سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: مراسم عید نوروز سال 92
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
[تصویر: gl6tjwa9vq00gz8rkj.jpg]
سعی میکنم تا فردا هفت سینمو آماده کنم عکسشو بزارم واستون
کارت تبریکی برای:

ادمین محترم و خانم MARYAR..... آقای قربانیان دوست داشتنی..... جناب ناظم عزیز .... آقای (...) بزرگوارم....آقای نامی گرامی ..... آقای فرهاد قربانی گرامی.... گرامیان آقایان احمد رضایی و ابراهیم رضایی...... آقای مهدی محمودی گرامی..... آقای قدسی گرامی ...... آقای سیدی زاده گرامی..... آقا حامد گرامی..... آقا حمزه بزرگوار .... آقا پارسای عزیز..... آقای یوسف عزیزی عزیز.....آقای شموسی عزیز....آقا سجاد (دانشفر) عزیز.... آقای گلمحمدی مهربان..... آقای بهدا ساجدی عزیز..... آقای محمدرضا قربانی گرامی.... آقا محمد عزیز و خاص (mohamad MJ) ....آقا مهیار عزیز.... آقا مسعود گرامی... آقای میرعباس گرامی....آقای طوسی گرامی.... آقا علیرضا گرامی (نگارنده فرهنگ و تاریخ)...... آقا کاوه گرامی..... آقا رسول شجاعی گرامی.....آقای بابایی گرامی .... آقای بیلا بالا گرامی .... آقا افشین گرامی .... آقای شهراسبی گرامی ....آقا مهدی77 گرامی.... آقای هادی محمودی گرامی.....آقای بهنام ذوالفقارزاده گرامی....آقای تفکر برتر گرامی ......آقا سبحان عزیز.....آقای هومان هرمزدی گرامی.....آقا مهدی1 گرامی.....آقای successman با متانت ....آقای صابری گرامی .....آقای مسافر بیدار گرامی....آقای سعید محمدی گرامی.....آقا مصطفی گرامی....آقای سعید یوسفی گرامی .....آقای ذوفنون ارجمند.....آقای جلالوند گرامی ....آقای سعید نصیری گرامی ....آقای سید مهدی هاشمی گرامی...آقای رحیمی گرامی ....آقای اندیشه گرامی....آقای من میلیاردم گرامی ...آقای کارآفرین....
آقای GreatNavid گرامی....آقای مسافر55....
آقا وحید عزیز....آقای دهقانی گرامی

و

مهتاب خانوم خاص و دوست داشتنی
..... خانم صدفی ..... خانم کیمیاگر..... هاوین با شخصیتم
ونوس پر احساسم و خواهر دوست داشتنیشون خانم صفری...... فاطمه مهربانم...... پرواز پرتلاشم.... [/align]..خانم ستاره خوشحال بزرگوارم..... خانم صفدری بزرگوار

سلامی به شیرینی سلام ملیکم های صمیمانه.....

و به خلوص لبخند یک کودک که در لبخندش نه اغراق وجود دارد و نه بی صداقتی.[تصویر: 1.gif]

یک سال دیگر به عمر ما اضافه شد با همه خوشی ها و ناخوشی ها. اشک ها و لبخندها....
بوی بهار میآید از پس خنکای زمستان....

به رسم فعالیتهای مجازی خود و برخی دوستان عزیزم، در روزهای پایانی سال کهنه، شروع سال جدید را با کارت تبریک ، متن و فلش در پروفایل دوستان، میزبان میشویم تا با یکدیگر به استقبالی مجازی از بهار برویم.

سیستم پروفایلی این انجمن خاص است و امکان پیام گذاشتن بازدیدکننده را ندارد، ضمن اینکه خصوصی زدن، هم دشوار است و هم تبریک گفتن های صمیمانه و انتشار یک شادی نه خصوصی که باید علنی باشد.

پس این تاپیک را به منزله یک کارت تبریک بپندارید، از جانب کوچکترین عضو این انجمن برای شما دوستان بزرگم در اولین نورزوی که در این انجمن آنلاین میشوم.

متن این کارت تبریک آخرین متن تبریک منتشر شده از استاد گرانقدر دانشگاه تهران و محقق متون فرانسوی و جامعه شناسی، آقای ناصر فکوهی (در ویکی پدیا رزومه ایشان میباشد) است.

[تصویر: 78457288549983957873.gif]

به نام خداوند بهار و سبزی و زندگی
نوروز، روز شادی ها است و روز اندوه ها هم....
نوروز، روز آغاز ها است، و روز پایان ها هم....
نوروز، روز امیدها است و روز نومیدی ها هم.....

