سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: این آرزو و خواست من هست .............
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7
درختان ایستاده میمیرند اما تمامی احساسات شما را درک میکنند

حس عمیقی میان من و آنها وجود دارد بطوریکه وضعیت تیپی خودم را از روی احساس گل الهام گرفته ام

گل = سخن از عشق سر میدهد
بهداد = هم از عشق ماندگار میگوید
پس میشه نتیجه گرفت

گل = بهداد و بهداد = عشق
خوشا به حال هر کسی که دلش رحلی است برای قران،
آنان که وقتی فران را می خوانند چنان حظ می کنند،‌ گویی که قرآن همین الان
به ایشان نازل شده است.
آرزو میکنم در عکس های دسته جمعی
جای هیچ پدر و مـــــادری رو خــالی نماند.....
این روزها که خیابان ها مملو از جمعیت است آرزو میکنم هیچ پدر مادری شرمنده فرزندانش نشود........
امروز اولین روز از سال 1392 است.....
آرزو میکنم در آخرین روزش ، از خود رضایت داشته باشید.............
و آرزو میکنم آنانی که سین ناخواسته ای به نام سرطان اکنون همراهشان است، خیلی زود دوباره طعم سلامتی را احساس کنند...........
آرزو میکنم در چنین شبی، دل به دل آسمانی دهیم که آرامش دلمان در گرو اوست.....
اَللّـهُمَّ اِنّي اَسْئَلُكَ ايماناً تُباشِرُ بِهِ قَلْبي وَيقيناً صادِقاً حَتّي اَعْلَمَ

خدايا از تو خواهم ايماني كه هميشه دلم با آن همراه گردد و يقيني راست و كامل كه بدانم

اَنَّهُ لَنْ يصيبَني اِلاّ ما كَتَبْتَ لي وَرَضِّني مِنَ الْعَيشِ بِما قَسَمْتَ لي

مسلماً چيزي به من نرسد جز آنكه بر من نوشته‌اي و خوشنودم كن در زندگي به همانكه نصيبم كرده‌اي

يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ
سلام
امروز یکی از دوستان ، عکسی از یکی از استودیوهای شخصی برام فرستاد.مبهوتش شدم.بهترین آرزوی من داشتن یه استودیوی شخصی برای خودمه.شاید آرزوی کمی باشه اما همینکه با عشق روی تنظیم و ارنج کارام ، اونم با دستهای خودم کار بکنم برام یه آرروی بزرگه.کاش همه به آرزوهاشون برسن.
چه شبها که تا صبح بیدار میموندم و برای یادگیری FL STUDIO تلاش میکردم.اونم با یه سیستم خونگی.هیچی ندارم بگم جز اینکه روزی یکی از این استودیوها مال خود خودم خواهد بود ...

[تصویر: wtdsxtrti7ipoyemx01f.jpg]
آرزو کن ،
دستهای خدا پر است از معجزه !
شاید بزرگترین آرزوی تو
کوچکترین معجزه او باشد..!
(04-24-2013 11:21 AM)01230500 نوشته شده توسط: [ -> ]آرزو کن ،
دستهای خدا پر است از معجزه !
شاید بزرگترین آرزوی تو
کوچکترین معجزه او باشد..!

بزرگترین آرزوی ما کوچکترین کار اوست.فقط باید ایمان و باور کامل داشته باشیم.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7
لینک مرجع