سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: تمام ایده های شما
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(08-07-2011 04:08 PM)saeed200319 نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان عزیز من در مورد پیتزا قیفی خیلی اطلاع دارم میتونید رو کمک من حساب کنید؟؟؟
من میگم بهتون چطور با کمترین هزینه چطوری راش بندازین؟؟؟؟(پیام خصوصی)
خب دوستان هنوز ایده ندادینا همش من گفتم اسم تاپیک رو ببینین(تمام ایده های شما)هستش فک کنم باید اسمشو عوض کنم بزارم(تمام ایده های من)
من مطمئنم هر کی این پیتزا قیفی رو بزنه پول پارو میکنه بخدا؟؟؟؟مثال:اسنک
خب تو این سایت نتونستم ایده دوستان رو پیدا کنم؟؟؟؟بابا بیاین ایده بدین نترسین کسی ایده هاتون رو نمیدزده فقط استفاده میکنه همین؟؟
ببینید شما میتونید ایده هایی رو بدین که بشه همجا ازش استفاده شه؟؟؟
پیشنهاد:راجب به برگزاری جلسه انلاین میتونیم به سایت کلوب بریم و اونجا جلسه هامونو برگزار کنیم چون خیلی راحته و اسون و بعد نتیجه ها رو تو سایت ثبت کنیم؟؟؟www.cloob.com
من در خدمت همه دوستان گلم هستم
موفق باشین

دوست من محل زندگی شما را نمیدانم اما در تهران روبروی پارک ملت یک پیتزا قیفی فروشی است که بخاطر همین موضوع فروش بسیار خوبی دارد و انصافا گروه جوان و خوبی دارد.

کلوب هم از نظر برخی مسایل و وابستگی ها جالب نیست!و ضمنا نیاز به ثبت نام دارد!
اقا کامیار میشه تو یه بخش اموزش ساخت سایت رو به ما هم یاد بدید ؟ از ب بسم الله تا ن پایان ؟

در مورد کشوندن توریست تو ایران ، یه سایتی هست که یکی از بچه ها عضوشه ! از خارج مهمون میاد پیشش و اونم میره پیششون تو سراسر دنیا ! سایتش رو به محض اینکه گرفتم بهتون معرفی میکنم
(08-07-2011 08:58 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]اقا کامیار میشه تو یه بخش اموزش ساخت سایت رو به ما هم یاد بدید ؟ از ب بسم الله تا ن پایان ؟

اتفاقا در جلسه حضوری هم مطرح کردم!
بسته های آموزشی و کلاس های گروهی در زمینه طراحی سایت!
کمی باید وقتم را خالی کنم تا به این کار برسم!
ممنون اقا کامیار !
دوستان من میخواهم یه شعبه از این پیتزا قیفی فروشی را در محلمان بزنم مکانش هم مهیاس. فقط ..........
موفق باشی. مهدی جان هر زمان خواستی شروع کنی بفرمائید شگردهای آن حرکت خوب را با شما در میان بگذارم.بصورتی که بتوانی امتیاز شعبه را در بعضی از شهرستانها را هم بفروشی.به شرطی که کسی آنرا انجام نداده باشد که اطمینان دارم شگرد این کار را نمی دانسته.
منم میخوام یه شعبه از این پیتزا فروشی رو بزنم ! ببینم میتونم پدرم رو راضی کنم
برای زدن شعبه حتما نیاز به مطالعه کافی هست.اگر چنین تصمیمی می خواهد گرفته شود لازم است ما چند نفری که برایمان امکان دارد جلسه حضوری داشته باشیم.با توجه به ماه مبارک جلسه بنظرم بعدازظهر ساعت 14 در کرج باشد.ایمان دارم نتیجه فوق عالی گرفته خواهد شد.لطفا با زدن دکمه سپاس نظر خود را اعلام فرمائید.
(08-07-2011 10:01 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]برای زدن شعبه حتما نیاز به مطالعه کافی هست.اگر چنین تصمیمی می خواهد گرفته شود لازم است ما چند نفری که برایمان امکان دارد جلسه حضوری داشته باشیم.با توجه به ماه مبارک جلسه بنظرم بعدازظهر ساعت 14 در کرج باشد.ایمان دارم نتیجه فوق عالی گرفته خواهد شد.لطفا با زدن دکمه سپاس نظر خود را اعلام فرمائید.

پنج شنبه ساعت دو خوب است اما فکر کنم جلسه خصوصی باشد!چون همه شاید علاقه نداشته باشند.
عالی است. هر عزیزی که برایش امکان داشت می تواند حضور داشته باشد.
من امشب با نوید جان (عضو انجمن) تماس تلفنی داشتیم. در رابطه با زنبورداری.نتیجه فردا اعلام خواهد شد.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
لینک مرجع