سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: 500 هزار تومان ماهیانه
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5
دوست عزیز قدمت گلیاران. به جمع ما خوش آمدی.
لطفا چند روزی در تایپیکهای انجمن جستجو کنید مواردی را با توجه به تخصص و امکانات وعلاقمندی و سرمایه شما باشدرا پیدا میکنید.
موفقتر باشید.
(12-10-2012 04:31 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]دوست عزیز قدمت گلیاران. به جمع ما خوش آمدی.
لطفا چند روزی در تایپیکهای انجمن جستجو کنید مواردی را با توجه به تخصص و امکانات وعلاقمندی و سرمایه شما باشدرا پیدا میکنید.
موفقتر باشید.

دوستان نظرتون در باره زدن مغازه ی عطر فروشی چیه
آیا سود آور هست که مثلا عطر را از مشهد به قیمت عمده بخرم بعد یزد بفروشم به قیمت خرده
با یه سود کم که مشتری جمع بشه با سرمایه 5 میلیون
کسی نبود منو راهنمایی کنه درباره عطر
(03-10-2013 06:17 PM)sam127 نوشته شده توسط: [ -> ]کسی نبود منو راهنمایی کنه درباره عطر

شما تجربه ای در زمینه عطر دارید؟ عطر اصل رو از تقلبی تشخیص میدین؟ میزان الکل در عطر رو میتونین بفهمین؟ علاقه ای به فروش عطر دارین؟
شما که ماهی 500 ت دارین و دستی هم در نت دارین، میتونید با 500 اول کلاسهای بورس رو برید، بقیش رو هم کم کم برای خرید و فروش آنلاین سهام هزینه کنید. خوبیش اینه که اوایل که تجربتون کمه و ممکنه ضررهاتون بیش از سودهاتون باشه، سرمایتون کمه و زیاد ضرر نمیکنید. کم کم که تجربتون زیادتر شد و مهارت لازم رو کسب کردید سرمایتون هم بیشتر شده و به مرور بیشتر هم میشود، هم از محل 500 ت ماهانه و هم از محل سودهاتون. ان شاالله به جایی برسید که دیگه اون 500 ت ماهانه تو سودهاتون گم بشه
موفقتر باشید
من هم درتاييد نظر آقاي محمودي فعاليت دربازارسرمايه را پيشنهاد ميكنم هم فال است و هم تماشا چرا كه با يك تيردونشان ميزنيد هم سرگرم ميشويد و هم از سود آن منتفع ميگرديد البته درابتدا محتملست سود آنچناني كسب نكنيد ولي به مرور زمان هرچه جلوتر ميرويد وتجاربتان بيشتر ميشود ديگر نميتوانيد ازين كار مفرح و تفريح سودآور دست بكشيد تصميم نهايي با خودتانست موفق باشيد
(03-10-2013 06:58 PM)toofan245 نوشته شده توسط: [ -> ]
(03-10-2013 06:17 PM)sam127 نوشته شده توسط: [ -> ]کسی نبود منو راهنمایی کنه درباره عطر

شما تجربه ای در زمینه عطر دارید؟ عطر اصل رو از تقلبی تشخیص میدین؟ میزان الکل در عطر رو میتونین بفهمین؟ علاقه ای به فروش عطر دارین؟

هیچ تجربه ای ندارم فقط علاقه هست البته شنیدم سود آوری خوبی داره
HadiMahmoodi علاقه ی خیلی خیلی زیادی به خرید و فروش سهام و بورس دارم ولی اصلا بلد نیستم باید چیکار کنم

و البته با وضعیت اقتصادی الان مملکت به نظرتون عاقلانه است حضور در بورس
من هم در تکمیل و تایید صحبت دوستان بورس و بازارهای مالی رو پیشنهاد میکنم موفقیت تو بورس به سه عامل بستگی داره :سرمایه+دانش+روانشناسی - در مورد سرمایه که اصل اینکه از پولی استفاده کنی که بهش نیاز نداری و خوبی بورس هم اینه که با هر سرمایه ای حتی 100 تومن میتونی کارو شروع کنی
البته این کار نیاز به دانش داره که میتونی با مطالعه کتابهایی که تو بازار کم نیستن شروع کنی ولی پیشنهاد من اینه که تو یه دوره آموزشی هم شرکت کنی تا زودتر راه بیفتی
بعد برم بورس منطقه ای اونجا میتونم کامل آشنا بشم

چون تا حالا اصلا بورس نرفتم چه برسه بخوام برم معامله انجام بدم

وقتی مثلا من یه سهم میخرم بعد خواستم بفروشم به چه صورته
سلام دوست عزیز

به نظر من هم یه مدت پس انداز کنین تا سرمایه ای جمع بشه و بعد شروع به کار کنین . در زمینه ای که علاقه دارین اول آموزش ببینین و مطالعه کنین وبعد شروع به کار کنین من و امثال بچه های انجمن نمی تونیم به شما پیشنهاد فلان کار رو بکنیم چون شناختی از استعداد روحیه و شرایط شما رو نداریم . کسی در کاری موفق هستش که واقعا اون کار رو دوس داشته باشه و حاضر باشه با تمام وجود زحمت بکشه وگرنه به نظر من وقت هدر کردنه . پس اول زمینه های علایق خودتون رو مشخص کنین و بعد برین دنبال کسب مهارت و آموزش و در این حدفاصل مبلغ مورد نظر رو پس انداز کنین حالا به هر شکل که سلیقه ای هست یا به صورت نقد و یا به صورت سکه که تورم روش اثر نزاره .

ولی شما یه مرحله از بقیه جلوتر هستین چون انشاالله بعد از شروع کار مورد نظر پشتوانه مالی خواهین داشت واین باعث پایداری شما در کار خواهد بود . چون هر کاری که به ذهنتون برسه یک مدت زمان میبره تا به سود برسه حتی در چند ماه اول هزینه جاری خودشو هم در نمیاره پس پشتوانه شما کمک خوبی برای شما خواهد بود .

موفق باشین دوست عزیز
صفحه ها: 1 2 3 4 5
لینک مرجع