سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: دوره آموزشی زعفران
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
(04-09-2013 03:46 PM)Pasha2 نوشته شده توسط: [ -> ]با درود فراوان
برای ثبت نام در دوره آموزش تجارت زعفران تا 30 فروردین زمان هست.
در صورتی که میخواهید شرکت کنید، اعلام کنید تا هماهنگ کنیم برای ثبت نام.

باز هم یادآوری میکنم علاوه بر جنبه آموزشی، اهمیت این دوره در این است که مدارک صادر شده جهت دریافت مجوزهای مربوط به تجارت زعفران بسیار مفید خواهد بود. پس فرصت را از دست ندهید. در غیر این صورت برای دریافت چنین مدرکی می بایست مدت ها صبر کنید تا در دوره مشابه در استان خراسان شرکت کنید.

سلام دوست عزیز
آیا این دوره ها در مشهد و بیرجند هم برگزار می شود ؟
با تشکر
[/quote]

سلام دوست عزیز
آیا این دوره ها در مشهد و بیرجند هم برگزار می شود ؟
با تشکر
[/quote]

معمولا برگزار میشه، باید پیگیر باشید و از وزارت کشاورزی این شهرها جویا بشید.
اسم دوره آموزشی دقیقا چیه ؟؟؟
من فقط دوره ای بنام " زعفران کار " رو در لیست دوره های مراکز فنی و حرفه ای خراسان رضوی و جنوبی مشاهده کردم و گمان نمیکنم این دوره به مسائلی چون انواع زعفران ، تشخیص کیفیت زعفران ، نحوه بسته بندی زعفران و ... بپردازه !
دوستان اگه اطلاعاتی دارید لطفا راهنمایی کنید. ممنون
خوب طبیعی هست از اسم دوره در خراسان که "زعفران کار" هست. یعنی بیشتر به مسائل کشاورزی می پردازه. خوب شما اگر برایتان مقدور هست تشریف بیارید همین دوره کرج شرکت کنید که مطالبی هم در مورد پس از برداشت هم ارایه میشه. البته در مورد دوره موجود در خراسان شما از مدرس دوره اطلاعات بگیرید و سوال بپرسید در مورد مسائل مختلف، بعید میدونم دریغ کنند از شما.
امروز من به همراه استاد قربانیان و میر عباس به همان آدرسی که در تاپیک قید شده رفتیم ولی متاسفانه به ما گفتند که اصلا چنین دوره ای برگزار نشده و همان آدرس مرتبط به یک شرکت عمرانی بود.امیدوارم که این دوست عزیز توضیحات تکمیلی خود را در این تاپیک عنوان کنند.
عزیزانی که در دوره شرکت فرموده بودند اعلام فرمایند.
تشکیل شد دوره یا هنوز تشکیل نشده؟
سایت موسسه رو چک میکردی. آدرسشون عوض شده.
kargostarkaraj.com
کرج - میدان شهدا - خیابان بهشتی - جنب موسسه عسگریه - مجتمع سلوک - طبقه 2 - واحد 14 - آموزشگاه کارگستر
32285541 - 026
من فکر میکردم شما هم مثل من پیگیر هستید، وگرنه زودتر سر میزدم به اینجا.
شروع دوره به دلیل همزمانی با ماه رمضان و گرمای هوا به تاخیر افتاد. قرار هست 30 مرداد تشکیل بشه.
(08-11-2013 07:39 PM)Pasha2 نوشته شده توسط: [ -> ]سایت موسسه رو چک میکردی. آدرسشون عوض شده.
kargostarkaraj.com
کرج - میدان شهدا - خیابان بهشتی - جنب موسسه عسگریه - مجتمع سلوک - طبقه 2 - واحد 14 - آموزشگاه کارگستر
32285541 - 026
من فکر میکردم شما هم مثل من پیگیر هستید، وگرنه زودتر سر میزدم به اینجا.
شروع دوره به دلیل همزمانی با ماه رمضان و گرمای هوا به تاخیر افتاد. قرار هست 30 مرداد تشکیل بشه.

دوست عزیز ما که در جریان سایت نبودیم. کاش محبت میکردید آدرس جدید را مرقوم می فرمودید. ضمنا شخصی که به ما جواب داد فرمودند خیلی وقت است از اینجا رفته اند.
با درود
اگر فیلم یا آموزشی دارید بنده خریدارم . چون نمی توانم در کلاس ها شرکت کنم
در صورت موجود بودن لطفا پی ام بزنید

با تشکر
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
لینک مرجع