سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: مراسم عید نوروز سال 92
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
پیشاپیش سال نو شما هم مبارک.
با تشکر از سورنای نوروزی گروه رستاک جالب بود.
خواهر گرامی ، مالارمه عزیز ، ضمن تشکر از متن تبریک بسیار جالب تان ،
سال نو و عید باستانی بر شما و خانواده محترم تان مبارک ، همیشه شاد و سرافراز بمانید .
دختر عزیزم مقل همبشه عالی.
دارم آهنگ را گوش می دهم. سپاسگزارم.
من چون زمان تحویل سال در جاده تهران -آذربایجان هستم پیشاپیش به شما عزیز انجمن و همه عزیزان عضو و خانواده ای محترمشان سال نو را تبریک عرض میکنم.
با تشکر از خانم مالارمه عزیز . با توضیح زیر عینا در ایران انجمن لینک داده شد:

به مناسبت سال 1392 تقدیم به تک تک عزیزان ایران انجمن:
کلیک فرمائید و لذت ببرید

کادوئی از طرف خانم مالارمه عضو عزیز انجمن میلیاردرهای جوان آینده

http://www.iranjoman.com/showthread.php?...post326659ایران انجمن
سركار خانم مالارمه مهربان

متن بسيار زيبايي را انتخاب نموديد . من هم به نوبه خودم فرا رسيدن سال نو و بهار دلها را به شما و ديگر عزيزان انجمن تبريك مي گويم.

سال 91 با تمام خوبي ها و سختي هايش گذشت و سالي بود كه بهترين درسهاي زندگي ام را در آن گرفتم و به قول معروف اين سال از نظر زماني براي من در حكم چندين سال بود چون تجربيات گرانبهايي را در آن بدست آوردم .

يك از انها آشنايي با شما و ديگر بزرگواران در اين محفل گرم و صميمي است كه فقط نصيب كساني مي شود كه با جان و دل خواستار موفقيت و شادي و سلامتي باشند .

حضور در اين انجمن شايستگي مي خواهد و خدا را شاكرم كه به من توفيق آشنايي با آن را عطا فرمود .

روزگار بر وفق مرادتان شادي دلهايتان همواره پايدار خنده لبهايتان مستدام

موفقيتهايتان پرشكوه سينه هاتان مملو از شوق و ذهنتان پر از هزاران كاتوين انرژي مثبت .

مالارمه عزیز ممنون از حسن توجه شما
امیدوارم که سال جدید سالی باشد که شما را به ارمانهای که دارید برساند.
همیشه شاد و موفق و سالم باشید.
با تشکر از مالارمه بخاطر متن جالب و اظهار لطف به عزیزان انجمن.پیشاپیش سال نو همگی مبارک. سالی پر از برکت و سلامتی برای همه عزیزان آرزومندم.[تصویر: 1363557062791.jpg]
با سلام و آرزوی شادی روز افزون برای همه ی عزیزان خانواده بزرگ، مهربان و دوست داشتنی میلیاردرهای ایران
من هم از خانم مالارمه که لطف کردن و این تاپیک رو نوشتن تشکر می کنم و بهترین ها رو برای همه ی عزیزان از خدای خوب و مهربان که هر چه که داریم از اوست می خواهم و مطمئنم که قطعا این انرژی ها و این تلاشها ثمر میده.
ســـــــــــــــــــــال نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــو مبــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــارکـــــــــــــــــــــ​ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
11 ماه گذشت بعضیها دلشون شکست ، بعضیها دل شکوندن
خیلی ها عاشق شدن وخیلی ها تنها
خیلی ها ازبینمون رفتن ،خیلی ها بینمون امدون
گریه کردیم وخندیدیم
یا به آرزومون رسیدیم یا زندگی برخلاف آرزوهامون گذشت
چندروز مانده ازهمه اون خاطره ها
آرزودارم نوروزی که پیش رودارید آغاز روزهایی باشه که آرزو دارید.
با سپاس از خانم مالارمه بخاطر اين تاپيك زيبا و بجا10_004
يا مقلب القلوب و الابصار
يا مدبر الليل و النهار
يا محول الحول والاحوال
حول حالنا الي احسن الحال
خداي مهربون ممنون بخاطر همه لطفي كه به من داشتي،امسال نسبت به سال گذشته همين موقع خيلي شرايط بهتري دارم و صميمانه تو را شاكرم.
از درگاه پرخير و بركتت سلامتي،خوشبختي،رونق در كسب و كار،عاقبت به خيري را براي تمامي اعضاي اين انجمن و خانواده هاي محترمشان خواستارم.آمين
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
لینک مرجع