01-27-2013, 12:29 AM
(01-26-2013 10:47 PM)بهداد نوشته شده توسط: [ -> ]انجمن روال عادی خودش را هر جور طی کرد خوب است
فکر میکنم حس و حال برخی افراد مانند آقا سجاد و برخی عزیزان رو میتونم خوب درک کنم
وقتی جرات حرکت نداریم دیگران را از حرکت باز نداریم
با سپاس
اقای بهداد این چندمین پیغام است که امروز بنده را وادار کرد که برخلاف خواسته قلبی ام بگویم :
این جواب من به کسانی است که تصور میکنند که تخریب همان انتقاد است:
- نمیدانم چرا عزیزانی که خود جرات حرکت ندارند تقصیر را به گردن انجمن می اندازند؟
نمیدانم آنهایی که در همین انجمن شروع کرده اند چه تفاوتی با بهانه گیرها دارند؟
نمیدانم چه زمانی و چه کسی جلوی پیشرفت و حرکت شما و دیگر عزیزان مخفی را گرفته است؟
و ناراحتی ام از کسانی است که حتی زحمت شروع انجام یک کار عملی و بدتر از آن، حتی زحمت شرکت در یک جلسه حضوری را به خود نمی دهند اما یک چیز را خوب می دانند، انتقاد! و حرف و حرف!
- موضوع دوم، بارها عرض کرده ام کسی که نمی توانم احترام دیگران را نگه دارد بهتر است که در جایی به غیر از این سایت مشغول باشد
رفتار بی ادبانه در پیغام ها و مخصوصا تهدید در اس ام اس، کلا باعث محرومیت و حتی با ادامه این رفتار کل اکانت و ارسال ها حذف خواهد شد
تاکنون به کسی اجازه نداده ام که پایش را از گلیمش دراز کند اما گویا با برخی افراد باید طور دیگر برخورد کرد
واقعا حالا می فهمم که چرا نمی توان در این جامعه خالصانه کار کرد
اقایان و خانم ها، اگر باهمین روال می خواهید ادامه دهید، این سایت همین است، اصرار به حضور کسی نیست اگر از روال آن راضی نیستید حرف شما قابل احترام است و چون ما نمیخواهیم جلوی پیشرفت شما را بگیریم، می توانید در خارج از انجمن هرطور که می خواهید پیش بروید، خوش آمدید