سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: چگونه نمایندگی یک محصول خارجی را بگیریم؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7
(12-22-2012 07:51 PM)mahmor نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
در یک تاپیک خواندم که باید کار عملی کرد. الان هم برای اینکه کمی راه باز بشه و به کار عملی نزدیکتر بشیم عرض میکنم فرض کنید نمایندگی رو از کشور خارجی دارین حالا چه جوری وارد میکنید؟ چه جوری پول رو میفرستین اونور؟ چه جوری میفروشین؟
من همین الان نمایندگی فروش یک کالا رو در ایران دارم ولی برای وارداتش نیازمند سرمایه و یک کارگوی معتبر دارم. اگه کسی این چیزارو ندونه وارد فاز عملیاتی نمیشه.
این گوی و این میدان من حاضرم شریک بپذیرم. قراردادم 5 ساله است.
سرمایه اولیه الان حدود 100 میلیون تومان برای سفارش اول است. برگشت کار از همون ماه اول شروع میشه و هر سه ماه یک بار سفارش گذاری در سال اول باید بشه که به صورت پلکانی باید 100 میلیون دو برابر بشه (به دلیل شدت تقاضا) ارسال سفارش ظرف دو هفته پس از پرداخت آغاز میشه.

سلام. اولین پستم توی این تاپیکه و خود منم دنبال صادرات هستم. شما اول بفرمائید نماینگی چی رو دارید؟
برای ارسال پول از صرافی ها به راحتی میتونید اقدام کنید .
برای گرفتن نمایندگی باید سابقه مفید کاری برای اون برند ارسال کنید و میزان خریدتون رو براشون شرح بدید و از امکانات و تجهیزات و مشتریانتون باید براشون بنویسید. اگر به نصبت برند توضیحات شما مورد قبولشون باشه نمایندگی را به شما خواهند داد و البته به شرط فروش بالا. اینو برای برند های معتبر میدونم که گفتم باقیشو خبر ندارم برای مثال یکی از دوستان من از شرکت و انبارهای شرکت فیلم تهیه کرد و یه گواهی از گردش مالیش تهیه کرد و تعداد مشتریانشو گفت و همچنین توی خرید اول فکر کنم پنج میلیون دلار خرید داشت که بهش به راحتی نمایندگی رو دادن تازه اون برند توی ایران نماینده انحصاری هم داشت که از اون گرفت و داد به این دوست من. برای گرفتن نمایندگی برندهای معتبر اینا فکتورهای اصلی بود که گفتم حالا باید ببینید قوانینشون چیه. الان هم اکثر برندهای معتبر هم گرون در میاد و هم به ایران نمایندگی نمیدن. برای وارد کردن هم شما میری با یه شرکت توی کشورایی که باهاشون مراوده تجاری داریم قرار داد میبندی بعد هرچی میخوای از طریق اون شرکت میخری و اون هم یه درصدی بر میداره و برات ارسال میکنه . توی این مورد تمام هزینه انتقال از کشور فروشنه به کشور واسطه و به ایران به عهده شماست و درصد سود اون شرکت هم که براتون کار دلالی رو میکنه بستگی داره به خودش و روابط شما با اون که از دو درصد تا پنجا درصد هم من دیدم
آقا این تایپیک ادامه دهید
هر کسی بخواد میتونه به صورت خصوصی اطلاعات رو ازم بگیره.
تا الان دو نفر اطلاعات محصولم رو گرفتن و منتظرم ببینم چکار میکنند.
حدود 100 میلیون سرمایه لازم است.
(05-02-2012 12:03 AM)mrmostafa نوشته شده توسط: [ -> ]ببخشیدا این کار یعنی چی که برای ایده ها رمز بزاریم.پس اونی که میاد تو سایت عضو میشه برای چی میاد؟ یه ایده ای یاد بگیره دیگه وگر نه که کلی شرکت مشاوره هست میرفت با اونا مشورت میکرد و یه ایده میگرفت.اگه هدف از این کار کسب درامده که هیچی من هیچ حرفی ندارم ولی اگه نیست هدفتون رو از این کار بگین.یا هیچکس حرفی نزنه و ایده ای نده یا اینکه صاف و ساده به اونی که اومده اینجا تا واقعا یه ایده بگیره یه کمکی هم کنه.این نظر منه.

به نظرمن شماکاملا درست میگین .چون اینجا ایده ها وسط گذاشته میشن هرکس متناسب باشرایط وموقعیتش......... ایده شو انتخاب میکنه
دوستان صادرات و واردات فقط واسطه تهران میصرفه یا توی شهر های کوچیک هم میشه؟
به نظرتون من با 130 میلیون تومن توی یه شهر کوچیک( البته زیاد هم کوچیک نیس ) میتونم وارد این کار بشم
مساله سازمان حمایت از تولیدکننده داخلی,گمرک و...را چطور حل کرده؟
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7
لینک مرجع