یه سوال من مثلا فلان مقدار از سهم یک شرکت را میخرم فرداش میخوام بفروشم
به چه صورت هست فروشش باید صبر کنم که یه مشتری پیدا بشه تا سهم منو بخره
یا اینکه خود شرکت میخره
(03-11-2013 10:37 AM)sam127 نوشته شده توسط: [ -> ]بعد برم بورس منطقه ای اونجا میتونم کامل آشنا بشم
چون تا حالا اصلا بورس نرفتم چه برسه بخوام برم معامله انجام بدم
وقتی مثلا من یه سهم میخرم بعد خواستم بفروشم به چه صورته
اول میری تالار بورس به یکی از کارگزاری ها مراجعه می کنی و کد معاملاتی در خواست میدی که باید مدارک شناسایی همراهت باشه این کد بعد چند روز به صورت رایگان برات صادر میشه.
دوم: تو این کار نباید عجول باشی باید شروع کنی به مطالعه و اموزش و علاقه خودتو تو مسیر بسنجی و ببینی اصلا به این کار علاقه داری؟
بعد از اینکه اصول کار رو یاد گرفتی که این ممکنه چند ماه طول بکشه و بستگی به زمانی که میذاری داره با سرمایه کم وارد بازار میشی و دانش خودت رو به عملا به کار میگیری
یادت باشه که بیشتر مردم تو بورس ضرر میدن یا اصلا سود قابل قبولی کسب نمیکنن دلیلشم اینه که به صورت هیجانی و بدون امادگی و با شایعات خرید و فروش می کنن.
این کار رو میتونی به عنوان شغل دوم انجام بدی و روزی یکی دو ساعت براش وقت بذاری
الان بیشتر کارگزاری ها امکان خرید و فروش اینترنتی سهام هم دارن
بازدهی اینکار بستکی به ریسک پذیری افراد هم داره.افراد با ریسک پذیری پایین میتونن سالی حدود 40 تا 50 درصد سود کسب کنن افرادی با ریسک پذیری بالا هم هستن که سالی بیشتر از 300 درصد سود از بازار می گیرن.
توضیحات بیشتری هم خواستی در خدمتیم.
(03-11-2013 04:36 PM)sam127 نوشته شده توسط: [ -> ]یه سوال من مثلا فلان مقدار از سهم یک شرکت را میخرم فرداش میخوام بفروشم
به چه صورت هست فروشش باید صبر کنم که یه مشتری پیدا بشه تا سهم منو بخره
یا اینکه خود شرکت میخره
دوست عزیز ببینید تا جایی که من اطلاع دارم:
بورس تشکیل شده از یک سری شرکت که سهامشون رو واسه خرید و فروش عموم تحت نظارت و مدیریت سازمان بورس و اوراق بهادار عرضه کرده اند و یکسری شرکت کارگزاری هم هست که مردم منحصراً از طریق اونا مجاز به خرید و فروش سهام به همدیگه هستند و اون شرکتهای کارگزاری از بابت این خرید و فروش کارمزدشونو برمیدارن.
سهام بین عموم مردم خرید و فروش میشه و قیمت هر لحظه هر سهم هم توسط میزان عرضه و تقاضای اون سهم مشخص میشه. شما میتونید به قیمت لحظه ای اون سهم، سهم مورد نظر را بخرید و یا بفروشید و یا میتونید مشخص کنید که من واسه این سهم متقاضی خرید و یا فروش تو این قیمت و به این تعداد هستم. وقتی قیمت لحظه ای به اون فیمت رسید معامله انجام میشه. قیمت لحظه ای همیشه در نقطه ای است که بالاترین قیمت پیشنهادی صف خرید برابر بشه با پایینترین قیمت پیشنهادی صف فروش که در آن نقطه معامله های آن سهم در حال انجام میباشد.
پس هر سهم در هر لحظه یه قیمت داره و یه صف خرید و یه صف فروش. شما هر لحظه خواستید میتونید سهام مورد نظرتون رو بفروشید ولی با ضرر یا سود بستگی به قیمت خرید و روند معاملات و ... داره که دیگه اینا و کلی چیزای دیگه رو ان شاالله دوره اش که رفتید و عملی اجرا کردید و مهارت کسب کردید واسه ما هم توضیح بدید

خیلی ممنونم از راهتمایی هاتون
دوستان منتظر باقی نظراتتون هم هستم در بورس هم فعلا یه مقداری سرمایه گذاری کردم البته کم چون ریسکش بالا هست
در مزایده های دولتی شرکت کنید
با 500 هزار تومان مگه میشه؟
بله میشه. در این مزایده ها ک در دو صورت اتفاق می افته. اموال دولتی مزایده گذاشته میشه. اموال توقیف شده. از اجناس کوچک شروع کنید و از سود حاصله استفاده نکنید بلکه سود حاصله را ب اصل پول بیافزاید. بعد از چند ما می توانید در مزایده اموال گرانتر هم شرکت کنید. در صورتی ک از مزایدات اطلاع داشته باشید سود خوبی دارد.
چشم استاد. متاسفانه ب دلیل مشغله هنوزوقت نکردم تاپیک های قبلی رو بروز رسانی کنم. در اسرع وقت بعد از ب روز رسانی تاپیک های قبلی (اهدافمان چ اشکالی دارد، مذاکره و ...) این کار رو هم انجام خواهم داد.