سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: میزان درامد اعضا
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8
(08-08-2011 10:57 PM)naderblue نوشته شده توسط: [ -> ]ببینید اقای کاظمی
این انجمن درباره درامد از اینترنت اصلا
قسمتی دیده نمیشه
مثلا بازاریابی اینترنتی
فروشگاه اینترنتی
سایت تبلیغاتی اینترنتی
و هر روش قانونی دیگه
که بشه از اینترنت کسب درامد کرد

بفرمائید
نادر عزیز از عزیزانی است که در یک انجمن دیگر با ایشان آشنا شده ام و به خاطر من به این انجمن تشریف آورده اند. (باعث افتخار من است). فردی است که مسائل خود را رک میگوید ولی نه به حالت اینکه فردی از وی برنجد.
سلام من اومدم

بابا اینجا چه خبره من کجام ترسناک هست درسته کمی پست دادن من تند هست ولی به کسی بی ادبی نمیکنم
شما منوفقط با یک اسم ...ویک اواتار میشناسید که اوتارش هم متعلق به من نیست
شاید من اون چیزی نباشم که تو فکر میکنی شاید من یه دختر خانم باشم
شاید من همسن اقاهوشنگ عزیز باشم
شاید من دوتا اسم کاربری دارم شاید من اقا سبحان باشم
شاید من اقای کاظمی باشم
میبینی غيرممكن، وجود ندارد!
خودت داریی میگی فیلم یکی مثل من یکی مثل تو فیلم میسازه
پس برای چی از فیلم و صدای ترسناکش میترسی
ترس ما خودمون در خود تلقین میکنیم
نوشته های من برای شما تازگی داشت که کمی هضمش سخت بود ولی ترس نداشت !!!
اوتار من به مرگ ربط داره
وبه معنی امضا من و با اسم کاربریم

مایکل با اون همه قدرت ثروت شهرت تو یک امبولانس تو خیابون مرد!
پس مایکل هم ترس نداره چون مثل اواتارمن الان خوابه
وقتی بیدار شد برای خدا میخونه و فرشته ها میرقصند ....شوخی....

منم مجبور شدم زنگ تفریح بدم ببخشید باید این کار بکنم چون بحث جدید شروع میشه!!!

دختری به دکتر شریعتی گفت: من عاشقت هستم.
دکتر گفت: لياقت شما برادرم است كه از من
زيباتر است و پشت سرت ايستاده. دخترك برگشت
و نگاه كرد ديد كسی نيست. دکتر گفت: اگر عاشق
بودی پشت سرت را نگاه نمی‌كردی!!!
باور کنید با این نوشته ها و این روحیه های عالی من روز بروز جوانتر شده و باور میکنم تمام افرادی که در این انجمن هستند تمام شرایط موفقیت را دارند.فقط کمی همت و کمی ریسک و کمی اعتماد بنفس لازم است .بخواهید که حتما به دست خواهید آورد.برنامه اهداف , یکساله - برنامه 2 ساله - برنامه5 ساله و برنامه10ساله.
(08-10-2011 03:21 PM)naderblue نوشته شده توسط: [ -> ]سلام من اومدم

بابا اینجا چه خبره من کجام ترسناک هست درسته کمی پست دادن من تند هست ولی به کسی بی ادبی نمیکنم
شما منوفقط با یک اسم ...ویک اواتار میشناسید که اوتارش هم متعلق به من نیست
شاید من اون چیزی نباشم که تو فکر میکنی شاید من یه دختر خانم باشم
شاید من همسن اقاهوشنگ عزیز باشم
شاید من دوتا اسم کاربری دارم شاید من اقا سبحان باشم
شاید من اقای کاظمی باشم
میبینی غيرممكن، وجود ندارد!
خودت داریی میگی فیلم یکی مثل من یکی مثل تو فیلم میسازه
پس برای چی از فیلم و صدای ترسناکش میترسی
ترس ما خودمون در خود تلقین میکنیم
نوشته های من برای شما تازگی داشت که کمی هضمش سخت بود ولی ترس نداشت !!!
اوتار من به مرگ ربط داره
وبه معنی امضا من و با اسم کاربریم

مایکل با اون همه قدرت ثروت شهرت تو یک امبولانس تو خیابون مرد!
پس مایکل هم ترس نداره چون مثل اواتارمن الان خوابه
وقتی بیدار شد برای خدا میخونه و فرشته ها میرقصند ....شوخی....

