سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: بررسی وب سایت دیجی کالا و دلایل موفقیت آن
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4
تبلیغات و صبر هم خیلی مهمه
اگه یک فروشگاه هم سطح بقیه دست به تبلیغات گسترده بزنه خیلی زود جا میفته
صبر هم که صبر ایوب میخواد. خیلی ها همون چندماه اول که سایت یا فروشگاه میزنن میبینن مشتری نیست جمع میکنن میرن. در صورتی که زمان میبره تا یک فروشگاه اینترنتی جا بیفته
بله بله
یکی دیگر از ویژگی های سایت های معتبر اینه که سرعت لود سایت بالاست در حالی که حجم تصاویر و اطلاعات بسیار زیاده10_004
من همیشه پیش خودم اینطوری فکر میکنم:
اگر یه روز پول خوبی دستم اومد بیام تو زمینه فروشگاه اینترنتی و خرید و فروش در وب سرمایه گذاری کنم.

چرا؟؟؟؟؟
چون وقتی با سرمایه میای به قول رسول تبلیغات فراوان میتونی بکنی.
بعد جنست همیشه جوره.....
وقتی بازاریاب میگیری نگران حقوقش نیستی..
و....

به نظر من تو ایران اینطوری میشه تو این زمینه موفق شد....

مث سایت لوکوپوک که با سرمایه 40 میلیون تومانی راه اندازی شد....
الان هم ماشالله روزی 10 میلیون تومن درآمد ناخالص داره....

یا مثلا سایت برترین ها
که زیر نظر پیک برتر رشد کرده...
روزی 10 میلیون!!!مگه ممکنه؟آخه چطور!مگه چیکار میکنن
با این درامد هایی که آقا مهدی میگه فکر کنم الان نصف بچه های انجمن امادگی خودشون رو برای راه اندازی وبسایت اعلام کنن12_002
بله چرا ممکن نیست؟؟؟؟
سه تا کار انجام میدن:
1-سایت آگهی دارن
2-سامانه پیامک میفروشن(خود این کار درماد فوق العادس)
3-برای شرکت ها و مشتریاشون دفترک(یا همون کاتالوگ فلش) طراحی میکنن.
میزان درامد رو چجوری تخمین زدین؟؟
به نظر شما پردرآمدترین سایت ایرانی کدومه؟
...
من با آقای حمید محمود زاده مدیر این سایت تو نمایشگاه صنعت تهران صحبت میکردم و تو صحبتاشون به این موضوع اشاره کردند..ایرانی هارو هم که میشناسید همیشه تو گفتن درآمدشون طفره میرن...پس مطمئن باشید از این بیشتر در میارن که این مبلغ رو گفتن.
اتفاقا بعضیها الکی غلو میکنن و قپی در میکنن که بگن ما خیلی گنده ایم و رقیب نداریم و این حرفا مثه بعضی گلد کوئستیا که حرفای گنده گنده میزدن
مصاحبه با آقای محمودزاده

دانلود
دیجی کالا یک خدمت جدیدی که ارائه کرده نقد تصویری کالاست. الان اگه ببینید رسانه تصویری گذاشته که از کالاها فیلم تهیه میکنه و البته به قول خانم معاون بیشتر از خوبی های کالا میگه. ولی به هر حال یک کار بسیار خوب و پرطرفداریه
صفحه ها: 1 2 3 4
لینک مرجع