(12-06-2012 07:18 PM)sam127 نوشته شده توسط: [ -> ]50 نفر بازدید کننده داشته یکی از دوستان لطفا منو راهنمایی بکنه ممنون میشم
دوست عزیز هدف انجمن کاریابی نیست بلکه جمعیتی از عزیزانند(شما نیز از عزیزان هستید) که راه تغییر نگرشهای منفی به مثبت و پیدا کردن راههائی برای رسیدن به اهدافهای بزرگ را بهم می آموزند.
لطفا تایپیکهای مختلف را مطالعه فرمائید.
لطفا قبل از پیشنهاد , عزیزانی را که چنین درخواستی دارند , راهنمائی فرمایند.خیلی از این دوستان وقتی با هدف انجمن آشنا شوند تخصص و تجربیاتی دارند که می توانند ارائه فرمایند.
با درود
بهتره چند ماهی پس انداز کنی تا یک سرمایه ای جمع بشه ، بعدش بری و با اون مبلغ جمع شده یک دستگاهی در زمینه ای که بهش علاقه داری به صورت اقساط خریداری کنی و ماهیانه از درامد خودش و 500 که داری اقساطش را پرداخت کنی .
اما اون چه دستگاهی باشه ، می تونی تو این چند ماه تحقیق کنی و ببینی به چه رشته ای علاقه داری ، مطمئنا در اکثر رشته های شغلی چنین امکانی فراهمه.
حالا الزاما هم نباید دستگاه باشه و می تونه هزینه کردن برای یک هدف خاص باشه .
وگرنه عملا 500 هزار تومان را نمی شه سرمایه کار در نظر گرفت ، شما اگر به دنبال درامد و سرگرم شدن هستید بهتره از خودتون ، دانشتون و تجربه کاریتون درامد کسب کنید مطئنا بهتر و آینده دار تر از کار کردن با پانصد هزار سرمایه است
موفق باشید
(12-07-2012 12:31 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ] (12-06-2012 07:18 PM)sam127 نوشته شده توسط: [ -> ]50 نفر بازدید کننده داشته یکی از دوستان لطفا منو راهنمایی بکنه ممنون میشم
دوست عزیز هدف انجمن کاریابی نیست بلکه جمعیتی از عزیزانند(شما نیز از عزیزان هستید) که راه تغییر نگرشهای منفی به مثبت و پیدا کردن راههائی برای رسیدن به اهدافهای بزرگ را بهم می آموزند.
لطفا تایپیکهای مختلف را مطالعه فرمائید.
لطفا قبل از پیشنهاد , عزیزانی را که چنین درخواستی دارند , راهنمائی فرمایند.خیلی از این دوستان وقتی با هدف انجمن آشنا شوند تخصص و تجربیاتی دارند که می توانند ارائه فرمایند.
صد در صد همین طوره ممنون بابت راهنمایی هاتون
(12-07-2012 11:46 AM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]با درود
بهتره چند ماهی پس انداز کنی تا یک سرمایه ای جمع بشه ، بعدش بری و با اون مبلغ جمع شده یک دستگاهی در زمینه ای که بهش علاقه داری به صورت اقساط خریداری کنی و ماهیانه از درامد خودش و 500 که داری اقساطش را پرداخت کنی .
اما اون چه دستگاهی باشه ، می تونی تو این چند ماه تحقیق کنی و ببینی به چه رشته ای علاقه داری ، مطمئنا در اکثر رشته های شغلی چنین امکانی فراهمه.
حالا الزاما هم نباید دستگاه باشه و می تونه هزینه کردن برای یک هدف خاص باشه .
وگرنه عملا 500 هزار تومان را نمی شه سرمایه کار در نظر گرفت ، شما اگر به دنبال درامد و سرگرم شدن هستید بهتره از خودتون ، دانشتون و تجربه کاریتون درامد کسب کنید مطئنا بهتر و آینده دار تر از کار کردن با پانصد هزار سرمایه است
موفق باشید
هر دستگاهی بخرم تقریبا یه مغازه هم میخواد و فک نکنم بتونه درآمد خوبی داشته باشه
(12-07-2012 12:00 AM)Delta.H نوشته شده توسط: [ -> ] (12-06-2012 10:55 PM)sam127 نوشته شده توسط: [ -> ] (12-06-2012 09:56 PM)mir abas نوشته شده توسط: [ -> ]میتونی زعفرون را بصورت فله خریداری کنی و بسته بندی یک مثقالی بزنی و به رستورانها بدی ،اول کمی نونه بده ازمایش میکنند مطمئنا 50 مثقالی حداقل خرید میکنند .اینجوری سودت بیشتره.
ولی میتونی مرکز عرضه یک زعفرون که تو بازار زیاد هست را پیدا کنی و ازشون خریداری کنی (بدونن مشتری میشی باهات راه میان)بعد بفروشی .
