یک ایده جدید برای راه اندازی سایت تبلیغاتی در مورد مواد غذایی
دیدین خیلی وقتا مادر یا خانم خانه میگه، برای ظهر چی بپزم؟ یا برای شام نمی دونم چی باید درست کنم.
یه سایت جالب دیدم که شعارش این بود. بگو تو خونه چی داری تا بگم چی بپزی. این سایت یه لیست کامل از مواد رو ارائه میده ، کافیه موادی که تو خون داری از لیست انتخاب کنی تا موتور سایت یه لیست از غذاهایی که می شه با اینا درست کرد ارائه بده. با کلیک کردن رو هر مورد نحوه تهیه اون غذا آموزش داده می شه.
این سایت یه بستریه تا مواد غدایی شرکتهای تولید کننده رو توش تبلیغ و درآمد کسب کرد.
یه ایده دیگه هم اینه که تو این سایت شما می تونید حتی سفارش تهیه غذا هم بگیرید.
آدرس سایت اینه، البته اگه تبلیغه مدیران خودشون پاک کنن.
نمونه سایت
(01-12-2013 06:06 PM)successman نوشته شده توسط: [ -> ] (01-12-2013 03:24 PM)mir abas نوشته شده توسط: [ -> ]یک ایده از اونجا شکل میگیره که نیازی رو شناسایی و انرا برطرف کند.
من یک نیازی رو شناسایی کردم ولی موندم چطوری اونرو برطرف کنم.نیاز هم اینه که موقع اومدن بیرون از دستشویی دمپاییهارو کجا در بیارم ؟اگر داخل دستشویی، طرف سوار شدن به اونها کدوم طرف باشه؟ سمت در یا داخل و اگر بچه هم داشته باشی و دو تا دمپایی داشته باشید چکار باید کرد هر کی زورش رسید دمپاییش رو نزدیکتر به در پارک کنه یا بزرگتری؟
این یک نیازیه که فکر کنم همه ما این مشکل را داریم با توجه به اینکه دستشوییها خیلی کوچیک هست و فضای کوچکی را در اپارتمانها به انها اختصاص میدهند.
من تو ساختموني كه ساختم اين نياز رو اين طوري رفعش كردم كه كف درب رو از كف دستشويي به اندازه 10 سانت بالاتر قرار دادم طوري كه مي توني موقع بيرون آمدن دمپاييها رو پشت درب در بياري بدون اينكه نيازي به فاصله دادن اون باشه و درب هم به راحتي از روي دمپاييها بسته ميشه .
موقع آب ريختن و شستن كف دستشويي هم آب بيرون نميزنه .
چجوری این کار را کردید ؟! (البته اگر بیش از یک طبقه هست )
(01-21-2013 08:34 PM)434343 نوشته شده توسط: [ -> ]یک ایده جدید برای راه اندازی سایت تبلیغاتی در مورد مواد غذایی
دیدین خیلی وقتا مادر یا خانم خانه میگه، برای ظهر چی بپزم؟ یا برای شام نمی دونم چی باید درست کنم.
یه سایت جالب دیدم که شعارش این بود. بگو تو خونه چی داری تا بگم چی بپزی. این سایت یه لیست کامل از مواد رو ارائه میده ، کافیه موادی که تو خون داری از لیست انتخاب کنی تا موتور سایت یه لیست از غذاهایی که می شه با اینا درست کرد ارائه بده. با کلیک کردن رو هر مورد نحوه تهیه اون غذا آموزش داده می شه.
این سایت یه بستریه تا مواد غدایی شرکتهای تولید کننده رو توش تبلیغ و درآمد کسب کرد.
یه ایده دیگه هم اینه که تو این سایت شما می تونید حتی سفارش تهیه غذا هم بگیرید.
آدرس سایت اینه، البته اگه تبلیغه مدیران خودشون پاک کنن.نمونه سایت
فکر و ایده اش نو و قشنگ بود ، ولی خوب پیاده سازی نشده .
به نظر من باید اول باید ناهار شام دسر و ... را سوال کنه
مرحله بعد زمان لازم برای تهیه غذا را سوال کنه (چقدر زمان برای پختن می توانیم اختصاص بدیم)
سوم سبک غذا ، سنتی ، مدرن
چهارم ماده اصلی ، سبزیجات ، گوشت ، مرغ ، دریایی ، حبوبات و ....
