01-18-2013, 12:38 PM
01-18-2013, 12:42 PM
(01-17-2013 07:48 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]مهندس جان - حامد جان تبریک.هزاران تبریک. بالاخره به امید خدا انجمن حرکت وسیع خود را شروع کرد. من همیشه در خدمت هستم.
انشالله با کمک و راهنمای های شما یک حرکت ادامه دار و دارای برنامه ریزی قوی انجام خواهیم داد جناب قربانیان.
(01-17-2013 08:05 PM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام.خیلی خیلی خوشحال شدم و از اینکه هر روز از موفقیتهای دوستانم در این انجمن با خبر میشوم، به خودم می بالم. جناب اقای محمد رضا قربانی و دوست بسیار خوب و همشهری عزیزم جناب اقای حامد کرمی،این موفقیت بزرگ را صمیمانه به شما و این انجمن و جمع خانوادگی تبریک عرض نموده واز خداوند منان سلامتی و پیروزی را در تمام امور زندگی را خواهانم. موفقترینها باشید.
ممنون فرهاد قربانی عزیز ما روی تیم پخش برتر توی استان گیلان یک حساب ویژه باز کردیم قربان.
(01-17-2013 09:02 PM)mohajer.my نوشته شده توسط: [ -> ]تبریک خالصانه ی من رو از غرب کشور پذیرا باشید
امید که هر روز پیشرفت در کارتون داشته باشید
پخش مهاجر در استان کرمانشاه و شهرستانهای تابعه آمادگی خودش رو در صورت نیاز اعلام میداره
سپاسگزارم از تلاش آقا محمد و آقا حامد عزیز
از اینکه اطلاع دادید ممنونم و سپاسگزارم
یا حق
درود و سپاس یزدان عزیز.
ممنون از اعلام امادگیت.
شک نکن که حتما" رو کمک شما در استان کرمانشا حساب خواهیم نمود.
01-18-2013, 01:03 PM
WOOOOOOOOOOOOOOOW
بسیار تبریک میگویم به عزیزانی که در این مسیر حرکت بزرگی رو اغاز کردند - بسیار خرسندم
این هم یک حرکت تیمی عملی در انجمن میلیاردرهای آینده ی ایران
قابل تقدیره از مدیران انجمن و اساتید بزرگ
خدایا شکرت - خدایا شکرت - خدایا شکرت
خیلی شاکر و خرسندم

01-18-2013, 07:34 PM
منم خیلی خوشحال شدم.
موفق و پیروز باشید.
موفق و پیروز باشید.
01-18-2013, 08:16 PM
من با کمکهای آقای قربانی تونستم خرید خوبی داشته باشم و مهمتر از اون با افراد با نفوذی تو بازار آشنا بشم، هر کی با ایشون کار کنه پشیمون نمی شه ایشون هر کاری از دستشون بر میومد برای من انجام دادن، امیدوارم باز هم کمکهای خودشون رو از من دریغ نکنن. واقعا تبریک می گم محمد جان، به شما هم تبریک می گم حامد عزیز و مهربان، واقعا خوشحال شدم.
منتظر ادامه همکاری من هم باشید.
منتظر ادامه همکاری من هم باشید.
01-18-2013, 09:35 PM
سلام به همۀ دوستان
میگم دیدین یکی رئیس جمهوری نخست وزیری نماینده ای میشه بعضی ها سعی میکنند یه جوری حرف بزنند که از قدیم و ندیم با اون بزرگ شدن!
من الان همچین حسی نسبت به این 2تا دارم :|
من این تاپیک را امروز دیدم!
بعد نشستم فکر کردم...
یک کمپانی بین المللی...
دوتا تاجر جهانی...
بعد یادم اومد...
حامد کرمی...محمدرضا قربانی...
اوه چطور یادم نبود!
خیلی وقته همدیگه رو میشناسیم!
آقا اصلاً ما 3تا از بچه گی رفیق فابریک بودیم شما خبر ندارین!
تازه من میخوام به همین مناسبت تو اهواز جشن افتتاح شرکت عرشیا رو برگزار کنم!
و جدای از شوخی
محمدرضا و حامد عزیز از بهترین دوستان من در انجمن و از اعضای موفق و محبوب این خانواده هستند
واقعاً واقعاً از عمق وجودم خوشحال شدم و به شما تبریک میگم.
بنده از فردا به مدت چند روز تهران خواهم بود و سعی میکنم برای تبریک حضوری خدمت عزیزان برسم.
بلکه موفق شدم یک بار شیرینی واقعی و نه مجازی از اعضای انجمن بخورم
میگم دیدین یکی رئیس جمهوری نخست وزیری نماینده ای میشه بعضی ها سعی میکنند یه جوری حرف بزنند که از قدیم و ندیم با اون بزرگ شدن!
من الان همچین حسی نسبت به این 2تا دارم :|
من این تاپیک را امروز دیدم!
بعد نشستم فکر کردم...
یک کمپانی بین المللی...
دوتا تاجر جهانی...
بعد یادم اومد...
حامد کرمی...محمدرضا قربانی...
اوه چطور یادم نبود!
خیلی وقته همدیگه رو میشناسیم!
آقا اصلاً ما 3تا از بچه گی رفیق فابریک بودیم شما خبر ندارین!

