سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: مراسم عید نوروز سال 92
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
روز میلاد اقاقی ها را
جشن میگیرد
و بهار
روی هر شاخه کنار هر برگ
شمع روشن کرده است
همه چلچله ها برگشتند
و طراوت را فریاد زدند
کوچه یکپارچه آواز شده است
و درخت گیلاس
هدیه جشن اقاقی ها را
گل به دامن کرده ست
باز کن پنجره ها را ای دوست
هیچ یادت هست
که زمین را عطشی وحشی سوخت
برگ ها پژمردند
تشنگی با جگر خاک چه کرد
هیچ یادت هست
توی تاریکی شب های بلند
سیلی سرما با تاک چه کرد
با سرو سینه گلهای سپید
نیمه شب باد غضبناک چه کرد
هیچ یادت هست
حالیا معجزه باران را باور کن
و سخاوت را در چشم چمنزار ببین
و محبت را در روح نسیم
که در این کوچه تنگ
با همین دست تهی
روز میلاد اقاقی ها را
جشن میگیرد
خاک جان یافته است
تو چرا سنگ شدی
تو چرا اینهمه دلتنگ شدی
باز کن پنجره ها را
و بهاران را
باور کن

عیدتون مبارکـــــــــــــــــــــــــــــ
با عرض سلام خدمت همه دوستان
منم به نوبه خودم سال نو رو تبریک میگم و امیدوارم سال 7035 آریایی،3751 زرتشتی،2572 ایرانی ،1392 شمسی، سالی پر از شادی و تن درستی برای خودتون و خانواده های محترمتون باشه
سلامت
سعادت
سيادت
سُرور
سَروري
سبزي
و سَرزندگي
هفت سين سفره ي زندگيتان باد

ببخشید که کمی دیر پیام تبریک نوروز رو فرستادم
خوب حالا می رسیم به هفت سین پیشنهادی من و آقای مدیر::

سین اول سلام : (حکمت سین سلام) سلام آشنایی که سبب ایجاد آشنایی ها، دوستی ها، برادری ها، همسفری ها و شراکت هامون در انجمن میلیاردرهاست.

----------------------------------------------------------------------------------------

سین دوم سنگ : (حکمت سین سنگ): یادتونه وقتی اومدین اینجا یه عالمه دیوار ذهنی راجع به پول و رسیدن به خواسته ها و اهدافمون داشتیم ، که با کمک هم سنگ زدیم و دیوارهامونو شکستیم و کشتیم.

----------------------------------------------------------------------------------------

سین سوم ساعت : (حکمت سین ساعت): ساعت نشونه وقت و زمانه، زمانی که برامون حکم طلا را داره و زمانی که برای رسیدن به اهداف و خواسته هامون تعیین کردیم.

سین چهارم سیب خنده (حکمت سین سیب خنده): با هم قرار گذاشتیم کودک درونمون را بیدار نگه داریم ، بهش میدون بدیم و همیشه با خنده رو لبهامون تمام انرژی های مثبت دنیا را به سمت خودمون جذب کنیم مث آقای قربانیان، محمد و مهیار

سین پنجم سکه (حکمت سین سکه): با نوشتن اهدافمون، قدرت تمرکز و جذبمون در اینجا برامون از آسمون سکه طلا خواهد بارید.

سین ششم سخاوت (حکمت سین سخاوت): میلیاردرهای انجمن ما از اول قرار گذاشتیم درصدی از درآمدهامون را برای ایتام و کمک به دیگران قرار بدیم حتی حالا دانسته هامون را رایگان در اختیار اعضای دیگه قرار می دیم. حتی انرژی مثبتمون را بدون چشم داشتی برای همدیگه می فرستیم.

-----------------------------------------------------------------------------------------

