دوست عزیز کتابهایی که در انجمن معرفی میشود را بخرید و بخوانید بسیار در طرز تفکرتان تاثیرگذار است
زیر نکات مهم آن خط بکشید و با خود تکرار کنید
لطفا در ابتدا کاری به نتیجه آن نداشته باشید نتیجه خود بخود ظاهر می شود
دوستان من قصد ندارم عقاید خودم ثابت کنم ولی هرکس در شرایط خاص و در نقطعه ایی از این کره خاکی
به دنیا میاد نمیشود در مورد چگونگی رقم خوردن عاقبت هرکس پیشبینی کرد
اینجا ما بحث و تحلیل میکنیم این اسمش غر زدن نیست پس لطفا حداقل اسپم تولید نکنید
من تازه وارد هستم ولی پستی بدون محتوا نمیدم انجمن محلی به نام سرگرمی یک میلیارد داره که محل غرزدن
و جک هست
من نه ناامید و نه کم اوردم راههای زیادی هست تا به خواسته هامون برسیم من فقط یک واقعیت که
عام خاص بهش نیم نگاهی دارند بازگو کردم
اصلا این بحث ادامه نمیدیم دچار سوتفاهم میشیم من نمیخوام کسی از من ناراحت بشه چون احساس گناه
بهم دست میده برای همین این بحث ادامه نمیدم نظر هرکس واقعا شریف ومحترم هست
بحث جدید
پیشنهاد یا روشی برای کسب درامد از دنیایی نت دارین
درجامعه و محیط زندگی بلاخره میشه یه کار تا 500 تومن
حالا هرکاریی باشه پیدا کرد اما من فعلا روی کسب درامد
ازاینترنت تمرکز دارم
هرکی شیوه روش ایده خلاصه هرچی بلد هستین رو
پیشنهاد بده تا شیوه جدیدیی یاد بگیریم
موفق باشین اگه تندیی کردم منو ببخشید
بچه ها دیدم عجب پست ها و بحث های خوبی به جا گذاشتید عالیه و خوب شد این پست رو نبستیم البته یکم به قول دوستمون به جاهای باریک هم کشیده شدیم خوشحالم از این که اعضا تا این حد سطح تفکر بالایی دارند در مورد نظرات دوستمون اقانادر بایید بگم منم تاحد زیادی با نظرش موافق هستم البته در این مرحله و یادمون نره که تا چند سال پیش همگی مون همین نظر رو داشتیم و تا به امروز هر کدوم مون یکی سریعتر ویکی یواش تر از این مرحله رد شدیم و حالا اگه کسی بهمون بگه نمی شه همگی میریزیم سرش و با صدای بلند می گیم می شه . نادر جان داداش این یک مرحله برای شروع میلیاردر شدن هست که الان شما توش هستی همه ما هم بودیم منتها اکثر بچه هایی که اینجا هستن , ردش کردیم و ازش گذر کردیم . یادت باشه این مرحله ای که الان توش هستی مهمترین و سخت ترین مرحله هست که متاسفانه افراد کمی ازش گذر می کنند امیدوارم که شما هم با کمک بچه ها سریعتر از این مرحله گذر کنی و به جمع میلیاردر های اینده بپیوندی انشاءالله
اقا نادر حالا بهتر شد ! به نظر من اگه واقعیت هایی تلخ تو دنیای واقعی وجود داره ، جاش تو این فروم نیست ! ما پل های پست سرمون رو داریم میشکونیم تا همیشه بریم جلو ! پس اگه همین الان تو دنیای واقعی بگن که هرکس بالای 999 میلیون پول داره اعدام میشه ، ما بازم راه خودمون رو میریم تا میلیاردر شیم ! به شما هم پیشنهاد میکنم به ما بپیوندید !
-----------------
و اما در مورد کسب در امد از نت !
یه روز تو یه هتلی تو شیراز یه پسره بود ! پسره خوبی بود ! شب خوابید صبح رفت 190 میلیون تومن داد یه 630 از چهار راه سینما سعدی خرید ؟! گفتم چیکاره ای ؟ گفت : سایت اینترنتی دارم !
از سایتش الهام گرفتم و روز به روز بزرگ تر کردمش ! بزرگ و بزرگ تر ! این حرف مال قبل عیده که اصلا انجمن رو نمیشناختم ! خلاصه طرح با کلی عیب و مشکل اماده ی اجرا شد ولی به دلیل مشکلات مالی و عدم رضایت پدرم (زنگ تفریح : مثل اینکه پدرم بنده کسب در امد از اینترنت را حرام میداند

) این طرح اجرا نشد ! ولی اگه بعضی تناقصات حل میشد ، در امد خیلی زیادی داشت !
سایتش چی بود !!گفتی ولی اخرش نگفتی این ایده بود یا خاطره
البته یه نکته رو بگم ، 4 میلیون طراحی سایت هزینه داشت و 14 میلیون تومن هم تبلیغات
ادرس سایتش بده ما نگاه کنیم
خاطره بود
یه سایت فروش مسکن
ببین سبحان عزیز من فقط امسال میخوام رو درامد از اینترنت کارکنم
حالا نمیدونم ازچه راهی شروع کنم اصلا راهی هست تا به هدف برسی!
خوشحالم از اینکه بالاخره هدف خودت رو انتخاب کردی حالا دیگه شدی عین خودم.
پیشنهادات من :
1-یه سایت آگهی بزن و تبلیغات کن تا براش آگهی بگیری.(البته ی مقدار سخته و از آقا قربانیان کمک بگیر)
2-یه سایت آموزشی با جوملا بزن و تو اون یه سری آموزش های جالب رو بزار و برای کسب درآمدتم این کاررو کن :
چون جوملا این امکان رو به دارندگان سایت میده که اعضا سایتشونو درجه بندی کنند(عادی ، ویژه)میتونی پول بگیری و اعضا رو تبدیل به اعضای ویژه کنی البته باید آموزشات باعث جذب بشه و یه سری چیزای جدید باشه.