سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: شروع کننده خوبی هستیم ولی تمام کننده خوبی نیستیم(درد ودل های میلیاردرهای آینده ایران)
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4
هميشه وقتي از مرحوم آيت الله بهجت سوال ميكردند...يك جواب داشت..... هميشه ميگفت : خودتون ميدونيد.......
من اگه تا به حال كارهايي كه شروع كرده بودم را تمام ميكردم الان مولتي ميلياردر بودم.اينقدر ايده هاي بكري داشتم كخ ديگران انجام دادند و الان موفقند.ولي الان روي چندتا ايده دارم كار ميكنم تصميم گرفتم كه تا آخرش برم يا شكست ميخورم يا موفق ميشم اما ميخوام حتما تا آخرش برم اصلا براي ي بارم شده ميخوام شكست بخورم ميخوام ببينم شكست چه طعمي داره.بايد تحرك كرد يا نابود ميشم يا به دريا ميرسم اما اگه ي جا بمونم ميگندم.حتما حتما حتما اين هدف هاي جديد را به پايان ميرسونم
(12-26-2011 12:27 AM)mhe نوشته شده توسط: [ -> ]من اگه تا به حال كارهايي كه شروع كرده بودم را تمام ميكردم الان مولتي ميلياردر بودم.اينقدر ايده هاي بكري داشتم كخ ديگران انجام دادند و الان موفقند.ولي الان روي چندتا ايده دارم كار ميكنم تصميم گرفتم كه تا آخرش برم يا شكست ميخورم يا موفق ميشم اما ميخوام حتما تا آخرش برم اصلا براي ي بارم شده ميخوام شكست بخورم ميخوام ببينم شكست چه طعمي داره.بايد تحرك كرد يا نابود ميشم يا به دريا ميرسم اما اگه ي جا بمونم ميگندم.حتما حتما حتما اين هدف هاي جديد را به پايان ميرسونم

مسیح جان دوست عزیز
ما زنده از آنیم که آرام نگیریم
موجیم که آسودگی ما عدم ماست
صفحه ها: 1 2 3 4
لینک مرجع