این شاید غروری بیجا باشد، که نوروز را همیشه، خوش بخواهیم و خوش بدانیم....

نوروز، روز خوشی ها است، برای بسیاری و روز ناخوشی ها نیز برای بسیاری.

اندیشیدن، در قالب هایی از پیش تعیین شده، درون حباب هایی ولو شیشه ای، چشم بر بستن بر جهان، بر جهان دیگران و برجهان خود، بر جامعه و بر کالبد خویش، شاید برای بسیاری ساده ترین راه تحمل دنیایی باشد که بیش از پیش از ما فاصله می گیرد و دیگر قادر به درک آن نیستیم.

دنیایی که بی عدالتی و بی رحمی و خشونت، زجر و درد و بی پناهی، نومیدی و مرگ و فقر، رذالت و خیانت و بی شرمی، توهین، بی آبرویی و گستاخی، ننگ، واژگان روزمره و هر روزه اش باشد.

اما دنیایی که می توان در جامگانی دیگر دیدش و در کالبدی دیگر خواستش، معنای حقیقی نوروز، نیز در همین است:

اینکه چنین جامه ای همیشه ممکن است.

اینکه هرگز نمی توان به عمق تاریکی رسید بی آنکه امیدی برای گشایش روزنه ای داشت.

امروز ، نوروز همچون هر سال برای ما آغاز می شود
. برای همه ما، هم آنها که در میان دوستان و نزدیکان و خانواده و عزیزانشان هستند، هم آنها که خوش و سالم و جوان و پر امیدند، هم آنها که تنها و بی کس و در گوشه ای خزیده اند، هم آنها که ناخوش و بیمار و پیر و نومیدند.

و نوروز برای هر دو گروه ، پیامی دارد، پیامی به گستره زندگی:

اینکه نه شادی و امید و زندگی و خوشی و نزدیکی با دوستان را دوامی ابدی هست، و نه غم و نومیدی و مرگ و ناخوشی و دوری را.

پیامی به اندیشیدن هم برای قدردانی آنچه داریم و هم برای آرزوی آنچه نداریم.

امروز در گوشه و کنار سرزمین ما، روزی دیگر آغاز می شود، بسیاری بر طبل نومیدی می کوبند، و بسیاری بر طبل شادی، اما در این همهمه، واقعیت جایی دیگر است واقعیت در معجزه خود حیات است:

در ارزش و زیبایی شادی همچون غم؛ در شکوه زندگی همچون عظمت مرگ، در اینکه می توان انسان بود، هموراه انسان ماند و همچون یک انسان مرد.

می توان دیگران را دوست داشت، شادی و جوانی و خوشی و امید را، بی آنکه خود از هیچ یک از آنها برخوردار نبود

و می توان داشته های خود را به اشتراک با دیگران گذاشت،

می توان آنقدر در زندگی تنگ چشم نبود،

می توان شانس های یک حیات آسوده و پر بار را به میان دیگران نیز برد و میان آنها نیز تقسیم کرد بی آنکه هرگز چیزی از این توشه راهمان کم شود.

قضاوت با ما نیست، انسان ها می توانند، وجدان خود را بالاترین داور زندگی شان بدانند، و ما تنها در این میان در مکان و زمانی خاص با هم و با شمائیم.

[تصویر: 78457288549983957873.gif]

دوستانم امسال اولین ارمغانم برای همه شما، دو شعر بهار امید و بهار مستی است.

بهار مستی

گفتا که: «کیست بر در؟» گفتم: «کمین غلامت»
گفتا که: «چه کار داری؟» گفتم: «مها سلامت»
گفتا که: «چند رانی؟» گفتم که: «تا بخوانی»
گفتا که: «چند جوشی؟» گفتم که: «تا قیامت»

دعویِ عشق کردم، سوگندها بخوردم
کز عشق یاوه کردم من ٌملکت و شهامت

گفتا: «برای دعوی، قاضی گواه خواهد»
گفتم: «گواه اشکم، زردی رخ علامت»

گفتا: «گواه جرح است، تَر دامن است چشمت»
گفتم: «به فّرعدلت، عدلند و بی‌غرامت»

گفتا: «که بود همره؟» گفتم: «خیالت ای شه»

گفتا: «که خواندت این جا؟» گفتم که: «بوی جامت»

گفتا: «چه عزم داری؟» گفتم: «وفا و یاری»
گفتا: «ز من چه خواهی؟» گفتم که: «لطف عامت»

گفتا: «کجاست خوشتر؟» گفتم که: «قصر قیصر»
گفتا: «چه دیدی آن جا؟» گفتم که: «صد کرامت»