تازه من میخوام به همین مناسبت تو اهواز جشن افتتاح شرکت عرشیا رو برگزار کنم!

و جدای از شوخی
محمدرضا و حامد عزیز از بهترین دوستان من در انجمن و از اعضای موفق و محبوب این خانواده هستند
واقعاً واقعاً از عمق وجودم خوشحال شدم و به شما تبریک میگم.
بنده از فردا به مدت چند روز تهران خواهم بود و سعی میکنم برای تبریک حضوری خدمت عزیزان برسم.
بلکه موفق شدم یک بار شیرینی واقعی و نه مجازی از اعضای انجمن بخورم

01-18-2013, 10:13 PM
آقای یوسفی ممنون از لطفتون بنده هر کاری از دستم بر بیاد در خدمت شما و همه دوستان عزیز هستم
و جناب سلمان پور عزیز خیلی ممنون از شما.منتظرتان هستیم.
و ممنون از تمامی دوستان که به ما لطف دارند.انشاالله خبرهای جدید و خوبی در راه هست.
و جناب سلمان پور عزیز خیلی ممنون از شما.منتظرتان هستیم.
و ممنون از تمامی دوستان که به ما لطف دارند.انشاالله خبرهای جدید و خوبی در راه هست.
01-18-2013, 10:50 PM
(01-18-2013 12:42 PM)حامد نوشته شده توسط: [ -> ][quote='jahanagahi' pid='64237' dateline='1358435912']
مهندس جان - حامد جان تبریک.هزاران تبریک. بالاخره به امید خدا انجمن حرکت وسیع خود را شروع کرد. من همیشه در خدمت هستم.
انشالله با کمک و راهنمای های شما یک حرکت ادامه دار و دارای برنامه ریزی قوی انجام خواهیم داد جناب قربانیان.
(01-17-2013 08:05 PM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام.خیلی خیلی خوشحال شدم و از اینکه هر روز از موفقیتهای دوستانم در این انجمن با خبر میشوم، به خودم می بالم. جناب اقای محمد رضا قربانی و دوست بسیار خوب و همشهری عزیزم جناب اقای حامد کرمی،این موفقیت بزرگ را صمیمانه به شما و این انجمن و جمع خانوادگی تبریک عرض نموده واز خداوند منان سلامتی و پیروزی را در تمام امور زندگی را خواهانم. موفقترینها باشید.
ممنون فرهاد قربانی عزیز ما روی تیم پخش برتر توی استان گیلان یک حساب ویژه باز کردیم قربان.
]گروه برتر با تمام توان در خدمت شما و کلیه اعضای انجمن می باشد.
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
01-18-2013, 10:57 PM
خيلي عالي
خيلي خيلي عالي
خيلي خيلي خيلي عالي
همواره موفق تر و پيروز تر باشيد .
خيلي خيلي عالي
خيلي خيلي خيلي عالي
همواره موفق تر و پيروز تر باشيد .
01-18-2013, 11:01 PM
ببخشید یکم دیر شد. این مشغله و زندگی وقت نمیزاره ک 
خب من فقط سکوت کنم دیگه؟ همه همه چیزارو گفتند دیگه
منم ب نوبه خودم تبریک میگم خدمت این دو دوست عزیز و اینکه همونطور ک تو صندلی داغم گفتم از تمایلاتم اینه ک با جناب قربانی کار کنم. الآن جمله ام رو اصلاح می کنم:
بنده برای همکاری با عزیزانم در عرشیا پیشگام برنامه ریزی کرده ام
امیدوارم بتونیم درکنار شما عزیزان همراهان خوبی باشیم 
حامد جان، شما هم فعلا نقدا شیرینی رو یارو کن تا بعد

خب من فقط سکوت کنم دیگه؟ همه همه چیزارو گفتند دیگه

منم ب نوبه خودم تبریک میگم خدمت این دو دوست عزیز و اینکه همونطور ک تو صندلی داغم گفتم از تمایلاتم اینه ک با جناب قربانی کار کنم. الآن جمله ام رو اصلاح می کنم:
بنده برای همکاری با عزیزانم در عرشیا پیشگام برنامه ریزی کرده ام

حامد جان، شما هم فعلا نقدا شیرینی رو یارو کن تا بعد