سین هفتم سعادتمندی : (حکمت سین سعادتمندی) همیشه وقتی یه جمعی دور هم ایجاد میشه و هدف مقدس و والای پیشرفت داره دستی هست که اونا را بالاتر می بره و اون دست خداست. پس همه ما که با خلوص نیت دور هم جمع شدیم مطمئنا به سعادت خواهیم رسید.
با سلام و عرض تبریک سال نو و عید نوروز به همۀ دوستان
ابتدا بابت غیبت چند روزه و دیر تبریک گفتن عید به عزیزان عذرخواهی میکنم.
همانطور که برخی دوستان اطلاع دارند به دلیل بیماری برادرم و حضور مستمر در بیمارستان نمی توانستم به انجمن سر بزنم.
و دلیل دیگر اتفاق ناگواری بود که در تاریخ 29 اسفند افتاد و آن درگذشت پسر عمویم در اثر سانحه تصادف در مسیر اصفهان به شهر کرد بود که به دلیل صمیمیتی که با وی داشتم در این چند روز شدیداً متأثر بودم.
از عزیزانی که در این چند روز با تماس های خود جویای احوال اینجانب و برادرم بودند بینهایت ممنونم.
بنده این موضوع را به اطلاع دوستانی که تماس گرفتند نرساندم چون در این ایام عید نخواستم اوقات کسی تلخ شود.
امیدوارم سالی پربار و سراسر شادی و سرور و سلامتی داشته باشید.
با تشکر
آقا حمزه به من نگفتید من باهاتون تماس گرفتم، گفتم چرا صداتون گرفته!!!
خدا بیامرزدشون، انشاله هر چی خاک ایشونه عمر شما و برادرتون باشه، واقعا تسلیت می گم، تسلیت من و آقای مدیر را از فاصله دور پذیرا باشید دوست عزیز
آقا حمزه سال خوبي داشته باشي
و روح همه رفتگانتان مورد بخشش خداوند ودر آرامش باشد ودر سال جديد همش خوبي وخوشي سراغتان بياد
دوست عزیز تسلیت مرا هم پذیرا باش
انشاا... روزهای پر از شادی پیش رو داشته باشی
آقا حمزه غم از دست دادن پسرعموی گرامیتان را به شما تسلیت گفته و امید وارم که سالی را که در پیش دارید سالی پر از موفقیت برای جناب عالی باشد .
خوب حالا می رسیم به هفت سین پیشنهادی من و آقای مدیر::

سین اول سلام : (حکمت سین سلام) سلام آشنایی که سبب ایجاد آشنایی ها، دوستی ها، برادری ها، همسفری ها و شراکت هامون در انجمن میلیاردرهاست.
[تصویر: 4xvim2p.gif] [تصویر: grouphug.gif] [تصویر: earthhug.gif]

سین دوم سنگ : (حکمت سین سنگ): یادتونه وقتی اومدین اینجا یه عالمه دیوار ذهنی راجع به پول و رسیدن به خواسته ها و اهدافمون داشتیم ، که با کمک هم سنگ زدیم و دیوارهامونو شکستیم و کشتیم.
[تصویر: bb2.gif]

سین سوم ساعت : (حکمت سین ساعت): ساعت نشونه وقت و زمانه، زمانی که برامون حکم طلا را داره و زمانی که برای رسیدن به اهداف و خواسته هامون تعیین کردیم.
[تصویر: 146fs495919.gif]

سین چهارم سیب خنده (حکمت سین سیب خنده): با هم قرار گذاشتیم کودک درونمون را بیدار نگه داریم ، بهش میدون بدیم و همیشه با خنده رو لبهامون تمام انرژی های مثبت دنیا را به سمت خودمون جذب کنیم مث آقای قربانیان، محمد و مهیار
[تصویر: 25r30wi.gif] [تصویر: gigglesmile.gif] [تصویر: 4chsmu1.gif] [تصویر: loudlaff.gif]

سین پنجم سکه (حکمت سین سکه): با نوشتن اهدافمون، قدرت تمرکز و جذبمون در اینجا برامون از آسمون سکه طلا خواهد بارید.
[تصویر: be3.gif]

سین ششم سخاوت (حکمت سین سخاوت): میلیاردرهای انجمن ما از اول قرار گذاشتیم درصدی از درآمدهامون را برای ایتام و کمک به دیگران قرار بدیم حتی حالا دانسته هامون را رایگان در اختیار اعضای دیگه قرار می دیم. حتی انرژی مثبتمون را بدون چشم داشتی برای همدیگه می فرستیم.
[تصویر: grouphug.gif]
-----------------------------------------------------------------------------------------

سین هفتم سعادتمندی : (حکمت سین سعادتمندی) همیشه وقتی یه جمعی دور هم ایجاد میشه و هدف مقدس و والای پیشرفت داره دستی هست که اونا را بالاتر می بره و اون دست خداست. پس همه ما که با خلوص نیت دور هم جمع شدیم مطمئنا به سعادت خواهیم رسید.

[تصویر: 2lbkos0.gif] [تصویر: balloons.gif]
عید دیدنی ها شروع شد و میریم که داشته باشیم سوالایی مثل:

ترم چندی؟
معدلت چنده؟
زن نمی گیری؟
سربازی نرفتی؟
نمیخواین یه بچه بیارین؟
ناقلا همش سرت تو گوشیه ها… خبریه؟
تو این کامپیوترت چیا داری؟ ( یهو مث ... میره تو همه درایوا )
خانوم خانوما چه بزرگ شدی. دیگه باید به فکر شوهر خوب براش باشیم. مگه نه مامانش؟ (همراه با چشمک به مامان دختر)

با حضور عمه،عمو،دایی،خاله،دختر عمو،زن دایی، شوهر عمه، پسر خاله و…
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
لینک مرجع