صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
بله اگر به بانه بروید خواهید دید که عروسک های بسیار زیبا را کیلویی 15 هزار تومن میفروشند.
یکی از دوستان من همچین کاری رو انجام میده.و تو مغازه ی خودش می فروشه.
(12-28-2011 09:34 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط: [ -> ]بله اگر به بانه بروید خواهید دید که عروسک های بسیار زیبا را کیلویی 15 هزار تومن میفروشند.
یکی از دوستان من همچین کاری رو انجام میده.و تو مغازه ی خودش می فروشه.
درود
ایده جالبی هستش الان توی تهران مخصوصا مترو هر روز دستفروشها رو میبینم که اجناس مختلفی رو که از اونجا آوردن مثل چراغ قوه , مسواک و... رو با پایین ترین قیمت به مردم میفروشن.
بدرود
به نظر من صحافي و شيرازه بندي كتابهاي قديمي سود خوبي داره اگه مقداري سرمايه بتوني جور كني در كنار اينكار ميشه به خريد و فروش كتابهاي ناياب و خطي قديمي هم مبادرت ورزيد و سايتي هم به اينكار اختصاص داد نظر دوستان چيه؟
با سلام
در مورد پیتزا قیفی مکان خیلی مهمه باید تو خیابونایی باشه که مردم ترجیح میدن پیاده برن
تو همچین جاهایی هم مغازه خیلی گرونه
تو شهر خودمون یه پیتزا قیفی داشت تو یه جای خوب که همیشم مشتری داشت ولی بسته شد
چون اجاره همونجا ماهی حدود 1ونیم بود

مگه چقد درمیاد که اینقد واسه اجاره بره؟

درمورد تولیداتی مثل عسل و قارچ و ... که دوستان میگن اگه کیفیتش خوب باشه
براحتی میشه صادرشون کرد
بازاریابی خارجی این محصولات کار خاصی نداره
دوستان تولید کنند من اشنا زیاد دارم که براتون بازاریابی بین الملل کنن
آخه براي پيتزا قيفي لازم نيست كه حتما يه مغازه بزگ داشته باشي يه زير پله كوچيك هم كافيه
در جاهايي كه مركز خريد هم داره بسيار جواب مي ده
مثلا صادقيه يا تجريش
سلام جناب mpourmir،میشه در مورد مشتری یابی در خارج از کشور کمی بحث کنید؟چگونه میشه برای جنست تو خارج مشتری پیدا کنی؟حتما باید بری خارج و بازاریابی کنی؟
سلام دوستان من یه ایده ای داشتم چند جا نوشتم ولی کسی توجه نداشت این ایده طرح تولید تی شرت و چاپ روی اون بود و برای فروشش هم اعلام همکاری کردم این هم نمونه کارهای خارجی خیلی جواب می ده
http://www.angrybirdstees.com/store/
دوستان پس چرا همکاری نمیکنید
این ایده خیلی خوبه اگه میون چند نفر لباس فروس در سایت همکاری بشه و سرما گذاری بشه روی این کار خیلی خوبه لطفا به این قضیه فکر کنید
و حتما با آقای naderv همکاری کنید
سلام به همه میلیاردر های آینده و حال انجمن
ایده من:
دوستان من قصد دارم بسته بندی زغال کبابی رو شروع کنم که الان حدود 1 هفته است که دارم درمورد بازارش و نحوه بسته بندیش تحقیق میکنم که تا الان به نتایج خوبی رسیدم، کسی اگه میتونه منو راهنمایی کنه و ایده ای در این زمینه بهم بده ممنون میشم، راستی به نظر شما روی هر پاکت 800 گرمی 200 تا 300 تومن سود خوبه؟
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10