سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: این آرزو و خواست من هست .............
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7
همیشه سعی کن لبخند بر لبانت,عشق در قلبت, لطف در نگاهت, محبت در چهره ات, بخشش در رفتارت و حق در زبانت جاری باشد

خودت باش و خودت را آنگونه که هستی دوست بدار حتی اگر مجبور باشی برای خود بودن بهای سنگینی بپردازی این بها را بپرداز و خودت باش………………….

در و دیوار دنیا رنگی است. رنگ عشق.
خدا جهان را رنگ کرده است. رنگ عشق.
و این رنگ همیشه تازه است و هرگز خشک نخواهد شد.
از هر طرف که بگذری، لباست به گوشه‌ای خواهد گرفت و رنگی خواهی شد.

اما کاش چندان هم محتاط نباشی؛ شاد باش و بی‌پروا بگذر،
که خدا کسی را دوست‌تر دارد که لباسش رنگی‌تر است …

گذشت زمان بر آن ها که منتظر می مانند بسیار کند،بر آن ها که می هراسند بسیار تند، بر آن ها که زانوی غم در بغل می گیرند بسیار طولانی و بر آن ها که به سرخوشی می گذرانند بسیار کوتاه است اما، بر آن ها که عشق می ورزند ،زمان را آغاز و پایانی نیست.

بزرگترین غمها همیشه پشت خنده های دروغین گم می شود، زیباترین احساسها همواره با توقعات بیجا اشتباه می شود.

در زمانه ای که بر لبها مهر سکوت خورده ، شادیها حتی واقعی ترینشان بوی غم می دهند، هستند کسانی که با حرفهایشان احساسهای فراموش شده را بیدار می کنند، کسانی که به معصومیت بره اعتقاد دارند، به عشقی که مثل باد در دل گندم می پیچد و آن را می لرزاند اعتقاد دارند.................
مهم نیست دستان تو اکنون چقدر سرد است...مهم قلبت است که آرزو میکنم آتشین بتپد....
آرزو میکنم آنقدر بزرگ شویم و آنقدر دیدمان وسعت بیابد که با کوچکترین ضدیتی نرنجیم...
آرزو میکنم آنقدر سعه قلب داشته باشیم که لبخند بزنیم حتی در برابر شدیدترین مخالفت ها...
آرزو میکنم تا لحظه نظاره کردن حساس باشید و لحظه عمل سرشار از احساس.....

که در حساس بودن و احساس داشتن تفاوتی بسیار است.

پس آرزو میکنم تفاوتش را درک کنید.....
آرزو میکنم در هنگامه شب، بغض تمام غمهایت که شکست لبخندی به وسعت آسمان بزنی....
آرزویم این است
نتراود اشک در چشم تو هرگز
مگر از شوق زیاد
نرود لبخند از عمق نگاهت هرگز
و به اندازه ی هر روز تو عاشق باشی
عاشق آنکه تو را می خواهد . . .
و به لبخند تو از خویش رها می گردد
و تو را دوست بدارد به همان اندازه
که دلت می خواهد

(آرزوم اینه که هیچ کس هیچ وقت تو زندگیش احساس تنهایی نکنه(Sad) !!!!!!!!!)
آرزو میکنم همه جوونها جفتشونو پیدا کنن و بهم برسن
آرزو میکنم مثل درخت باشید که در تهاجم پاییز هرچه را از دست بدهد روح زندگی را برای خود نگه میدارد.
بعضی از افراد چنان مغرور می شوند که نشنیده سخن می گویند و ندیده قضاوت می کنند و نخوانده عالم می شوند .
آرزو و خواست من است که اینان اصلاح شوند.
آرزو میکنم آرزوهایتان نمیرد....
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7
لینک مرجع