سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: فرصت سرمایه گذاری در بازار کردستان عراق
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8
(02-20-2013 06:18 PM)soshiant نوشته شده توسط: [ -> ]آيا كشاورزي و گلكاري و باغداري در كردستان عراق رونق داره يا خير؟
اصولا كشاورزي و كشاورز در اونجا در چه وضعيتيه؟

به شدت از این جور طرحها حمایت میشه به شرطی که توجیح اقتصادی داشته باشه .
حتی وزارت "کشت و کال" برای این کارا زمین اجاره میده
یکی از دوستام سال 2005 یه گلخانه اطراف شهر اربیل راه اندازی کرد و تا پارسال که ازش خبر داشتم خیلی راضی بود
یه مشکل بزرگ هست اونم داشتن آشنا برای گرفتن مجوزه (شاه کلید موفقیت در عراق رابطه است و لا غیر)
اگه برنامه ای داری من آشنا زیاد دارم و درخدمتم
(02-23-2013 10:20 PM)eh.krd نوشته شده توسط: [ -> ]
(02-20-2013 03:17 PM)بابایی نوشته شده توسط: [ -> ]
(02-18-2013 01:33 PM)بابایی نوشته شده توسط: [ -> ]یک مشتری داشتم گازوییل و مازوت برای ترانزیت به کشورهای آذربایجان و افغانستان میخواست.
پرداخت هم دلاری بود.
آنالیز این دو محصول رو میخواست که طرف من نتونست جور کنه.

نمیدونم آیا شما میتونید گازوییل و مازوت فراهم کنید؟

متاسفانه تا حالا تحقیقی نداشتم اما میدونم که قاچاقه. یه دوست دارم تو این کاره ازش میپرسم و جوابتون رو میدم

شکر ایزد دوباره یک مشتری دیگر مازوت می خواهد. اگر ممکنه قیمت و شرایط حمل و پرداخت را تحقیق کنید. تحویل در هر جای ایران که میسر است.
(02-26-2013 10:08 AM)بابایی نوشته شده توسط: [ -> ]
(02-23-2013 10:20 PM)eh.krd نوشته شده توسط: [ -> ]
(02-20-2013 03:17 PM)بابایی نوشته شده توسط: [ -> ]
(02-18-2013 01:33 PM)بابایی نوشته شده توسط: [ -> ]یک مشتری داشتم گازوییل و مازوت برای ترانزیت به کشورهای آذربایجان و افغانستان میخواست.
پرداخت هم دلاری بود.
آنالیز این دو محصول رو میخواست که طرف من نتونست جور کنه.

نمیدونم آیا شما میتونید گازوییل و مازوت فراهم کنید؟

متاسفانه تا حالا تحقیقی نداشتم اما میدونم که قاچاقه. یه دوست دارم تو این کاره ازش میپرسم و جوابتون رو میدم

شکر ایزد دوباره یک مشتری دیگر مازوت می خواهد. اگر ممکنه قیمت و شرایط حمل و پرداخت را تحقیق کنید. تحویل در هر جای ایران که میسر است.
جناب آقای بابایی از یکی از دوستانم که چند ساله سلیمانیه زندگی میکنه بابت گازوییل و مازوت پرسیدم . میگه کار سختیه و تو این چند ساله هر کسی رو دیده که دنبال این کار بوده ، موفق نشده. این کار تو انحصار کله گندهاست
به هر حال اگه خودم چیزی دستگیرم بشه بهتون خبر میدم
موفق باشید
متشکر فقط یادتون باشه
ابر بهاری چند دقیقه بیشتر نمی باره
بازار سنگ و موزاییک بلا شک در عراق خوبه یه نیاز سنجی بکن ببین چی میشه
حتی برای پیمانکارهی ترکیه ایی
پورسانت عالی
vinda جان شما خودت تو این کار هستی؟
من تو بحث ساختمان و دکوراسیون دوستان زیادی تو کردستان عراق دارم و بازاریابیش خیلی راحته
پس دست به کار شو داداش
هر نوع سنگی که بخواهند و در ایران تولید بشه من براشون با بهترین قیمت میارم
(03-09-2013 12:03 AM)eh.krd نوشته شده توسط: [ -> ]vinda جان شما خودت تو این کار هستی؟
من تو بحث ساختمان و دکوراسیون دوستان زیادی تو کردستان عراق دارم و بازاریابیش خیلی راحته

سرامیک هم هر چه بخواهی در خدمتیم: اسپانیایی، ایرانی
عالیه
دوستان عزیزم در زمینه سنگ و سرامیک خیلی اونجا کار شده، فقط در صورتی امکان موفقیت وجود داره که قیمت پایین باشه چون تجار فقط به فکر سود بیشتر هستند.
خوشبختانه از طرف اعضای این انجمن در خواستهای زیادی برای همکاری در کردستان عراق داشتم اما متاسفانه تا بعد از عید هیچ کاری نمیتونم انجام بدم چون در حال حاضر برگشتم و سنندج هستم و سرم شلوغه ، دوستانم در کردستان عراق هم در گیر جمع بندی کارهای خودشون قبل از فرا رسید عید نوروز هستن.
یه مدت بهم فرصت بدین پیشنهادهای همه عزیزان رو بررسی کرده و نتیجه رو به اطلاع شما خواهم رساند
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8
لینک مرجع