موفق باشی
خب اکثر رستورانها از عمده فروشهای کیلو کیلو میخرن بنظرت میان از من خرده بگیرن؟
دوست گرامی سلام
اولاً که فکر میکنم قصد میرعباس عزیز از این پیشنهاد فقط دادن ایده به شما بود و شما نیازی نیست حتماً و اختصاصاً به خرید و فروش زعفران بپردازید بلکه چون تخصص ایشان در خشکبار و مواد غذایی هست در این راستا به شما پیشنهاد داد.
دوماً اگر شما واقعاً این ایده را جدی گرفته و به آن علاقمند هستید میتوانید قدری وقت بگذارید و به چند رستوران سر بزنید و در این باره سئوال بفرمائید و تحقیق کنید.
سوماً و اساساً بر اساس لحن پرسش های شما پیشنهاد میکنم با مطالعه تاپیکهایی با موضوعات تعیین هدف-تغییر باورها-تغییر نگرش- اگر به من اعتماد دارید شرکت کنید و... روی ذهنتان بیشتر کار کنید تا خودتان به سطحی برسید که بتوانید نوع فعالیت و اهدافتان را تشخیص داده و بر اساس آنها خط مشی خود را تعیین کنید.
همچنین تاپیکهای صندلی داغ اعضای انجمن را نیز اگر بخوانید برایتان بسیار مفید خواهد بود.
موفق و هدفمند باشید.
ممنون بابت راهنمایی
من سه تا چیز مد نظرم هست میخواستم نظر شمارا هم بدونم
1 : ارز و سکه بخرم
2 : یکسال جمع کنم بعد شروع کنم به خرید و فروش موتور سیکلت و ماشینهای مدل پایین مثلا 5 یا 6 میلیون
3 : یه همبرگر و اسنک فروشی بزنم
منتظر باقی نظرات شما عزیزان نیز هستم ممنون میشم
من اگه ماهی 500 تومان مازاد داشتم میرفتم یه وام میخریدم وبا اون یه خونه 40 -50 متری یا یه مغازه میخریدم و اجاره میدادم.وبا اجاره و مبلغ مازادم قسط شو میدادم.سود خرید ملک یا مغازه در شرایط فعلی عالیه.
(12-07-2012 01:34 PM)vahid61 نوشته شده توسط: [ -> ]من اگه ماهی 500 تومان مازاد داشتم میرفتم یه وام میخریدم وبا اون یه خونه 40 -50 متری یا یه مغازه میخریدم و اجاره میدادم.وبا اجاره و مبلغ مازادم قسط شو میدادم.سود خرید ملک یا مغازه در شرایط فعلی عالیه.
وام فعلا نگیرم خیلی بهتره به خصوص اینکه بیشتر وامها بهره بالا دارن
(12-07-2012 01:34 PM)vahid61 نوشته شده توسط: [ -> ]من اگه ماهی 500 تومان مازاد داشتم میرفتم یه وام میخریدم وبا اون یه خونه 40 -50 متری یا یه مغازه میخریدم و اجاره میدادم.وبا اجاره و مبلغ مازادم قسط شو میدادم.سود خرید ملک یا مغازه در شرایط فعلی عالیه.
1.واسه خرید وام حداقل اولش 2.5 میلیون نیازه که فعلا موجود نیست
2.اگه وام رو هم خرید نهایتش 20 میلیون میدن بهش. کجای ایران خونه 20 میلیونی وجود داره.
(12-08-2012 12:49 PM)saeed-n نوشته شده توسط: [ -> ] (12-07-2012 01:34 PM)vahid61 نوشته شده توسط: [ -> ]من اگه ماهی 500 تومان مازاد داشتم میرفتم یه وام میخریدم وبا اون یه خونه 40 -50 متری یا یه مغازه میخریدم و اجاره میدادم.وبا اجاره و مبلغ مازادم قسط شو میدادم.سود خرید ملک یا مغازه در شرایط فعلی عالیه.
1.واسه خرید وام حداقل اولش 2.5 میلیون نیازه که فعلا موجود نیست
2.اگه وام رو هم خرید نهایتش 20 میلیون میدن بهش. کجای ایران خونه 20 میلیونی وجود داره.
1-میشه بیشتر از 20 تومن هم وام خرید میتونید اگهی های فروش وام بررسی کنید
2-در موردخرید خونه با پول کم در تاپیک های مختلف دوستان زیاد توضیح دادن.مطالعه کنید
فراموش نکنید که خواستن توانستن است
منظورتون از وام خریدن یعنی چی؟
همون اقدام به گرفتن وام هستش یا معنی دیگه ای داره
سلام
من کل سرمایم 2500000 هستش چه کاری میتونم باهاش انجام بدم که ازش درآمد داشته باشم؟