با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیزم
من مدت یک ساله که در حال رفت و آمد به کرستان عراق هستم و تقریبا با نیازهای این منطقه آشنایی دارم .
اگه دوستان سوالی در این مورد دارن خوشحال میشم پاسخ بدم.
در ضمن اگه کسی محصول یا خدمات قابل ارائه ای داشته باشه ، میتونم کار بازاریابی تو کردستان عراق رو براش انجام بدم.
سلام
خوشحالم از اینکه با شما آشنا شدم.میخواستم بدونم میتونید برای من قیمت ذرت رو از کردستان عراق بپرسین؟آیا صرف میکنه که صادرات داشته باشیم؟
راستی شما کار واردات انجام میدین یا صادرات؟
تلفن من 09191781169
من سفارشي داشتم براي نصب نماي كامپوزيت در سليمانيه عراق . مي خواستم ببينم شرايط كارهاي عمراني و خدماتي اونجا به چه صورتي است .
آيا شرايط براي كار و يا تجارت فراهم است و يا مشكلات دولتي دارد .
سلام
اگه میشه شماره تماس رو قرار بدید ممنون میشم
(02-17-2013 11:12 AM)masoudjalalvand نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
خوشحالم از اینکه با شما آشنا شدم.میخواستم بدونم میتونید برای من قیمت ذرت رو از کردستان عراق بپرسین؟آیا صرف میکنه که صادرات داشته باشیم؟
راستی شما کار واردات انجام میدین یا صادرات؟
تلفن من 09191781169
سلام دوست عزیز
در زمینه صادرات و واردات در خدمتم
در مورد قیمت ذرت در حال حاضر اطلاعی ندارم اما احتمالا هفته آینده برم عراق حتما قیمت می گیرم.
(02-17-2013 01:11 PM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: [ -> ]من سفارشي داشتم براي نصب نماي كامپوزيت در سليمانيه عراق . مي خواستم ببينم شرايط كارهاي عمراني و خدماتي اونجا به چه صورتي است .
آيا شرايط براي كار و يا تجارت فراهم است و يا مشكلات دولتي دارد .
در حال حاضر بیشتر بودجه کردستان عراق صرف پروژهای عمرانی میشه. اینجور کارها رو بیشتر شرکتهای ترکیه ای انجام میدن. متاسفانه دوستان ایرانی که در چند سال اخیر تو کردستان عراق کار کردن یه کارهایی انجام دادن که باعث شده وجهه ایرانی ها خراب بشه . امروزه خیلی به سختی کارهای پیمانکاری رو به ایرانی میدن اونم در صورتی که یه معرف عراقی داشته باشی.
در کل تو کردستان عراق ضابطه هیچ معنا و مفهومی نداره و کارها بر اساس ارتباطات پیش میره.
یک مشتری داشتم گازوییل و مازوت برای ترانزیت به کشورهای آذربایجان و افغانستان میخواست.
پرداخت هم دلاری بود.
آنالیز این دو محصول رو میخواست که طرف من نتونست جور کنه.
(02-18-2013 01:33 PM)بابایی نوشته شده توسط: [ -> ]یک مشتری داشتم گازوییل و مازوت برای ترانزیت به کشورهای آذربایجان و افغانستان میخواست.
پرداخت هم دلاری بود.
نمیدونم آیا شما میتونید گازوییل و مازوت فراهم کنید؟
آيا كشاورزي و گلكاري و باغداري در كردستان عراق رونق داره يا خير؟
اصولا كشاورزي و كشاورز در اونجا در چه وضعيتيه؟
(02-20-2013 03:17 PM)بابایی نوشته شده توسط: [ -> ] (02-18-2013 01:33 PM)بابایی نوشته شده توسط: [ -> ]یک مشتری داشتم گازوییل و مازوت برای ترانزیت به کشورهای آذربایجان و افغانستان میخواست.
پرداخت هم دلاری بود.
نمیدونم آیا شما میتونید گازوییل و مازوت فراهم کنید؟
متاسفانه تا حالا تحقیقی نداشتم اما میدونم که قاچاقه. یه دوست دارم تو این کاره ازش میپرسم و جوابتون رو میدم