(02-08-2013 12:17 AM)Pasha2 نوشته شده توسط: [ -> ]مدرک برای جواز تاسیس به درد میخوره.
به داشتن مدرک شما یک آموزش دیده به حساب میاید.
با گواهی دوره و مدرک معتبر میتونید جواز تاسیس دریافت کنید.
با داشتن جواز تاسیس میتونید دست از فروش سنتی زعفران بردارید و یک "برند" زعفران افتتاح کنید.
با داشتن برند یا همان "نام تجاری" میتونید بازاریابی کنید و حتی وام بگیرید.
اگر استعداد داشته باشید میتونید محصول خود را در تمام ایران بفروشید و حتی اون را به قیمت بالا صادر کنید.
ایران با داشتن 90 درصد تولید زعفران دنیا، سود کمی از فروش اون کسب میکنه. زیرا اسپانیایی ها 90 درصد زعفران دنیا را که زعفران ایرانی هست با برندهای اسپانیایی و با قیمت بالا میفروشند.
اگر کشاورز هستید یا قصد کاشتن آن را دارید، با گذراندن دوره حتما مهارت های جدیدی یاد خواهید گرفت.
(05-01-2013 09:52 PM)soshiant نوشته شده توسط: [ -> ]یه سوال داشتم
زعفران رو میشه به صورت گلدانی در استان گلستان گنبد کاووس تو خونه پرورش داد؟
خیر دوست من
شاید رشد داشته باشه ولی گل نمیده.
دوستان من و یکی دو نفر دیگه رفتیم ثبت نام کردیم، به محض اینکه 5 نفر بشیم، کلاس تشکیل میشه. در یک یا دو ماه آینده، شایدم زودتر. هر کسی جدی هست همین روزا بره ثبت نام، وگرنه که هیچی. این همه تلاش کردم یک کلاس تشکیل بشه، اگه از دست بدین مجبورید برید در دوره های مشابه در استان خراسان ثبت نام کنید. که اونم معلوم نیست کی برگزار بشه.
(05-21-2013 12:07 AM)Pasha2 نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان من و یکی دو نفر دیگه رفتیم ثبت نام کردیم، به محض اینکه 5 نفر بشیم، کلاس تشکیل میشه. در یک یا دو ماه آینده، شایدم زودتر. هر کسی جدی هست همین روزا بره ثبت نام، وگرنه که هیچی. این همه تلاش کردم یک کلاس تشکیل بشه، اگه از دست بدین مجبورید برید در دوره های مشابه در استان خراسان ثبت نام کنید. که اونم معلوم نیست کی برگزار بشه.
با سلام
دوست عزیز لطف کنید آدرسی، شماره تلفنی از مرکز مورد نظر اینجا قرار بدید تا ما هم بتونیم اطلاعات بگیریم
مسعود جلالوند
شماره تماس : 09191781169
اگر خبری برای ثبت نام بود بی زحمت من را خبر کنید.با سپاس
آدرس : کرج ، سه راه رجایی شهر (سه راه گوهردشت)، رو به روی داروخانه شبانه روزی حمزه ، خیابان ولی عصر 6 ، برج جهان نما ، طبقه هفتم ، واحد 20
(05-21-2013 11:06 PM)mir abbas نوشته شده توسط: [ -> ]آدرس : کرج ، سه راه رجایی شهر (سه راه گوهردشت)، رو به روی داروخانه شبانه روزی حمزه ، خیابان ولی عصر 6 ، برج جهان نما ، طبقه هفتم ، واحد 20
انشالله جناب میرعباس عزیز در کلاسها شرکت خواهند نمود.
آخرین خبر: تاریخ برگزاری دوره زعفران قطعی شده و دوره از 25 تیر شروع میشه.
(06-25-2013 09:33 PM)Pasha2 نوشته شده توسط: [ -> ]آخرین خبر: تاریخ برگزاری دوره زعفران قطعی شده و دوره از 25 تیر شروع میشه.
با تشکر.
قابل توجه جناب میر عباس عزیز و همه عزیزانی که در این رشته حرکت کاری داشته و یا خواهند داشت.
هزینه شرکت تو دوره چقدره؟
(02-08-2013 12:17 AM)Pasha2 نوشته شده توسط: [ -> ]مدرک برای جواز تاسیس به درد میخوره.
به داشتن مدرک شما یک آموزش دیده به حساب میاید.
با گواهی دوره و مدرک معتبر میتونید جواز تاسیس دریافت کنید.
با داشتن جواز تاسیس میتونید دست از فروش سنتی زعفران بردارید و یک "برند" زعفران افتتاح کنید.
با داشتن برند یا همان "نام تجاری" میتونید بازاریابی کنید و حتی وام بگیرید.
اگر استعداد داشته باشید میتونید محصول خود را در تمام ایران بفروشید و حتی اون را به قیمت بالا صادر کنید.
ایران با داشتن 90 درصد تولید زعفران دنیا، سود کمی از فروش اون کسب میکنه. زیرا اسپانیایی ها 90 درصد زعفران دنیا را که زعفران ایرانی هست با برندهای اسپانیایی و با قیمت بالا میفروشند.
اگر کشاورز هستید یا قصد کاشتن آن را دارید، با گذراندن دوره حتما مهارت های جدیدی یاد خواهید گرفت.
(06-25-2013 09:39 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ] (06-25-2013 09:33 PM)Pasha2 نوشته شده توسط: [ -> ]آخرین خبر: تاریخ برگزاری دوره زعفران قطعی شده و دوره از 25 تیر شروع میشه.
با تشکر.
قابل توجه جناب میر عباس عزیز و همه عزیزانی که در این رشته حرکت کاری داشته و یا خواهند داشت.
ممنون جناب قربانیان
نمیدونم هر بار میخواستم شرکت کنم مشکلی پیش میومد و نمیشد.اتفاقا یک بار برای ثبت نام هم رفتم ولی چون من سحر خیز هستم و ساعت 8/5 صبح رفتم در بسته بود و باز هم قسمت ما نشد.
ولی اینبار صد درصد شرکت میکنم.