سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: شروع به کار شرکت عرشیا پیشگام
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
درود
دوستان عزيز يكي لطف كنه براي ما تازه وارد ها
اول بگه كي با كي شريك شده و براي چه كاري؟
دوم اين كه آيا كسي در اين سايت واقعا تونسته يك فعاليت اقتصادي مفيد راه بندازه كه به ميليونر!! (ميلياردر شدن بماند بعد ) شدن نزديك بشه لطفا مستند و با ذكر نشاني در سايت كه بتوانيم در خدمت آن دوستان باشيم
سوم چه طور مي شود در اين سايت بازار يابي يا خريد محصول انجام داد؟
با تشكر
(01-19-2013 08:16 PM)434343 نوشته شده توسط: [ -> ]حامد جان منم تو همدان فعالیتهای خودم رو در زمینه پخش مواد غذایی شروع کردم ، خود آقای قربانی هم در جریان هستند، خوشحال می شم همکاریمو با شرکت شما ادامه بدم.
سلام جناب يوسفي، شروع كار جديد تون رو به شما تبريك ميگم ، «وفقتر باشيد.
(01-19-2013 08:16 PM)434343 نوشته شده توسط: [ -> ]حامد جان منم تو همدان فعالیتهای خودم رو در زمینه پخش مواد غذایی شروع کردم ، خود آقای قربانی هم در جریان هستند، خوشحال می شم همکاریمو با شرکت شما ادامه بدم.
جناب اقای یوسفی ورود قدوم مبارکتان را به صنعت مواد غذایی صمیمانه تبریک عرض نموده،باشد که با حضور شما این صنعت به شکوفایی کامل برسد. موفقترینها باشید.10_00410_004
(01-20-2013 10:27 AM)mahmor نوشته شده توسط: [ -> ][quote='m_grate29' pid='64216' dateline='1358431647']

سلام
ضمن تبریک: اگر مایل به کار در زمینه بهداشتی و آرایشی بودین بنده حاضرم قرارداد انحصاری فروش یک محصول ژاپنی بسیار موفق رو به شما ارائه دهم. شکل همکاری قابل مذاکره است.

دوست عزیز شماره تماستون را برایم پیام خصوصی بفرماید.تا هماهنگیهای لازم انجام شود.
(01-20-2013 09:02 PM)faramarzeparsi نوشته شده توسط: [ -> ]درود
دوستان عزيز يكي لطف كنه براي ما تازه وارد ها
اول بگه كي با كي شريك شده و براي چه كاري؟
دوم اين كه آيا كسي در اين سايت واقعا تونسته يك فعاليت اقتصادي مفيد راه بندازه كه به ميليونر!! (ميلياردر شدن بماند بعد ) شدن نزديك بشه لطفا مستند و با ذكر نشاني در سايت كه بتوانيم در خدمت آن دوستان باشيم
سوم چه طور مي شود در اين سايت بازار يابي يا خريد محصول انجام داد؟
با تشكر
مقدمت گلباران . بله فعالیت اقتصادی انجام داده اند. تایپیکها را مطالعه فرمائید.
(01-19-2013 10:52 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]

آقا سعید جان موفقیت شما را هم تبریک عرض میکنم. انشالله بتوانید با مهندس جان و حامد جان همکاری داشته باشید.این انجمن آینده روشنی دارد.

ممنون استاد، هر چند شروع و ادامه یک فعالیت جدید واقعا سخت و نفس گیر هست، اما با کمک خدا و لطف و دعای دوستان به هر قیمتی باشه ادامه میدیم.
(01-20-2013 08:31 PM)مسعود کوچولو نوشته شده توسط: [ -> ]بسیار عالی.
البته پوزش که دیر اومدم.خدا رحم کنه.فومنی و تهرانی خوردن به طور هم خدا به داد اقتصاد جهانی برسه.آمین.
دوستای عزیز.موفق باشید.
دوستای عزیز.موفق باشید.

ممنون از لطفت مسعود جان
نمیدونی چقدر خندیدم از این تفسیرت.
ما می خواهیم به اقتصاد جهانی کمک کنیم گل پسر.

آقا سعید خیلی خوشحال شدم از این خبر
تبریک میگم و حتماً با افکار بزرگ و روحیه خلاقانه ای که دارید در این کار به موفقیتهای بزرگی دست می یابید.

ولی دوستان عجب سالیه این سال 2013
یعنی نعمت خدا از در و دیوار پرت میشه به طرف اعضای انجمن
خدایا هزاران مرتبه شــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــکرت
همه یا توسعه دادن یا شروع کردن یا شروع میکنن خوب امروز 20 روز از این سال پربرکت گذشته!
منم دارم یک کار جدیدی شروع میکنم اگر خدا بخواد در آخر این هفته قراردادش منعقد میشه بعضی از دوستان در جریانش هستند و به نوعی مرتبط با مواد غذایی هست.
فعلاً برای بعضی کارها و همچنین دیدار و مشورت با چند نفر از اعضای محترم انجمن تهران هستم.
(01-21-2013 12:54 AM)Delta.H نوشته شده توسط: [ -> ]

آقا سعید خیلی خوشحال شدم از این خبر
تبریک میگم و حتماً با افکار بزرگ و روحیه خلاقانه ای که دارید در این کار به موفقیتهای بزرگی دست می یابید.

ولی دوستان عجب سالیه این سال 2013
یعنی نعمت خدا از در و دیوار پرت میشه به طرف اعضای انجمن
خدایا هزاران مرتبه شــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــکرت
همه یا توسعه دادن یا شروع کردن یا شروع میکنن خوب امروز 20 روز از این سال پربرکت گذشته!
منم دارم یک کار جدیدی شروع میکنم اگر خدا بخواد در آخر این هفته قراردادش منعقد میشه بعضی از دوستان در جریانش هستند و به نوعی مرتبط با مواد غذایی هست.
فعلاً برای بعضی کارها و همچنین دیدار و مشورت با چند نفر از اعضای محترم انجمن تهران هستم.

حمزه جان ما منتظره حضور سبزتان پیش خودمان هستیم.
وقتی تغییر نگرش انجام شود.
وقتی باورها بیشتر شود.
وقتی اعتماد بنفس بالا برود.
وقتی تکرار جملات تاکیدی جزو عادت گردد.
وقتی دیوارهای ذهنی خرد و نابود شود.
وقتی .......
حرکت بسر عت انجام می شود.
مهمترین مسئله در این حرکتها انرژی مثبتی است که عزیزان در جو عطرآگین انجمن پخش میکنند.
همه با هم :
موفقتر باشیم.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
لینک مرجع