سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: شروع به کار شرکت عرشیا پیشگام
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
منم تبریک میگم امیدوارم شرکای قدیمی بشین باهم
مهندس جان واقعا عزیز فعالی هستند. حامد جان منبع انرژی مثبت و دارای روابط عمومی فوق عالی .
موفقیت شما را خواستارم.
باید از تشویقهای استاد نامی عزیز هم در جهت حرکت عزیزان قدر دانی شود.
با سلام.خیلی خیلی خوشحال شدم و از اینکه هر روز از موفقیتهای دوستانم در این انجمن با خبر میشوم، به خودم می بالم. جناب اقای محمد رضا قربانی و دوست بسیار خوب و همشهری عزیزم جناب اقای حامد کرمی،این موفقیت بزرگ را صمیمانه به شما و این انجمن و جمع خانوادگی تبریک عرض نموده واز خداوند منان سلامتی و پیروزی را در تمام امور زندگی را خواهانم. موفقترینها باشید.10_00410_00410_00410_004
من هم بهتون تبریک عرض می کنم.10_004
انشاءلله که موفق باشید.
آقا اجازه؟ می دانید جناب فرهاد قربانی چه انرژی مثبتی در انجمن پخش کرده؟
آقا اجازه؟ می دانید تمام پستهای جناب فرهاد قربانی تلنگری است برای همه عزیزان برای شروع به حرکت؟
آقا اج......
جهان آگهی بشین زیاد خودتو لوس نکن همه این را می دانند . مهندس جان و حامد جان هم می دانند.
اقا منم یه تبریک ویژه میگم
من ندیده و نشناخته یه علاقه ی خاصی به شما دارم و مطمئنم موفق تر میشید
امیدوارم همیشه و در هر حال موفق باشید
جناب قربانی و اقای کرمی عزیز تبریک صمیمانه بنده را هم پذیرا باشید، امیدوارم این حرکت شما شروعی باشد جهت پیوستن به بازارهای بزرگ جهانی و بین المللی.
پیروز و سرافراز باشید
تبریک می گویم ان شاء الله که موفق شوید و به اهداف خودتان در آینده نه چندان دور برسید
تبريك ميگم رفقا.آينده اي روشن را برايتان آرزو دارم.منتظر خبراي پيشرفتتون هستم.
محمدرضا كي بيايم دفترت شيريني بخوريم!!!؟؟؟؟؟
تبریک میگم امیدوارم و اطمینان دارم که در آینده ای نه چندان دور به اهداف تعیین شده خودتان خواهید رسید
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
لینک مرجع