سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: اعتماد بنفس
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
(11-02-2012 11:20 PM)amiryazdani138 نوشته شده توسط: [ -> ]لطفا یک تعریف کامل از اعتماد بنفس بنویسید.
اعتماد بنفس یعنی ارزش واقعی خود را دانستن. اعتماد بنفس یعنی خود را کمتر از کسی ندانستن - اعتماد بنفس یعنی باور به اینکه تو روح خدائی- اعتماد بنفس یعنی خجالت نکشیدن و در جمع خود را نشان دادن .
اعتماد به نفس یعنی آدم از خودش مطمئن باشد که میتواند کاری را انجام بدهد و اگر هم انجام نداد عواقبش را تحمل کند. یعنی در واقع پذیرش مسئولیت.

اعتماد به نفس یعنی اینکه یکی پشت فرمان ماشین بنشیند و شروع به رانندگی کند و مطمئن باشد در مواقع خطر تمام سعی خود را برای رفع آن خواهد کرد و اگر هم حادثه ای رخ دهد، این چیزی است که برای همه اتفاق می افتد.

اعتماد به نفس یعنی به رقم اینکه ممکن است شکست بخوری و اضافه بر ضرر مادی شماتت و ملامت اطرافیان را هم به جان بخری، بازهم ریسک کنی و کار مورد علاقه ات را که به آن ایمان داری آغاز کنی.

اصلاً اعتماد به نفس یعنی اینکه عکس ماشین و خانه و داراییهای ایده آلت را به دیوار اطاق بچسبانی و با اطمینان به دیگران بگویی اینها مال من هستند، خواهید دید! و در برابر خنده و تمسخرشان لبخند بزنی و به خودت آفرین بگویی!
(11-02-2012 11:51 PM)Delta.H نوشته شده توسط: [ -> ]اعتماد به نفس یعنی آدم از خودش مطمئن باشد که میتواند کاری را انجام بدهد و اگر هم انجام نداد عواقبش را تحمل کند. یعنی در واقع پذیرش مسئولیت.

اعتماد به نفس یعنی اینکه یکی پشت فرمان ماشین بنشیند و شروع به رانندگی کند و مطمئن باشد در مواقع خطر تمام سعی خود را برای رفع آن خواهد کرد و اگر هم حادثه ای رخ دهد، این چیزی است که برای همه اتفاق می افتد.

اعتماد به نفس یعنی به رقم اینکه ممکن است شکست بخوری و اضافه بر ضرر مادی شماتت و ملامت اطرافیان را هم به جان بخری، بازهم ریسک کنی و کار مورد علاقه ات را که به آن ایمان داری آغاز کنی.

اصلاً اعتماد به نفس یعنی اینکه عکس ماشین و خانه و داراییهای ایده آلت را به دیوار اطاق بچسبانی و با اطمینان به دیگران بگویی اینها مال من هستند، خواهید دید! و در برابر خنده و تمسخرشان لبخند بزنی و به خودت آفرین بگویی!

فوق عالی.ممنون.
از راه شگفت خدا روز بروز اعتماد بنفس من بیشتر و بیشتر میشود.

تکرار مکرر
بعضی پستها باید مکرر تکرار شن.
لطفا بخوانید. از اول تا آخر
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع