سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: من و کودکستانو؛ دبیرستان دخترانه ، مجتمع ، کانون
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
سلام دوستان،من سوپر مارکتی دارم که همسایگی من 2 تا مجتع و یک دبیرستان دخترانه و کودکستان و 2 تا کانون هستش.راهنمایی کنید به نظر شما برای فروش بیشتر چه کارهایی رو باید انجام بدم و چه اجناسی رو کامل کنم و یا اضافه کنم
با تشکر10_00410_00410_004
(01-13-2013 11:38 PM)mahyar_delsuz نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان،من سوپر مارکتی دارم که همسایگی من 2 تا مجتع و یک دبیرستان دخترانه و کودکستان و 2 تا کانون هستش.راهنمایی کنید به نظر شما برای فروش بیشتر چه کارهایی رو باید انجام بدم و چه اجناسی رو کامل کنم و یا اضافه کنم
در طول روز کلیه کالاهای پیشنهاد شده و فروخته شده رو بنویس ،بعد از گذشت یک ماه ،میفهمی چه کالاهایی بیشتر فروش میره.سرمایه بیشتری در اون قسمت بذار.12_002
من یه طرحی واسه جلو مدرسه ها داشتم که می خواستم عملیش کنم ولی سرمایشو نداشتم و رفتم سراغ یه جا دیگه

شما می تونی یه بساط صبحونه بزاری تو مغازه ت
یه سماور یا کتری برقی بسه
چند بسته کافی میکس و کاپوچینو و شکلات داغ و چای اماده و این چیزا که بچه ها به عنوان صبحونه بتونن بخورن...
کیک هایی که نون باگت فروشی ها درست می کنن... چند نوع شیرینی

من با اینکه جایی که این کارو کردم مدرسه نبود تو ماه اول پول همه خرجامو در اوردم
بهداشت و اینام بهم گیر ندادن

در ضمن بچه ها عاشق هله هوله خوشمزه و ارزونن
همين كاري كه آقا فرهاد گفته بكني ... خيلي جواب ميده.

ولي به نظر من بتوني خلاقيت از خودت داشته باشي كار و كسبت حسابي مي گيره .

اگه چيز خاصي به نظرم رسيد حتما مي نويسم .

نمي خوام سرسري چيزي بگم و برم

موفق تر باشي.
(01-13-2013 11:48 PM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط: [ -> ]
(01-13-2013 11:38 PM)mahyar_delsuz نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان،من سوپر مارکتی دارم که همسایگی من 2 تا مجتع و یک دبیرستان دخترانه و کودکستان و 2 تا کانون هستش.راهنمایی کنید به نظر شما برای فروش بیشتر چه کارهایی رو باید انجام بدم و چه اجناسی رو کامل کنم و یا اضافه کنم
در طول روز کلیه کالاهای پیشنهاد شده و فروخته شده رو بنویس ،بعد از گذشت یک ماه ،میفهمی چه کالاهایی بیشتر فروش میره.سرمایه بیشتری در اون قسمت بذار.12_002
چشم حتما اینکارو میکنم.اگه کالایی مد نظر خود شما هم بود بفرمایید
دوست دارم فرهاد به مولااااااااااااااااااااااااااااااا 12_00212_002
(01-14-2013 12:11 AM)sir-mahyar نوشته شده توسط: [ -> ]من یه طرحی واسه جلو مدرسه ها داشتم که می خواستم عملیش کنم ولی سرمایشو نداشتم و رفتم سراغ یه جا دیگه

شما می تونی یه بساط صبحونه بزاری تو مغازه ت
یه سماور یا کتری برقی بسه
چند بسته کافی میکس و کاپوچینو و شکلات داغ و چای اماده و این چیزا که بچه ها به عنوان صبحونه بتونن بخورن...
کیک هایی که نون باگت فروشی ها درست می کنن... چند نوع شیرینی

من با اینکه جایی که این کارو کردم مدرسه نبود تو ماه اول پول همه خرجامو در اوردم
بهداشت و اینام بهم گیر ندادن

در ضمن بچه ها عاشق هله هوله خوشمزه و ارزونن
ممنون دوست من، ایده قشنگیه بهش فکر کرده بودم اما به نظرت کسی اونقدر وقت داره تو سوپری بخواد چای و چیزی صرف کنه

(01-14-2013 12:19 AM)successman نوشته شده توسط: [ -> ]همين كاري كه آقا فرهاد گفته بكني ... خيلي جواب ميده.

ولي به نظر من بتوني خلاقيت از خودت داشته باشي كار و كسبت حسابي مي گيره .

اگه چيز خاصي به نظرم رسيد حتما مي نويسم .

نمي خوام سرسري چيزي بگم و برم

موفق تر باشي.
چشم.منتظر پیشنهاد و ایده های خوب و سازنده شما دوستان خوبم هستم و مطمئن باشید بهشون عمل میکنم
مهیار جان به نظر من لوازم التحریر رو هم به محصولاتت اضافه کن
انواع لواشک.(البته جدیدا یه سری لواشک هست تو بازار با بسته بندی خوشکل و دونه ای.)اگه خواستی اسم مارک لواشک رو بدونی،میگرم بهت بدم.
(01-14-2013 10:28 AM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط: [ -> ]انواع لواشک.(البته جدیدا یه سری لواشک هست تو بازار با بسته بندی خوشکل و دونه ای.)اگه خواستی اسم مارک لواشک رو بدونی،میگرم بهت بدم.

دستت طلا.منتظرتم فرهاد جان
عشقمییییییییییییییی
(01-14-2013 09:46 AM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: [ -> ]مهیار جان به نظر من لوازم التحریر رو هم به محصولاتت اضافه کن
ممنون از پیشنهاد خوبت؟چه جنسی از لوازم تحریر؟آخه نمیخوام سرمایه بخوابه چون یه لوازم تحریری بغل دست دبیرسات هستش
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع