03-11-2013, 10:09 AM
03-11-2013, 03:32 PM
عید شما هم مبارک

03-11-2013, 05:02 PM
(03-11-2013 10:09 AM)بابایی نوشته شده توسط: [ -> ]پیشاپیش عیدتان مبارک.
شباتون روز، روزاتون نوروز، نورزتان پیروز
امیدوارم سال 92 سال پر خیر و برکتی برای همه هموطنان عزیزم باشه به خصوص برای شما جناب آقای بابایی .
03-11-2013, 05:08 PM
(03-11-2013 03:32 PM)vinda نوشته شده توسط: [ -> ]عید شما هم مبارک
من هم به پیشاپیش عید نوروز رو تبریک عرض میکنم امیدوارم در سال جدید با هم همکاری داشته باشیم
03-29-2013, 12:42 PM
سلام دوست عزیزم احسان
من برای شما ایمیل زدم و در مورد یک پیشنهاد همکاری مطلب نوشتم. خوشحال می شم با من تماس بگیرید
من برای شما ایمیل زدم و در مورد یک پیشنهاد همکاری مطلب نوشتم. خوشحال می شم با من تماس بگیرید
03-29-2013, 12:53 PM
سلام آقای محمدی
عیدتون مبارک
چه خبر از طرهای جدید؟ راستی تا یادم نرفته خبر داری بازار عسل اونجا چطوریه؟
عیدتون مبارک
چه خبر از طرهای جدید؟ راستی تا یادم نرفته خبر داری بازار عسل اونجا چطوریه؟
04-07-2013, 10:06 PM
سعید جان سلام
عسل هم تو برنامه بازاریابیه جوابش رو بهت میدم
عسل هم تو برنامه بازاریابیه جوابش رو بهت میدم
04-07-2013, 10:32 PM
اکثر مردم کردستان عراق اهل معامله و تجارت هستن و تو این کار واقعا تخصص دارن اما افراد کمی حاضرن به کار تولیدی دست بزنن. حکومت هریم کردستان برای تشویق مردم به تولید از طرحهای کشاورزی و صنعتی حمایت میکنه و تسهیلات خوبی میده.
نظر شما در مورد شرکت ارائه طرحهای توجیهی و مشاوره جهت راه اندازی طرحهای کشاورزی ، دامپروری و صنعتی به خصوص طرحهای زود بازده چیه؟
شرکت ثبت شده عراقی چند منظوره هم موجود است.
چه کسانی همکاری میکنن ؟ ما بانک طرحهای قابل اجرا رو آماده میکنیم و طرف عراقی با تبلیغات این طرحها مشتری پیدا میکنه و ما با از اجرا تا تولید همراهی شون میکنیم و پول مشاوره میگیریم. میتونیم تجهیزات رو هم خودمون خریداری کنیم و با همکاری شرکتهای معتبر ایرانی نصب و راه اندازی نماییم.
یه شرکت مثل این: http://www.etarh.com
نظر شما در مورد شرکت ارائه طرحهای توجیهی و مشاوره جهت راه اندازی طرحهای کشاورزی ، دامپروری و صنعتی به خصوص طرحهای زود بازده چیه؟
شرکت ثبت شده عراقی چند منظوره هم موجود است.
چه کسانی همکاری میکنن ؟ ما بانک طرحهای قابل اجرا رو آماده میکنیم و طرف عراقی با تبلیغات این طرحها مشتری پیدا میکنه و ما با از اجرا تا تولید همراهی شون میکنیم و پول مشاوره میگیریم. میتونیم تجهیزات رو هم خودمون خریداری کنیم و با همکاری شرکتهای معتبر ایرانی نصب و راه اندازی نماییم.
یه شرکت مثل این: http://www.etarh.com
04-07-2013, 10:42 PM
سلام دوست عزیز
یکی از رفقای من توکار نصب سنگ وکاشی و سرامیکه .(اصطلاحا سنگ کاره)
قصد داره یک ماه دیگه برای کار بیاد عراق ،حالا هرجاش بهتر باشه.
شما اطلاعی از این حرفه ندارید؟میدونید تقریبا متری چند کار میکنن اونجا؟ آخه ایرانی تو این حرفه یا مثلا گچ کاری و از این قبیل توی عراق زیاد هستن. ممنون
شما اطلاعی از این حرفه ندارید؟میدونید تقریبا متری چند کار میکنن اونجا؟ آخه ایرانی تو این حرفه یا مثلا گچ کاری و از این قبیل توی عراق زیاد هستن. ممنون
04-07-2013, 11:11 PM
(04-07-2013 10:42 PM)hajimojtaba9069@gmail.com نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوست عزیزسلام
با توجه به ساخت و سازهای زیادی که اونجا وجود داره اگه کمی شانس بیاره راحت میتونه کار پیدا کنه
یه دوست دارم پیمانکار کارهای سختمانیه.تا همین چند ماه پیش خودش استاد کار و کارگر میبرد عراق .الان اس ام اس میفرستم اگه جواب بده بهتون خبر میدم
آها جواب داد : کاشی متری 6 دلار. خودشم به خاطر دردسرهایی که کارگرها براش درست میکردن تغییر شغل داده و الان تو کار تولید قالب فایبرگلاسه.
موفق باشید