08-07-2011, 01:59 PM
08-07-2011, 02:23 PM
انسانها دو دسته هستند :
1- دوست دارند میلیارد باشند.
2- می خواهند میلیاردر باشند.
دسته اول : با درآمد خودشان می سازند و در رویا برای خود کاخ و ماشین آخرین سیستم و...مجسم مکنن.
دسته دوم : با هدف جلو می روند و آن چیزی را که باید آنان را میلیاردر کند جستجو میکنند .(در تمام تایپیکها به آن اشاره شده است.)
شما از کدام دسته اید؟
1- دوست دارند میلیارد باشند.
2- می خواهند میلیاردر باشند.
دسته اول : با درآمد خودشان می سازند و در رویا برای خود کاخ و ماشین آخرین سیستم و...مجسم مکنن.
دسته دوم : با هدف جلو می روند و آن چیزی را که باید آنان را میلیاردر کند جستجو میکنند .(در تمام تایپیکها به آن اشاره شده است.)
شما از کدام دسته اید؟
08-07-2011, 02:32 PM
من 16 سال و 3 ماه جزء دسته اولی بودم
1 ماه و 2 روز جزء دسته ی دوم هستم !
1 ماه و 2 روز جزء دسته ی دوم هستم !
08-07-2011, 02:33 PM
منکه از دسته دوم هستم
خانم صفدری من تحقیق می کنم و قیمتش رو در میارم .
چند نفر میشیم و سرمایه میزاریم رو هم تا تمام تجهزات رو بخریم.
این طوری فکر کنم بهتر باشه
خانم صفدری من تحقیق می کنم و قیمتش رو در میارم .
چند نفر میشیم و سرمایه میزاریم رو هم تا تمام تجهزات رو بخریم.
این طوری فکر کنم بهتر باشه
08-07-2011, 02:39 PM
(08-07-2011 01:59 PM)madar نوشته شده توسط: [ -> ]فکر می کنم سرمایه زیادی بخواد
فک نکنم زیاد سرمایه بخواد ! فوقش ادم وام میگیره !
ولی من الان داشتم فکر میکردم این کار تو شهرکرد که خوب جواب میده
08-07-2011, 03:05 PM
جائی را باید در نظر بگیرید که حداقل 3 سال در آنجا بمانید.چون وقتی کارتان بگیرد نقل و انتقال به آن لطمه می زند.
بهترین و شیک ترین تابلو را داشته باشید.
دکور بسیار شیک و زیبا
تبلیغات وسیع در شهر محل سکونت.
بهترین و شیک ترین تابلو را داشته باشید.
دکور بسیار شیک و زیبا
تبلیغات وسیع در شهر محل سکونت.
08-07-2011, 04:08 PM
دوستان عزیز من در مورد پیتزا قیفی خیلی اطلاع دارم میتونید رو کمک من حساب کنید؟؟؟
من میگم بهتون چطور با کمترین هزینه چطوری راش بندازین؟؟؟؟(پیام خصوصی)
خب دوستان هنوز ایده ندادینا همش من گفتم اسم تاپیک رو ببینین(تمام ایده های شما)هستش فک کنم باید اسمشو عوض کنم بزارم(تمام ایده های من)
من مطمئنم هر کی این پیتزا قیفی رو بزنه پول پارو میکنه بخدا؟؟؟؟مثال:اسنک
خب تو این سایت نتونستم ایده دوستان رو پیدا کنم؟؟؟؟بابا بیاین ایده بدین نترسین کسی ایده هاتون رو نمیدزده فقط استفاده میکنه همین؟؟
ببینید شما میتونید ایده هایی رو بدین که بشه همجا ازش استفاده شه؟؟؟
پیشنهاد:راجب به برگزاری جلسه انلاین میتونیم به سایت کلوب بریم و اونجا جلسه هامونو برگزار کنیم چون خیلی راحته و اسون و بعد نتیجه ها رو تو سایت ثبت کنیم؟؟؟www.cloob.com
من در خدمت همه دوستان گلم هستم
موفق باشین
ببنید دوستان ایران خیلی جاذبه های توریستی فوقالعاده ای داره؟؟؟بنظر من میتونه پول خوبی توش باشه؟؟؟(اگه دوستان فکر توپی داشته باشن)
