سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: چگونه نمایندگی یک محصول خارجی را بگیریم؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7
ممنون
(07-16-2011 09:30 AM)faramarz نوشته شده توسط: [ -> ]سبحان و كاميار عزيز
از پاسخ هاي شما ممنون. لطفا در مورد چگونگي ايجاد همچين سايتي توضيح بدين. نمونه هاي موفق كدامند؟ علت موفقيتشون به نظر شما چياس؟ ميزان رشد ماليشون در يك دوره زماني مشخص (مثلن يه سال) چند درصده و اينطور چيزا. اگه واقعا چنين فرصتي وجود داره، خوب من بلافاصله شروع مي كنم. البته اگه شما هم باشين كه عاليه و بكمك شما بشدت احتياج دارم. در ضمن ديگه چه مشاغلي قابليت ايجاد اين مقدار درآمد ماهانه رو دارند؟

اما منظور از تكرار پاورقي ها، همين پيام هاي رنگي است كه در انتهاي هر نوشته اي مياد. مثل :

چون میلیون ها میلیاردر در دنیا و هزاران میلیاردر در ایران توانستند پس ما هم می توانیم.

يا

اوستا کار پادو نمیشه ، کسی خوشبختی رو به تو کادو نمیده
بجنگ واسه چیزی که میخوای..
جناب با توجه به آشنایی نسبی که در تایپیک دیگر از شما کسب کردم و می دانم که روابط خوبی با دوستان خارج از کشور دارید یک پیشنهاد خوب برایتان در مورد راه اندازی کسب و کار آنلاین خوب می تواند فروش دامنه و هاست باشد.
شما با بستن قرارداد با چند datacenter در خارج از ایران و ایجاد یک سایت آنلاین فروش دامنه و هاست برای ایرانیان می توانید درآمدهای فوق العاده ای بدست آورید البته باید بدانید که نیاز به داشتن حداقل دانسته ها و استفاده از تجربیات کارشناسان این زمینه دارد.
مزیت دیگر این کار اتوماتیک بودن همه بخش ها است.خرید آنلاین انجام شده و مستقیم و بدون هیچ دردسری محصول خریداری شده در صورت ریختن پول به حسابتان یک یوزر و پسورد برای آن شخص خریدار ارسال می شود که آن هم اتوماتیک است.من در یکی از کتاب هایم (آموزش سایت ساز جوملا)تا حدودی مراحل خرید را توضیح داده ام.
البته بحث های تبلیغات و بازاریابی این مورد نیز تخصصی و حساس است!
نمونه موفق نیز: شرکت های برتینا و میهن وب سایت و غیره می تواند باشد.
ممنون.
آقا فرامرز عزیز باور کن با دیدن نوشته های شما به این باور رسیدم که بودن شما نعمتی برای این انجمن هست. پرتلاش , جدی و پشتکار بالا.
امیدوارم که روز به روز موفقتر باشی.امیدوارم در گردهمائی دو روزه اعلام آمادگی کرده و زیارتتان کنیم.
توضیح گردهمائی در تایپیک هزارتومان =دوهزارتومان است.
دوستان اگه امکانش هست یه منبع یه من معرفی کنید تا بیشتر در مورد سایت داری و اینجور شغل ها تحقیق کنم و کلا چندوخم کار بیاد دستم
ممنون از همه دوستان
یه ایده ارزون و راحت
میشه مثلا یه بسته ساخت به اسم بسته دانش آموز مخصوص سال اول دبستان که توش مثلا یه مداد ، پاکن ، خط کش و چیزایی که شاگرد اول دبستان لازم داره گذاشت و فروخت الانم که داریم کم کم به موقع شروع مدرسه ها نزدیک میشیم این بسته ها فروش خوبی میتونن داشته باشن
(08-23-2011 09:11 PM)mehdi098 نوشته شده توسط: [ -> ]یه ایده ارزون و راحت
میشه مثلا یه بسته ساخت به اسم بسته دانش آموز مخصوص سال اول دبستان که توش مثلا یه مداد ، پاکن ، خط کش و چیزایی که شاگرد اول دبستان لازم داره گذاشت و فروخت الانم که داریم کم کم به موقع شروع مدرسه ها نزدیک میشیم این بسته ها فروش خوبی میتونن داشته باشن

این ایده را در حال انجامش هستم البته با کمک آقا مهدی!اگر خدا بخواهد منتظرم مقدماتش فراهم شود تا با اعضا درمیان بگذارم!
(07-18-2011 02:00 PM)mostafa ghobadi نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان اگه امکانش هست یه منبع یه من معرفی کنید تا بیشتر در مورد سایت داری و اینجور شغل ها تحقیق کنم و کلا چندوخم کار بیاد دستم
ممنون از همه دوستان

هر سوالی دارید بفرمایید من تجربیاتی دارم در کدام زمینه دقیقا احتیاج به اطلاعات دارید؟
آقا من در خدمتم هر کاری ازم بر بیاد میکنم
سلام
یک سوال دارم برای شروع وادات یک کالای کوچک مثل همین کالاهای تبلیغاتی چقدر هزینه لازم است؟ هزینه یک کانتینر؟ ایا بازاریابی را قبل از واردات شروع می کنند یا بعذ؟ خو شما اقدام به کاری که تصمیم داشتید کردید؟
(07-09-2011 09:28 AM)atreeeshgh نوشته شده توسط: [ -> ]ببین دوست عزیز شما باید خودت بری اونجا و جنسو وارد کنی.بعدش دیگه نحوه فروشش پای خودته .

تبلیغات کردن بستگی به جنسی داره که وارد می کنی.مثلا دوست من که خودکار و کلا هدایای تبلیغاتی وارد می کنه اول رفت به شرکتا و بهشون گفت که یه همچین کسیه و الان دیگه نیازی به این کار نداره و خودش نشسته تو مغازه و کار میکنه سالی چهار بار میره چین و هر دفعه یه کانتینر جنس وارد میکنه(هدایای تبلیغاتی).ولی اگر بخوای مثلا لوازم بهداشتی و یا آرایشی وارد کنی باید خودت برا پخش فعالیت کنی. و با فروشنده ها آشنا بشی.

اگر در رابطه نحوه تبلیغ بعد از واردات سوالی داری بپرس تا کمکت کنم.

در کل اگر بتونی یه همچین کاری انجام بدی مطمئن باش سود خوبی می بری. فقط با آقای قربانیان(jahanagahi)حتما مشورت کن.

موفق باشی
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7
لینک مرجع