سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: انجمن چگونه باشد بیشتر از آن لذت می برید؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
نظر شما درمورد طراحی انجمن چیست؟

طراحی پوسته سایت
طراحی بنر
نوع مطالب
و هر چیزی را که در این انجمن دوست دارید و ندارید!

منتظر انتقاد و پیشنهادات سازنده شما هستیم.Idea

لطفا در نظر سنجی این تایپیک هم شرکت کنید تا نتایج مشخصتر باشد.
ممنون اقای کاظمی ، فکر کنم این قسمت خیلی سازنده باشه ! با توجه به مسئولیتی که در گردن همه ی ما به ویژه شما به عنوان ادمین قرار داره ، باید کاری کنیم که تمامی افراد به خصوص جوانان جذب این سایت شوند و به موفقیت برسند .
از نظر طراحی پوسته ، من نظراتم رو قبلا گفتم ، ولی در تایید حرفام باید بگم که طراحی سایت وجدانا ساده است .
باید ببینیم نسل جوون چی دوست داره ، من یه طراحی زیبایی تو ذهنم هست که پیر و جوون رو به خودش جذب میکنه .
که اگه مایل باشید بعد از اینکه نظرات بچه ها رو شنیدم و منم از مسافرت برگشتم ، مطرح میکنمش . ( به وسیله پیام خصوصی )
از نظر طراحی بنر، اولین چیزی که به ذهنم رسید ، یه چک قدیمی که از بس نقد نشده ، زرد شده D: تازه چایی هم روش ریخته .
از شوخی بگذریم ، اگه چک سفید امضا با یه امضا شیک و قشنگ ( مث این امضا خارجی ها ) بود که از حساب موفقیت کشیده میشد خیلی جالب بود . البته این چک اینجوریبود که به دست چک وصل بود و هنوز جدا نشده بود و برگه ی وسط بود که نشونگر این باشه که خیلی ها تونستن از حساب موفقیت میلیون ها تومن دریافت کنند و فرصت واسه خیلی ها هم هست .
یه نکته دیگه ، اگه مشخصات اعضا مثل ای دی و سپاس ها و ارسال ها به شکل عمدی بود و به جای ستاره سکه قرار داشت ، طراحی سایت خیلی قشنگ میشد . و اینکه جمله ی برای میلیاردر شدن قدم اول رو برداشت پاک نشه و بر اساس فعالیت یه لقب دیگه بهش بدین .
در محتوای سایت هم ، با حضور اساتیدی چون شما و اقای قربانیان ، هیچ کم و کسری ای وجود نداره و خیلی عالی هست .
البته اقای کاظمی گل ، من یه هیچ وجه قصد دخالت تو کار شما رو ندارم و نداشتم و نخواهم داشت و هدف از بیان نظرات جز موفقت هرچه بیشتر سایت ، هیچ چیز نیست .
سبحان جان (من را ببخشید که به اسم کوچک خطاب میکنم . بعلت سن زیاد حس میکنم عزیزترین عزیزانم هستید) نظرات شما واقعا استادانه است . امیدوارم کامل برای ادمین عزیز توضیح داده شود.موفق هستی , موفقتر باشی.
جناب قربانیان ، واسه ما افتخاریه شما ما رو به اسم کوچیک صدا میکنید .
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری

جالبه . خیلی جالبه.
خدایا هزاران بار شکر که از نظر معنوی هم من را غنی کرده و چنین عزیزانی را بمن معرفی کرده ای..
دوستان این بخش برای بهتر شدن انجمن بسیار مفید است.لطفا در مورد این موضوع همفکری بیشتری داشته باشید.
تاکنون دوستان فرمودند :
- Faramarz : تقسیم بندی بهتر موضوعات برای یافتن راحت تر مطالب
- 3ObHaN : امتیاز بندی با تصویر سکه
تغییر بنر سایت به صورت بهتر و زیباتر

لطفا دوستان همکاری بیشتری داشته باشند.

این انجمن چگونه باشد بیشتر از آن لذت می برید؟
من هم برای یافتن مطالب با مشکل مواجهم
راهنمایی بفرمایید
(07-13-2011 12:40 PM)madar نوشته شده توسط: [ -> ]من هم برای یافتن مطالب با مشکل مواجهم
راهنمایی بفرمایید

بنظم دسته بندی مطالب را کلا باید عوض کنم.ظاهرا چون حجم مطالب بالا رفته است و دیگر این دسته بندی پاسخگو نیست.
به نظر من اینکه صفحه ها همه زرد هستند هم یه جوری...!
البته من را اذیت میکنه شاید بقیه را اذیت نکنه.
و یه نکته دیگه که به نظرم رسید اینه که این قسمت عکس آواتار و ستاره ها و ... بیاد کنار پست نه بالای پست.
خیلی خوشحالم که تو این سایت مفید عضوم و از آقای مصطفی تشکر میکنم که برای من دعوت نامه فرستادند.
یه بخش میتونی اضافه کنی به اسم متفرقه که هرکس علاقمندی دیگه داره در این قسمت قرار بده تا بقیه هم استفاده کنند
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
لینک مرجع