و شاید چند بند دیگه
اینها را که سوال کرد یک لیست 10 موردی می توانه سوال کنه که در منزل دارید یا خیر و بعد غذا را پیشنهاد بده .
اگه دیگه بخواین خیلی حرفه ای پیاده سازیش بکنین (البته شاید نمونه خارجی داشته باشه ) هر کسی عضو بشه و با توجه به امکاناتی و علایقی که قبلا در پنل وارد شده و احتساب مواد اولیه موجود و سلایق طرف از روی غذاهای انتخاب شده قبلی پیشنهاد بده .
همچنین تصاویر غذاهای پخته شده اعضا ، فیلم های آموزش هر غذا (با تبلیغات شرکت ها ) و ... هم می توانه خوب باشه

(01-21-2013 10:12 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ] (01-12-2013 06:06 PM)successman نوشته شده توسط: [ -> ] (01-12-2013 03:24 PM)mir abas نوشته شده توسط: [ -> ]یک ایده از اونجا شکل میگیره که نیازی رو شناسایی و انرا برطرف کند.
من یک نیازی رو شناسایی کردم ولی موندم چطوری اونرو برطرف کنم.نیاز هم اینه که موقع اومدن بیرون از دستشویی دمپاییهارو کجا در بیارم ؟اگر داخل دستشویی، طرف سوار شدن به اونها کدوم طرف باشه؟ سمت در یا داخل و اگر بچه هم داشته باشی و دو تا دمپایی داشته باشید چکار باید کرد هر کی زورش رسید دمپاییش رو نزدیکتر به در پارک کنه یا بزرگتری؟
این یک نیازیه که فکر کنم همه ما این مشکل را داریم با توجه به اینکه دستشوییها خیلی کوچیک هست و فضای کوچکی را در اپارتمانها به انها اختصاص میدهند.
من تو ساختموني كه ساختم اين نياز رو اين طوري رفعش كردم كه كف درب رو از كف دستشويي به اندازه 10 سانت بالاتر قرار دادم طوري كه مي توني موقع بيرون آمدن دمپاييها رو پشت درب در بياري بدون اينكه نيازي به فاصله دادن اون باشه و درب هم به راحتي از روي دمپاييها بسته ميشه .
سلام
آقا مهدی جان ، راحت ترین کار اینه که اگر قد در رو 2.7 متر فرض بگیریم
ایشون اومدن از در 2.6 متری استفاده کردن
به طبقه هم کاری نداره
(01-21-2013 10:41 PM)M3HDI نوشته شده توسط: [ -> ] (01-21-2013 10:12 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ] (01-12-2013 06:06 PM)successman نوشته شده توسط: [ -> ] (01-12-2013 03:24 PM)mir abas نوشته شده توسط: [ -> ]یک ایده از اونجا شکل میگیره که نیازی رو شناسایی و انرا برطرف کند.
سلام
آقا مهدی جان ، راحت ترین کار اینه که اگر قد در رو 2.7 متر فرض بگیریم
ایشون اومدن از در 2.6 متری استفاده کردن
به طبقه هم کاری نداره
نه حاجی خطرناک هست ، قاعدتا یک سمت در می توانه اختلاف سطح داشته باشه ، دو طرف درب اختلاف سطح کار صحیحی نیست .
راه های زیادی داره ولی هزینه بر هست ، می خواستم ببینم این دوستمان چکار کردن
سلام
در هر صورت خود جناب موفق میان و واضح تر بیان می کنن
منتهی طرحی که من تصورش رو کردم اینه
که البته نمیدونم چقدر با واقعیت فاصله داره
![[تصویر: 10.jpg]](http://desin.persiangig.com/image/unc/10.jpg)
اسفنج ظرفشویی، فقط با یه کوچولو تغییر
![[تصویر: hook_sponge_03.jpg]](http://www.yankodesign.com/images/design_news/2011/09/28/hook_sponge_03.jpg)
فنجانهایی که دل خانومها را با خود می برند.
![[تصویر: 506348_UBUlnUDV.jpg]](http://images.persianblog.ir/506348_UBUlnUDV.jpg)