دوستان یه سوال؟؟اگه شما بتونید یه توریست رو به کشور دعوت کنین یعنی طوری تبلیغ کنی یا به یه طرزی اونو وارد ایران کنی چطور میشه برای خودت درامد داشته باشی؟؟؟
یه سوال دیگه؟؟؟چطور میشه یه سایتی رو بزنی که به ازای اینکه اطلاعات و امکانت دیگه رو میده پول بگیری؟مثلا اینکه کسی که یه این اطلاعات نیاز داره شماره حسابشو وارد می کنه و یه مبلغ معیین به طور خودکار از حسابش کم میشه و به حساب تو واریز میشه؟؟؟لطفا کمک کنید فوریه پیشاپیش ممنون
من میگم بهتون چطور با کمترین هزینه چطوری راش بندازین؟؟؟؟(پیام خصوصی)
خب دوستان هنوز ایده ندادینا همش من گفتم اسم تاپیک رو ببینین(تمام ایده های شما)هستش فک کنم باید اسمشو عوض کنم بزارم(تمام ایده های من)
من مطمئنم هر کی این پیتزا قیفی رو بزنه پول پارو میکنه بخدا؟؟؟؟مثال:اسنک
خب تو این سایت نتونستم ایده دوستان رو پیدا کنم؟؟؟؟بابا بیاین ایده بدین نترسین کسی ایده هاتون رو نمیدزده فقط استفاده میکنه همین؟؟
ببینید شما میتونید ایده هایی رو بدین که بشه همجا ازش استفاده شه؟؟؟
پیشنهاد:راجب به برگزاری جلسه انلاین میتونیم به سایت کلوب بریم و اونجا جلسه هامونو برگزار کنیم چون خیلی راحته و اسون و بعد نتیجه ها رو تو سایت ثبت کنیم؟؟؟www.cloob.com
من در خدمت همه دوستان گلم هستم
موفق باشین
ببنید دوستان ایران خیلی جاذبه های توریستی فوقالعاده ای داره؟؟؟بنظر من میتونه پول خوبی توش باشه؟؟؟(اگه دوستان فکر توپی داشته باشن)
دوستان یه سوال؟؟اگه شما بتونید یه توریست رو به کشور دعوت کنین یعنی طوری تبلیغ کنی یا به یه طرزی اونو وارد ایران کنی چطور میشه برای خودت درامد داشته باشی؟؟؟
یه سوال دیگه؟؟؟چطور میشه یه سایتی رو بزنی که به ازای اینکه اطلاعات و امکانت دیگه رو میده پول بگیری؟مثلا اینکه کسی که یه این اطلاعات نیاز داره شماره حسابشو وارد می کنه و یه مبلغ معیین به طور خودکار از حسابش کم میشه و به حساب تو واریز میشه؟؟؟لطفا کمک کنید فوریه پیشاپیش ممنون
08-07-2011, 04:42 PM
این سیستم رو شما باید بری از بانک بخوای مث بانک سامان یا پارسیان
که همانطور به صورت آنلاین میتونی پرداخت داشته باشی.
از اونا درخواست کنی بهت کدشو میدن بزاری تو سایتت.
که همانطور به صورت آنلاین میتونی پرداخت داشته باشی.
از اونا درخواست کنی بهت کدشو میدن بزاری تو سایتت.
08-07-2011, 04:55 PM
دوستان من میخوام یه سایت کاملا حرفه ایی و با امنیت بسازم کسی از دوستان هست با هزینه کم این کارو انجام بده؟؟؟؟منو راهنمایی کنید متشکرم
08-07-2011, 07:56 PM
(08-07-2011 04:55 PM)saeed200319 نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان من میخوام یه سایت کاملا حرفه ایی و با امنیت بسازم کسی از دوستان هست با هزینه کم این کارو انجام بده؟؟؟؟منو راهنمایی کنید متشکرم
در چه زمینه ای؟
ساخت سایت با بحث امنیت آن متفاوت است.
ساخت سایت یعنی شما یک ساختمان را بسازید
طراحی و گرافیک سایت همان تزینات داخلی و دکوراسیون است.
و امنیت یعنی یک دزدگیر مناسب سفارش بدهید.
اطلاعاتی دارم و کاری از دستم برآید در خدمت هستم.