گفتا: «چراست خالی؟» گفتم: «ز بیم رهزن»
گفتا که: «کیست رهزن» گفتم که: «این ملامت»

گفتا: «کجاست ایمن؟» گفتم که: «زهد و تقوا»
گفتا که: «زهد چه بوَد؟» گفتم: «ره سلامت»

گفتا: «کجاست آفت؟» گفتم: «به کوی عشقت»
گفتا که: «چونی آن جا؟» گفتم: «در استقامت»
خامش! که گر بگویم من نکته‌های او را
از خویشتن برآیی، نی در بوَد نه بامت

[تصویر: Aks_1.%D8%B9%D8%B1%DB%8C%D8%B6.jpg]

بهار امید

ای همه شکلِ تو مطبوع و همه جایِ تو خوش
دلم از عشوه شیرینِ شکرخایِ تو خوش
همچو گلبرگِ طری هست وجودِ تو لطیف
همچو سروِ چمن خلد سراپایِ تو خوش
شیوه و نازِ تو شیرین خط و خال توِ ملیح
چشم و ابرویِ تو زیبا قد و بالایِ تو خوش
هم گلستانِ خیالم ز تو پرنقش و نگار
هم مشامِ دلم از زلفِ سمن سایِ تو خوش
در ره عشق که از سیلِ بلا نیست گذار
کرده‌ام خاطر خود را به تمنایِ تو خوش
شکرِ چشم تو چه گویم که بدان بیماری
می کند دردِ مرا از رخ زیبایِ تو خوش
در بیابانِ طلب گر چه ز هر سو خطریست
می‌رود حافظِ بی‌دل به تولاٌیِ تو خوش

پی نوشت:
( دوستانی عزیزی که نامشان در خاطره محدود من نمانده بود و نامی از آنها در این تبریک نیاوردم، به بزرگی و بزرگواری خودشان ببخشایند حافظه و مدت زمان محدود آشنایی مرا در این انجمن که به واسطه آن اسامی را نمیشناسم ....
و این را به پای قصور و جسارت این دوستتان نگذارید که همه کسانی که وارد این تاپیک میشوند بهترین و خالص ترین آرزوهای مرا با خود به یادگار خواهند برد چه من ایشان را بشناسم چه نشناسم.... چه مرا دوست داشته باشند چه از من متنفر باشند....)

نوروزتان شاد، بی غم و پایدار باشد.
و یاد خدا و نائبش لحظه لحظه در دلتان تازه......

[align=center][تصویر: 51533173001771679153.gif]
شاید زیباترین خاطره ما از دوران کودکی تاکنون صدای سورنایی باشد که بعد دعای تحویل سال و انفجار توپ معروف! میشندیدم...........

تا قبل از تحویل سال نو، دست شما را در دست بهترین خاطره قدیمی مان میگذارم.

این سورنای نوروزی خیلی شاد و بهاری که با چندین زبان اقوام ایران عزیزم از شمال تا جنوب از شرق تا غرب خوانده شده.......تقدیم همه شما دوستانم از هر خطه ای که هستید.... مخصوصاَ آقای فرهادی سرزنده انجمن.

[تصویر: 1.gif]

بفرما دانلود....[تصویر: 53.gif]

http://dl.fars2music.ir/1391/12/03/Rasta...128%5D.mp3
منهم صمیمانه این نوروز که آغاز دوباره قلب های یخ زده است را به شما خواهر عزیزم تبریک عرض نموده و امدوامر که در تمامی مراحل عمر موفقترین موفق ها باشید...
سلام و تشکر از شما.
بنده هم فرارسیدن سال نو را خدمت شما و همه دوستان گلم در این انجمن تبریک عرض میکنم.
[تصویر: artifice_033.gif][تصویر: artifice_033.gif]
ممنونم خانم مالارمه عزیز
امیدوارم سال خوبی رو شروع کنید
مثل همیشه پر انرژی و از جنس نوری سفید

سپاسگذارم از این همه تبریکات فراوان شما عزیز بزرگوار

سالی پر از خنده - شادی - موفقیتهای قلبی را برای شما خواستارم

همه چیز روبراهه
ممنونم از خانم مالارمه عزیز
بنده هم سال نو را به تمامی دوستان تبریک میگویم و سالی سرشار از موفقیت و کامیابی برای همه دوستان ارزو دارم.
سلام به قاصدکهای خبر رسان که محکوم به خبرند
و سلام به شقایقهایی که محکوم به عشقند
و سلام به شکوفه هایی که با شکفتن خود خبر از بهار میدهند
سال نو و عید نوروز پیشا پیش بر همه اعضاء صمیمی و صادق مبارک .
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
لینک مرجع