سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: معرفی ایده های خلاقانه، از اینجا و آنجا
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
(01-12-2013 06:37 PM)سعید یوسفی نوشته شده توسط: [ -> ]آماده سازی سینه مرغ برای جوجه کباب جهت عرضه به قصابی ها و مرغ فروشیها با استفاده از کیسه فریزر زیپی
[تصویر: Chicken4.JPG]
مواد لازم :
سینه مرغ (بدون فیله)
پیاز
فلفل دلمه ای
روغن مایع
نمک
فلفل سیاه
زعفران دم کرده

درودبرشما؛ ايده ي خوبيست،اما چند سوال:١-مواد تا چه زماني فاسد نميشن.وآيا بايد از مواد نگهدارنده استفاده كنيم ٢- بسته بندي مواد غذاي آيا جواز و كد بهداشت نمي خاد؟! متشكرم
ایده ای برای گم نکردن تلفن همراه
[تصویر: 114.jpg]
ایده هایی برای مخفی کردن طلا و جواهرات قیمتی در منزل!

[تصویر: 1.jpg]

[تصویر: 2.jpg]

[تصویر: 3.jpg]

[تصویر: 4.jpg]

[تصویر: 5.jpg]
هم میز کار هم تختخواب برای رفع خستگی کارمندان!

[تصویر: 211-e1361485197362.jpg]

[تصویر: 112-e1361485344558.jpg]
موبایلی برای افراد کر و لال!
این گوشی که توسط یک دختر کره ای طراحی شده به افراد کر و لال این امکان را می دهد تا بدون هیچ مشکلی از موبایل استفاده کنند.
طرز کار این گوشی بر اساس تبدیل متن به گفتار و برعکس آن است به شکلی که فرد کر و لال گفته های تماس گیرنده را به صورت متن و شکلک(برای نشان دادن احساسات) مشاهده می کند و برای مکالمه هم کافیست متن را بر صفحه لمسی بزرگ گوشی تایپ کند تا برای طرف دیگر به شکل کلام صوتی ارسال شود.

[تصویر: 26.jpg]

[تصویر: 119.jpg]
35
(12-30-2012 04:42 AM)سعید یوسفی نوشته شده توسط: [ -> ]تولید ژاکتهای خوشمزه برای کارمندان رستورانها و فست فودها

[تصویر: foodsweater01.jpg]

[تصویر: foodsweater02.jpg]
[تصویر: foodsweater04.jpg]
[تصویر: foodsweater06.jpg]
[تصویر: foodsweater07.jpg]
مجموعه بسیار جالبی از ژاکت هایی که دارای عکس های فوق العاده با کیفیت از انواع اسنک ها وساندویچ های خوشمزه هستند بطوریکه با دیدن این ژاکت ها آب دهان انسان ناخودآگاه سرازیر می شود.این ژاکت ها را یک شرکت لهستانی به نام Mr. Gugu & Miss G ساخته است.
10_004
(05-09-2013 10:50 AM)Aseman نوشته شده توسط: [ -> ]سلام بر دوستان گرامی!
بچه ها من یه مشکل دارم که ممکنه مشکل خیلی از شماها هم باشه!
تو خونه شما کی میره نانوایی؟
چه خوب بود نانوایی ها هم پیک موتوری داشتند، زنگ میزدی چندتا نان سفارش میدادی، چند دقیقه بعد درب منزل تحویل میگرفتی A00 (42)A00 (26)A00 (42)
http://forum.unc-co.ir/images/smilies/Yahoo/10_004.gif

مطالبتون عالی بود دوستان. ممنون
ایده های خوبی هستند هر چند در خارج از ایران انجام شده اند اما مطمئنا برای بازار ایران بکر هستند دوست عزیز Delta.H حمــــــــــــزه لطفا فعالیتتون رو در این زمینه و معرفی ایده های بکر ادامه بدهید ...
(01-02-2013 02:30 AM)سعید یوسفی نوشته شده توسط: [ -> ]اون کمربنده خیلی قشنگ بود، اینروزا که مردم به چاقی حساسن.

آره منم موافقم.منتها میشه اون درجه ها رو از داخل ایجاد کرد که هم زیبایی کمربند از بین نره و هم کنترل چاقی رو داشته باشیم.
(02-05-2013 03:53 AM)kavak1982 نوشته شده توسط: [ -> ]
(01-12-2013 06:06 PM)successman نوشته شده توسط: [ -> ]
(01-12-2013 03:24 PM)mir abas نوشته شده توسط: [ -> ]یک ایده از اونجا شکل میگیره که نیازی رو شناسایی و انرا برطرف کند.
من یک نیازی رو شناسایی کردم ولی موندم چطوری اونرو برطرف کنم.نیاز هم اینه که موقع اومدن بیرون از دستشویی دمپاییهارو کجا در بیارم ؟اگر داخل دستشویی، طرف سوار شدن به اونها کدوم طرف باشه؟ سمت در یا داخل و اگر بچه هم داشته باشی و دو تا دمپایی داشته باشید چکار باید کرد هر کی زورش رسید دمپاییش رو نزدیکتر به در پارک کنه یا بزرگتری؟
این یک نیازیه که فکر کنم همه ما این مشکل را داریم با توجه به اینکه دستشوییها خیلی کوچیک هست و فضای کوچکی را در اپارتمانها به انها اختصاص میدهند.

من تو ساختموني كه ساختم اين نياز رو اين طوري رفعش كردم كه كف درب رو از كف دستشويي به اندازه 10 سانت بالاتر قرار دادم طوري كه مي توني موقع بيرون آمدن دمپاييها رو پشت درب در بياري بدون اينكه نيازي به فاصله دادن اون باشه و درب هم به راحتي از روي دمپاييها بسته ميشه .
موقع آب ريختن و شستن كف دستشويي هم آب بيرون نميزنه .

اگر سازندگان ساختمان درب دستشویی رو طوری نصب کنند که رو به بیرون دستشویی باز بشه این مشکل حل میشه و نیازی هم نیست که کف دستشویی از کف سالن پایین تر باشه.[/color]

اگر دقت کرده باشید جدیدا توی آشپزخونه کشوهای نیم دایره ای (کمانی) با یک لولا مد شده ما هم می تونیم این ایده رو روی درب دستشویی احرا کنیم یک کشو کمانی رو زیر درب دستشویی سوار کنیم لولای این کشو هم می تونه کنار لولاهای چارچوب قرار بگیره سپس وقنی که درب دسستشویی رو باز می کنیم کشو با دیوار پشت درب برخورد می کنه کشو میاد بیرون ما می تونیم از کفشها استفاده کنیم
سپس موقع خارج شدن وقتی درب را ببندیم کشو با چارچوب برخورد می کنه کشو میره داخل
به نظرتون چطوره
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
لینک مرجع