سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: میزان درامد اعضا
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8
من مصطفی قبادی تحلیلگر بازارهای مالی با درآمد بالای 3 ملیون و ان شا الله با برداشتن دیوارهای ذهنی تا دو ماه دیگه بالای 15 ملیون تومان در ماه
از همه دوستان میخوام که برام دعا کنند چون الان واقعا شب و روز ندارم و بعضی روزا دارم 20 ساعت در روز کار می کنم.
و از وقتی داستان زندگی یکی از اعضای پر افتخار این سایت فوق العاده را فهمیدم ایشان را الگو قرار دادم و از صمیم قلب برایشان آرزوی سلامتی و عزت هر چه بیشتر را می کنم.
الگوم هم آقا هوشنگ هستند.
البته الگو در این سایت کم نیست به عنوان مثال آقا کامیار که با این سن کمشون 45 یا بیشتر تألیف چاپ شده دارند.
آقا هوشنگ واقعا دوست تون دارم.
انجمن میلیاردر های آینده ایران همتون را دوست دارم.
آقا مصطفی جان ممنونم. موفقیت هرچه بیشترت آرزوی تک تک ما است.
مصطفی جان ممنون هستم من که برای موفقیت همه دوستان انجمن دعا کرده و میکنم.مراقب سلامتی خود باشید و موفق!
ایول داداش مصطفی
آرزوی موفقیت روزافزون برای آقا مصطفی و بقیه اعضا
دوستان عزیز ، به نظر میرسد که به جای پرداختن به بحث هایی که منافع کمتری را برای اعضا در بر دارد ، شایسته تر است که به راهکار ها و مباحثی پرداخته شود که انگیزه های قوی تری را برای کسب ثروت ایجاد و موانع موجود در این مسیر را معرفی می کند . با ارزوی تعبیر رویا هایمان در سایه همت و درایت و پشتکارمان ، موفق و سربلند باشید.
(09-14-2011 12:11 AM)money god نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان عزیز ، به نظر میرسد که به جای پرداختن به بحث هایی که منافع کمتری را برای اعضا در بر دارد ، شایسته تر است که به راهکار ها و مباحثی پرداخته شود که انگیزه های قوی تری را برای کسب ثروت ایجاد و موانع موجود در این مسیر را معرفی می کند . با ارزوی تعبیر رویا هایمان در سایه همت و درایت و پشتکارمان ، موفق و سربلند باشید.

دوست خوبم بهتر نبود ابتدا گذرا به برخی مطالب سایت یک نگاهی داشتید و راهکارها و مباحث و موانع و ایده های بسیار زیادی که بیان شده را مطالعه کرده و بدون عجله این بحث را که دلیل مطرح شدن آن مشخص شده را مورد سوال قرار میدادید؟
ماهي يك نيم درامد كه ششصد و پنجاش براي قسط ميره
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8
لینک مرجع