07-27-2013, 12:53 AM
07-27-2013, 10:26 AM
اول سهم خيريه اش رو كنار مي ذاشتم. بعد تو چند موضوع متفاوت سرمايه گذاري مي كردم. يك مقدار مشخص هم براي فرستادن عزيزام به سفرهاي زيارتي و سياحتي كنار ميذاشتم. سهم خودم و همسرم و پسرم رو سفر مي رفتيم. از سود سرمايه گذاريم شروع به كار مجدد مي كردم .
خريد ملك و زمين هم جزو سرمايه گذاري هاي اوليه خواهد بود. املاك رو اجاره مي دادم با سندش وام مي گرفتم قسطش از اجاره ها در ميومد و با وام حاصله يك كار توليدي شروع مي كردم. اينها كه خودبخود شروع به پولسازي كردن و نيازي به حضور هميشگي من نبود شروع مي كنم ارزوي اصليم رو جامه عمل بپوشونم : تجارت كردن و تاجر موفقي شدن. (انشاالله)
خريد ملك و زمين هم جزو سرمايه گذاري هاي اوليه خواهد بود. املاك رو اجاره مي دادم با سندش وام مي گرفتم قسطش از اجاره ها در ميومد و با وام حاصله يك كار توليدي شروع مي كردم. اينها كه خودبخود شروع به پولسازي كردن و نيازي به حضور هميشگي من نبود شروع مي كنم ارزوي اصليم رو جامه عمل بپوشونم : تجارت كردن و تاجر موفقي شدن. (انشاالله)
07-27-2013, 12:09 PM
با سلام خدمت دوستان، من اگه يه گنج پيدا كنم يا يه نيسان ميخرم و يا ميفروشمش ميرم خارج!
08-07-2013, 09:51 PM
من سریع میرم آرزوهامو باهاش برآورده میکنم .. اولین آرزوم خرید خونه تو ولنجک با کلیه لوازم مارک سامسونگ ... دومین آروزم خرید یه بی ام وه ایکس6 و 750 و اسپورتیج و بالاخره سریع سریع ازدواج میکنم و میرم سر خونه و زندگیم .. 

08-09-2013, 09:17 PM
(06-27-2013 08:18 AM)امین تاجر نوشته شده توسط: [ -> ]اول خمسش رو میدم که واجبه
2- باقی اون رو قرض الحسنة میدم به نزدیکان و آشنایان و رفقا
3- پولی رو که از قرض ها برمیگرده رو دوباره قرض میدم تا همینطوری بچرخه !
خلاضه بگم که راستش رو بخواهید پول گنج را نگه ندارید و سرمایه گذاری نکنید که برکت نداره ! از ما گفتن بود !
السوق
http://assuq.hamvar.ir/
خب اگه بجای یه گنج 10تا گنجم هم داشتیم باز فرقی نمیکرد
چون اول باید خودمون ارضا کنیم بعد ........................
08-26-2013, 03:41 AM
گنج......
جالبه.......
باش یه کارخونه میخرم و پول در میارم
نصف سود کارخونرو میدم خیرات واسه بدبخت بیچاره ها
شایدم یه سازمان یا شرکت راه انداختم واسه ازدواج آسون جونامون
جالبه.......
باش یه کارخونه میخرم و پول در میارم
نصف سود کارخونرو میدم خیرات واسه بدبخت بیچاره ها
شایدم یه سازمان یا شرکت راه انداختم واسه ازدواج آسون جونامون
08-26-2013, 07:50 PM
اقا
تو داخل میفروشم فقط به عرب ها عزیز معامله میکنم
پول ها رو طلا میخرم
یه وکیل میگیرم و برای سرمایه گذاری به امریکا عزیز میروم
تو داخل میفروشم فقط به عرب ها عزیز معامله میکنم
پول ها رو طلا میخرم
یه وکیل میگیرم و برای سرمایه گذاری به امریکا عزیز میروم
10-21-2013, 12:33 AM
سلام من اولش یه مرسدس e350 میخریدم بعدش کمک میمردم به کسانی که ندارند و در خرجهای بیمارستان و عمل مانده اند و بعد در کار واردات ماشین مجوز میگرفتم
ار همتون ممنونم خیلی متشکر
ار همتون ممنونم خیلی متشکر
01-09-2014, 12:45 PM
تبدبل به پول نقد میکنم و همون پول تقدو میزارم بورس و سهام میخرم
06-14-2014, 12:47 PM
نمی خواهم شعار بدهم. اما این یک واقعیت مسلم است.
همه ما دارای یک گنج گرانبها هستیم و آن عبارت از مغزمان است. می توانیم از طریق تفکر و بینش صحیح هر قدر موفقیت و امکانات و ثروت و خوبی که می خواهیم به سوی خود جذب کنیم. به شرطی که بخواهیم و اراده کنیم.
همه ما دارای یک گنج گرانبها هستیم و آن عبارت از مغزمان است. می توانیم از طریق تفکر و بینش صحیح هر قدر موفقیت و امکانات و ثروت و خوبی که می خواهیم به سوی خود جذب کنیم. به شرطی که بخواهیم و اراده کنیم.