صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
دوستان از مشکلی که در هاست بوجود آمد معذرت خواهی میکنم.خوشبختانه از امروز فضای هاست 5 برابر و پهنای باند هم نامحدود شد.امیدوارم همان طور که با کمک شما دوستان ، با مطالب خوبتان کیفیت انجمن بالا رفته است کمیت ها نیز به همین صورت بالا برود!
سلام
از لطف شما دوست عزیز بسیار متشکرم امید دارم که مثل همیشه یکی یکی پله های ترقی را بپمائید.
سلام
از لطف شما دوست عزیز بسیار متشکرم امید دارم که مثل همیشه یکی یکی پله های ترقی را بپمائید.
مشکل از حجم و پهنای باند هاست نیست مشکل از سرور هست
میهن وب هاست چون سایتهای دانلود زیادی روش هست و سرور کمی داره داون زیادی داره
اگر بتونی از اونایی که امتحان پس دادن هاست بگیری بهتره چون دیگه با توجه به VIP دار شدن مشکل هزینه هم نیست
(09-30-2011 04:21 PM)YashaR1989 نوشته شده توسط: [ -> ]مشکل از حجم و پهنای باند هاست نیست مشکل از سرور هست
اگر بتونی از اونایی که امتحان پس دادن هاست بگیری بهتره چون دیگه با توجه به VIP دار شدن مشکل هزینه هم نیست
با این سرویس دهنده من بیش از دو سال است که کار میکنم و از خدمات و کیفیت کارشان هم راضی بوده ام و هم مشکلی برنخورده ام!
اگر لازم باشد حتما هاست را عوض هم خواهم کرد ضمن آنکه تا اکنون هم همه هزینه ها را شخصا انجام داده ام و به VIP دار شدن یا نه بستگی ندارد چون فقط هزینه های انجمن یک هاست نیست و این مبلغ ها بخش کوچکی از هزینه های انجمن را دربر میگیرد.
توجه داشته باشید که میهن وب هاست هم جزء 15 هاست برتر از نظر انتخاب مشتری در ایران،طبق سایت بین المللی و معتبر webhosting.info است :
http://www.webhosting.info/webhosts/toph...ANK&oo=ASC
(09-30-2011 04:38 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ] (09-30-2011 04:21 PM)YashaR1989 نوشته شده توسط: [ -> ]مشکل از حجم و پهنای باند هاست نیست مشکل از سرور هست
با این سرویس دهنده من بیش از دو سال است که کار میکنم و از خدمات و کیفیت کارشان هم راضی بوده ام و هم مشکلی برنخورده ام!
اگر لازم باشد حتما هاست را عوض هم خواهم کرد ضمن آنکه تا اکنون هم همه هزینه ها را شخصا انجام داده ام و به VIP دار شدن یا نه بستگی ندارد چون فقط هزینه های انجمن یک هاست نیست و این مبلغ ها بخش کوچکی از هزینه های انجمن را دربر میگیرد.
توجه داشته باشید که میهن وب هاست هم جزء 15 هاست برتر از نظر انتخاب مشتری در ایران،طبق سایت بین المللی و معتبر webhosting.info است :
http://www.webhosting.info/webhosts/toph...ANK&oo=ASC
سلام
درسته هزینه های تبلیغات هم هست
اما مهمترین هزینه فعلاً هاست هست چون اگر سایت برای یوزر تازه وارد باز نشه کمی دلسرد میشه
دلیل اینکه میهن وب هاست رتبه 14 رو به دست اورده رشد بی سابقه سایتهای دانلود و سرگرمی در چندسال اخیر هست
یاشار جان من سایت را هر روز مانیتور میکنم تا مشکلی از این لحاظ ایجاد نشده باشد مطمئن باشید اگر مشکلی باشد من سریعا آن را رفع خواهم کرد.
ضمن آنکه برای همین هاست هم از بهترین بسته آن در حال استفاده هستیم که بسیار عالی جوابگو بوده است!
متشکر از راهنماییتان
همه چی خوبه . فقط یه کم نظم و دسترسی بیشتر و راحتتر بشه . در ضمن برای اعضای تازه وارد هم یه مقدار امکانات بالا بره تا اونها هم دلگرم بشن و فکر کنن یه کسی هستن برا خودشون . مثل زمامداری مملکت نباشه که قدرت در بین یه عده خاص پخش بشه .
(10-24-2011 11:22 PM)mjdehghani نوشته شده توسط: [ -> ]همه چی خوبه . فقط یه کم نظم و دسترسی بیشتر و راحتتر بشه . در ضمن برای اعضای تازه وارد هم یه مقدار امکانات بالا بره تا اونها هم دلگرم بشن و فکر کنن یه کسی هستن برا خودشون . مثل زمامداری مملکت نباشه که قدرت در بین یه عده خاص پخش بشه .
دوست خوبم به هیچ وجه برتری وجود ندارد و تاجایی که میدانم امکانات برای همه یکسان است و اصلا محدودیتی ایجاد نشده است!
و همه اعضایی که اکنون اگر مدیر هستند خود فعالیت کردند و درخواست دادند و اگر عضو ممتاز یا نمونه هستند هم فعالیت هایشان زیاد بود وگرنه همه اعضای این خانواده در یک سطح قرار گرفته اند! و این عناوین برای تشویق همین اعضای تازه وارد است!
نظر اقا سبحان عزیز بسیار تحسین بر انگیزه ولی مشکلی که انجمن داره در دسترسی آسان به منابع هستش و باید یه راه کاری فراهم بشه تا دسترسی به محتواها راحت باشه به فرض مثال ما برای اینکه بتونیم کلیه تاپیک ها رو مشاهده کنیم باید همه مباحث مطرح شده در انجمن را یکی به یکی باز کنیم این یه خورده کارو سخت میکنه.
اگه بتونين تمامي مطالب موجود رو در چند زير گروه اصلي قرار بدين تا از پراكندگي مطالب جلوگيري بشه عاليه
در ضن دسترسي به مطالب قديمي سايت يه كم مشكله مخصوصا براي كاربران جديد
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13