سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: اعتماد بنفس
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
یکی از مهمترین عوامل موفقیت داشتن اعتماد بنفس است.
اعتماد بنفس چیست؟
اعتماد بنفس را چگونه در خود تقویت کنیم؟
اعتماد به نفس در کلمه یعنی اطمینان داشتن به خود .
با تجربه و دانش اندوزی و کسب تبحر می شه تا حد زیادی بالاش برد . ولی بعضیا علم و تبحر رو دارند ولی حالت سکون دارند . پس یه مقدار چاشنی جرات و تفکر هم باید در کنارش باشه .
آیا تکرار جملات تاکیدی تاثیر دارد؟

لطفا شرکت فرمائید.
شما برای حک کردن یک نوشته بر سنگ قلم در دست می گیری و باضربات مکرر و پی در پی و موثر نقشی را بر سنگ حکاکی می کند . از آنجا که ما انسانها با تغییرات زیاد رابطه خوبی نداریم و به سختی آنرا می پذیریم خودمانرا سنگ ، جملات تاکیدی راقلم و تکرار آنرا ضربات پی در پی در نظر بگیریم . تاثیر دائمی آنرا درک خواهیم کرد
(10-06-2012 11:36 PM)mjdehghani نوشته شده توسط: [ -> ]شما برای حک کردن یک نوشته بر سنگ قلم در دست می گیری و باضربات مکرر و پی در پی و موثر نقشی را بر سنگ حکاکی می کند . از آنجا که ما انسانها با تغییرات زیاد رابطه خوبی نداریم و به سختی آنرا می پذیریم خودمانرا سنگ ، جملات تاکیدی راقلم و تکرار آنرا ضربات پی در پی در نظر بگیریم . تاثیر دائمی آنرا درک خواهیم کرد

زیباترین مثال برای استفاده از جملات تاکیدی برای افزایش اعتماد بنفس است.
با هر آنچه كه باعث ترس ما شده روبرو شويم
اینکه اطمینان داشته باشیم

با بررسی کلیه جوانب کار و اینکه میتوانیم

منم با نظر جناب دهقانی موافقم ، اگر همیشه تاکید داشته باشیم که میتوانیم ، حداقلش اینه که خیلی از آثار منفی روانی رو کم کردیم
لطفا چند نمونه جمله تاکیدی برای تقویت اعتماد بنفس بنویسید.
یکی از راه ها هم به نظر من مقایسه هست. مقایسه عادلانه. البته نه که مثلا آدم خودشو با یک انسان فوق موفق مثل بیل گیتس مقایسه کنه. با اطرافیان ک شرایط و امکانات مشابه داشتند. ب من ک خیلی کمک کرد این راه.
جملات را خود شما با توجه به روحیه ای که دارید باید مرقوم فرمائید.
ساده ترین جمله برای تکرار :
من اعتماد بنفس زیادی دارم.
در رابطه با این جمله تجسمهائی انجام دهی.مثال: صحبت کردن با فلان شخصیت. تجسم سخنرانی خود در سالنی که پر جمعیت است و...
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع