگن قدرت تاثیر گذاری بالا

و یه مورد که باعث میشه بهش اعتماد کنی اینه که سعی نمیکنه مثل هیچ وبسایت دیگه ای باشه و به نوعی برا خودش برند شده

دوستان شما به عنوان یه خریدار دوست دارین فروشگاه اینترنتی چه امکاناتی داشته باشه؟
چه چیزی داشته باشه باعث میشه زودتر بهش اعتماد کنین؟
مورد خیلی خوبی برای گفتگو هست

من هم ظاهر وب سایت فروشگاهی رو برای اعتماد کاربران در اولویت اول قرار میدم
حالا فرقی نمیکنه که این فروشگاه از چه سیستمی استفاده میکنه، ولی ظاهرش باید جدید و دور از کپی برداری از سایت های دیگه باشه
مورد بعدی که مهمه
بعد از زیبایی ، باید فروشگاه گویا و رسا باشه
یعنی کاربر رو برای دیدن جزییات یک محصول سردرگم نکنه ، و چیدمان بسیار خوبی داشته باشه
مورد بعدی
رابطه ای که سایت با کاربران ایجاد میکنه هست
یک بار یکی از دوستانم میخواست از همین دیجی کالا یک گوشی بخره ، همون موقع از طریق پشتیبانی باهاش تماس گرفتند و راهنماییش کردند
خوب این خیلی مهم و تاثیر گذار هست
مورد سوم
گارانتی محصولات هست
که طرف بدون هیچ شک و دودلی محصول رو خریداری میکنه ، و اگه دید مشکلی داره میتونه پس بده یا تعویض کنه
واسه من مهمترین مشخصه دیجی کالا نقد کامل محصولاته
هرچیزی رو که بخوام از بازار هم بخرم اول میرم دیجی کالا نقدش رو میخونم بعد قیمت رو مقایسه میکنم و خرید.
بروز بودن قیمت ها هم خیلی مهمه
اینکه پشت یک فروشگاه یه شرکتی وجود داشته باشه هم خیلی مهمه و حس اعتماد رو برای خریدار بالا می بره. حداقلش اینه که اگه خریدار به مشکلی برخورد، می دونه از کی و کجاباید شکایت کنه و همین باعث می شه با شک کمتری خرید کنه. مورد خیلی مهم دیگه شنیدن تعریف یک فروشگاه از دیگران هست،که بیشتر از هر چیز دیگه ای رو اعتماد تاثیر داره.
حالا که این بحث مفید باز شده، اگه دوستان فروشگاههای معتبری رو می شناسند که ازشون خرید کردند و راضی بودند ، اینجا معرفی کنند، تا ویژگیهای خوب اونها رو هم برسی کنیم.
دلیل معروفیت (نه محبوبیت) دیجی کالا یه چیز خیلی فراتر از اینهاست که فرمودید...

آقا رسول اتفاقا دیگه حدود یک سالی می شه که نقدهاشون کاملا تبلیغاتیه!!!! واصلا قابل اعتماد نیست
(حتی در موردی عکس محصول را الکی زده بودند که من باهاشون کلی بحث و دعوا داشتم)
به نظر من یکی از دلایل محبوبیت سایت ها شاید ویترینشون باشه اما بیشتر به خدمتیه که ارائه می ده
بذارید بیشتر براتون یک مثال در دنیای واقعی بگم

شما می رید توی مثلا خیابون ولیعصر با کلی مغازه پیراهن مردونه از کدومشون خرید می کنید؟؟؟؟
مطمئنا بعد از چیدمان ویترین و مدل، خدمتی مثل تخفیف و قیمت برای شما اهمیت بیشتر داره

الان سایتهایی که خدمت تخفیف (که فوق العاده برای مردم محبوبیت داره) ارائه می دند بیشترین بازدید و خرید را دارند
(03-25-2013 12:45 PM)سعید یوسفی نوشته شده توسط: [ -> ]اینکه پشت یک فروشگاه یه شرکتی وجود داشته باشه هم خیلی مهمه و حس اعتماد رو برای خریدار بالا می بره. حداقلش اینه که اگه خریدار به مشکلی برخورد، می دونه از کی و کجاباید شکایت کنه و همین باعث می شه با شک کمتری خرید کنه. مورد خیلی مهم دیگه شنیدن تعریف یک فروشگاه از دیگران هست،که بیشتر از هر چیز دیگه ای رو اعتماد تاثیر داره.
حالا که این بحث مفید باز شده، اگه دوستان فروشگاههای معتبری رو می شناسند که ازشون خرید کردند و راضی بودند ، اینجا معرفی کنند، تا ویژگیهای خوب اونها رو هم برسی کنیم.

من یک بار از فروشگاه چاره یک گیرنده دیجیتال خریدم که قیمتش از فروشگاه شهر خودمون حدود ده هزار تومن ارزونتر بود. فروشگاه چاره یک خوبی که داره ارسال رایگانشه. البته الان هرچی داخلش میگردم قیمتهاش خیلی بالاتر از جاهای دیگست و قیمت مناسب داخلش کم پیدا میشه

(03-25-2013 01:03 PM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]دلیل معروفیت (نه محبوبیت) دیجی کالا یه چیز خیلی فرار از اینهاست که فرمودید...

آقا رسول اتفاقا دیگه حدود یک سالی می شه که نقدهاشون کاملا تبلیغاتیه!!!! واصلا قابل اعتماد نیست
(حتی در موردی عکس محصول را الکی زده بودند که من باهاشون کلی بحث و دعوا داشتم)

شاید. ولی تا حالا من هرچی میخواستم تونستم از بررسی هاشون بفهمم. البته تبلیغات هزینه نیست سرمایه گذاری است!!!!!
نقل قول :اگه دوستان فروشگاههای معتبری رو می شناسند که ازشون خرید کردند و راضی بودند ، اینجا معرفی کنند، تا ویژگیهای خوب اونها رو هم برسی کنیم.
آره. با آقای یوسفی کاملا موافقم
دوستانی که می خواهند سایتهای موفق را الگوی کار خودشون قرار بدهند بهتر است سایت هایی که پشیبانی دولتی و ارگانی ندارند و توانستند به صورت شخصی موفق و محبوب شوند را الگو قرار دهند (که در این صورت دیجی کالا نمی تونه الگوی خوبی باشه)
منم میخواستم حرف خانم معاون رو بزنم ولی دیگه ایشون مطرح کردن......

به نظر من نمونه های بارز موفقیت تو کشور ما همه یه پشتوانه.... دارند.....
به نظر من یکی از فروشگاه های موفقی که خیلی من دوستش دارم.... فروشگاه عکس پرینت هستش....دفترشونم تو میدون آزادیه.....واقعا خیلی خدمات خوبی ارائه میدند...
صفحه ها: 1 2 3 4
لینک مرجع