سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: معرفی ایده های خلاقانه، از اینجا و آنجا
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
کیسه خوابهای بامزه
[تصویر: 34563-450x-w_1.jpg]
[تصویر: the-sleeping-bear.jpg]
پیش بند زیبا برای پسر کوچولوها
[تصویر: 310211_HgH8OIxJ.jpg]
این کیسه خوابها بیشتر آدم احساس ترس بهش میده تا اینکه بامزه باشند.
سلام.بسیار زیبا بود این کیسه خواب ها
یک ایده از اونجا شکل میگیره که نیازی رو شناسایی و انرا برطرف کند.
من یک نیازی رو شناسایی کردم ولی موندم چطوری اونرو برطرف کنم.نیاز هم اینه که موقع اومدن بیرون از دستشویی دمپاییهارو کجا در بیارم ؟اگر داخل دستشویی، طرف سوار شدن به اونها کدوم طرف باشه؟ سمت در یا داخل و اگر بچه هم داشته باشی و دو تا دمپایی داشته باشید چکار باید کرد هر کی زورش رسید دمپاییش رو نزدیکتر به در پارک کنه یا بزرگتری؟
این یک نیازیه که فکر کنم همه ما این مشکل را داریم با توجه به اینکه دستشوییها خیلی کوچیک هست و فضای کوچکی را در اپارتمانها به انها اختصاص میدهند.
(01-12-2013 03:24 PM)mir abas نوشته شده توسط: [ -> ]یک ایده از اونجا شکل میگیره که نیازی رو شناسایی و انرا برطرف کند.
من یک نیازی رو شناسایی کردم ولی موندم چطوری اونرو برطرف کنم.نیاز هم اینه که موقع اومدن بیرون از دستشویی دمپاییهارو کجا در بیارم ؟اگر داخل دستشویی، طرف سوار شدن به اونها کدوم طرف باشه؟ سمت در یا داخل و اگر بچه هم داشته باشی و دو تا دمپایی داشته باشید چکار باید کرد هر کی زورش رسید دمپاییش رو نزدیکتر به در پارک کنه یا بزرگتری؟
این یک نیازیه که فکر کنم همه ما این مشکل را داریم با توجه به اینکه دستشوییها خیلی کوچیک هست و فضای کوچکی را در اپارتمانها به انها اختصاص میدهند.

من تو ساختموني كه ساختم اين نياز رو اين طوري رفعش كردم كه كف درب رو از كف دستشويي به اندازه 10 سانت بالاتر قرار دادم طوري كه مي توني موقع بيرون آمدن دمپاييها رو پشت درب در بياري بدون اينكه نيازي به فاصله دادن اون باشه و درب هم به راحتي از روي دمپاييها بسته ميشه .
موقع آب ريختن و شستن كف دستشويي هم آب بيرون نميزنه .
آماده سازی سینه مرغ برای جوجه کباب جهت عرضه به قصابی ها و مرغ فروشیها با استفاده از کیسه فریزر زیپی
[تصویر: Chicken4.JPG]
مواد لازم :
سینه مرغ (بدون فیله)
پیاز
فلفل دلمه ای
روغن مایع
نمک
فلفل سیاه
زعفران دم کرده
کاپشن های خلاقانه...

[تصویر: f7d4554d50.jpg]

[تصویر: 5de3f50c06.jpg]

[تصویر: 350782839b.jpg]
بسته بندی سبزیجات[تصویر: rainbow-2.jpg]
قفسه های دیواری قابل تنظیم
ین سیستم قفسه بندی خیلی ساده می باشد . این چوب های دیواری به عنوان قفسه نشان داده شده است . هر چند این شیارها به نوارهایی از نمد اضافه شده اند ؛ اما می توان به عنوان راه حل قوی کوچک سازی (minimalist) که می تواند تغییر کاربری دهد.

این ابزار تزیینی ، اما مفید و قابل تنظیم است و یک قطعه ی منحصر به فرد از تزئیات دیواری است که می تواند با سبک طراح و رویکرد صنایع دستی ترکیب شده باشد.

از طریق شکاف کوچک در قفسه که به شکل یک حلقه است ، قطعه های از نمد در سطوح قابل تنظیم زیر قفسه ها معلق بوده و می تواند با شکل های مختلف نمایش داده شود.
[تصویر: adjustable-wood%2001.jpg]
[تصویر: adjustable-wood%2002.jpg]
طرح هایی که مشاهده می نمایید،طرح هایی زیبا و واقعی از قفسه هایی هستند که توسط استودیوی gt2p طراحی شده و قفسه های دوقلو نامیده
می شوند.

قفسه های دوقلو از سری لوازمی هستند که به صورت دیجیتالی طراحی شده اند و الگوریتم به کار رفته در آن بر پایه طرح های سرامیکی ورونی ساخته شده اند.این مدل طوری طراحی شده است که خریدار می تواند آن را در محور های x ,y یا z به طور دلخواه و بر حسب نوع طراحی محیط اطراف خود قرار دهد.
[تصویر: Beautiful%20Twin%20%2001.JPG][تصویر: Beautiful%20Twin%20%2003.jpg][تصویر: Beautiful%20Twin%20%2002.jpg]
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
لینک مرجع