09-25-2013, 12:10 AM
به میزان شوری آب بستگی داره. اگه شوری اون آب درحد قابل شرب باشه، برای زعفران هم میشه استفاده کرد. درمجموع آب شور تاثیر منفی زیادی نمیذاره. (توضیح اینکه در مناطقی که آب شور دارن، خربزه بسیار شیرینی به عمل میاد. مثل منطقه تربت جـــام که آب شور داره ولی خربزه اون معروف و بسیار ترد و شیرین هست.)
[/quote]
امین جان ، در رابطه با آب زعفران هم چیزی می دونی ، با آب لب شور هم جواب می ده یا نه ؟
[/quote]
به میزان شوری آب بستگی داره. اگه شوری اون آب درحد قابل شرب باشه، برای زعفران هم میشه استفاده کرد. درمجموع آب شور تاثیر منفی زیادی نمیذاره. (توضیح اینکه در مناطقی که آب شور دارن، خربزه بسیار شیرینی به عمل میاد. مثل منطقه تربت جـــام که آب شور داره ولی خربزه اون معروف و بسیار ترد و شیرین هست.)
[/quote]
امین جان ، در رابطه با آب زعفران هم چیزی می دونی ، با آب لب شور هم جواب می ده یا نه ؟
[/quote]
به میزان شوری آب بستگی داره. اگه شوری اون آب درحد قابل شرب باشه، برای زعفران هم میشه استفاده کرد. درمجموع آب شور تاثیر منفی زیادی نمیذاره. (توضیح اینکه در مناطقی که آب شور دارن، خربزه بسیار شیرینی به عمل میاد. مثل منطقه تربت جـــام که آب شور داره ولی خربزه اون معروف و بسیار ترد و شیرین هست.)