منم مجبور شدم زنگ تفریح بدم ببخشید باید این کار بکنم چون بحث جدید شروع میشه!!!

دختری به دکتر شریعتی گفت: من عاشقت هستم.
دکتر گفت: لياقت شما برادرم است كه از من
زيباتر است و پشت سرت ايستاده. دخترك برگشت
و نگاه كرد ديد كسی نيست. دکتر گفت: اگر عاشق
بودی پشت سرت را نگاه نمی‌كردی!!!

آقا نادر در یک خانواده همه شبیه هم نیستند و این انجمن نیز یک خانواده بزرگ است.من که به عنوان مدیر این انجمن از صحبت ها و طرز تفکر بحث انگیزت که صریح است بدم نمی آید و مطمئنا دوستان انجمن هم شما را خیلی دوست دارند!
(نام کاربری های جالبی داریدا!(بقیه را میگویم!))
سلام
خوبید دوستان
اقا نادر گل من فکر میکنم یه جور تفکر خاص میتونه تو این انجمن دوام بیاره اونم تفکر ثروتمند خود ساخته هست
اگه بعضی دوستان اینجا میان و میخوان جو را جوری دیگه نشون بدن فکر نکنم کسی گوش بده دوستان و بزرگانی مثل اقای کاظمی و اقا ی راهنما (قربانیان )خیلی وقتا اشتباهات دوستان را با یه لبخند اصلاح میکنند کاش همه ما بتونیم هر چند اندک در جهت هدفی که داریم به هم کمک کنیم بسوی اخلاق و ثروت ما اینجا یاد میگیریم که بدون قضاوت بروی ظاهر سن جنسیت فقط به تفکر مثبت و ایده های ناب و ارزشمند انسانی نگاه کنیم و الگو بگیریم
جالب شدش یک پست با این همه بازدید و جواب منتها یکی اومد درامدش رو بیان کرد میزان درامد اعضا هنوز مشخص نیست حتی خصوصی هم سوال کردم منتها جواب ها اعداد و رقم نبود. جالبه.
فرمودید جالبه . من عرض میکنم خیلی جالبه؟
آقای mas یا همان آقا محمد. چه من و چه همه عزیزان این انجمن از این حرکت شما واقعا تعجب کرده و باز هم تعجب میکنیم. درآمد اعضا چه مشکلی را از شما و دیگران حل میکند؟(فرمودید با پیام خصوصی هم پرسیدم کسی جواب نداد)

شاید هم بسیار مهمه. پس لطفا توضیح دهید تا خواهش کنیم همه فیش حقوق و درآمدی که دارند کپی گرفته در این تایپیک قرار دهند.
لطفا مسائل مربوط به سیاست انجمن صحبت شود و کاری به مسائل خصوصی اعضا نداشته باشیم.چند نفری پیام خصوصی داده و علت این پافشاری را پرسیده اند که من نتوانستم جواب دهم .
اقا من معذرت می خوام سوء برداشت نشود دیگه ادامه نمی دم هر کی هر چی درمیاره خدا بیشترش کنه . انشاءالله
(08-11-2011 03:26 AM)mhdi855 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
خوبید دوستان
اقا نادر گل من فکر میکنم یه جور تفکر خاص میتونه تو این انجمن دوام بیاره اونم تفکر ثروتمند خود ساخته هست
اگه بعضی دوستان اینجا میان و میخوان جو را جوری دیگه نشون بدن فکر نکنم کسی گوش بده دوستان و بزرگانی مثل اقای کاظمی و اقا ی راهنما (قربانیان )خیلی وقتا اشتباهات دوستان را با یه لبخند اصلاح میکنند کاش همه ما بتونیم هر چند اندک در جهت هدفی که داریم به هم کمک کنیم بسوی اخلاق و ثروت ما اینجا یاد میگیریم که بدون قضاوت بروی ظاهر سن جنسیت فقط به تفکر مثبت و ایده های ناب و ارزشمند انسانی نگاه کنیم و الگو بگیریم

Big GrinWinkSmileShyRolleyesSmile
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8
لینک مرجع