سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: شروع کننده خوبی هستیم ولی تمام کننده خوبی نیستیم(درد ودل های میلیاردرهای آینده ایران)
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4
ای نسخه اسرار الهی که تویی وی آینه ی جمال شاهی که تویی
بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی
ممنون
بله حتما حکمتی داشته
ولی من خیلی ناراحتم خیلی
از این جور فرصتها کم محیا میشه
همیشه در هر کاری حکمتی وجود دارد که همیشه خیر است.
باحرفاتون بیشتر دلگرم شدم..میخوام عزممو جزم کنم وهرطوری که میشه تو گوگل ادسنس عضو بشم....
من یه مشکلی دارم
ایده زیاد دارم
انجام دهنده خوبی هستم
ولی اگر گرمای کاری خودم رو در اطرافیان نبینم زود دلسرد میشوم به بیانی دیگر آتشین، سریع ،پیگیر و مصمم شروع می کنم ودوست دارم اطرافیان من هم اینگونه باشند ولی دلسردی آنهامرا هم از حرکت باز می دارد.
دوست عزیز اگر فردی بسوی موفقیت حرکت کند نیازی به دلگرمی دیگران ندارد.اگر این چنین بود هیچ فردی موفق نمیشد.
آفرين برآقاي قربانيان
جان كلام را فرموديد
بسيار ممنون
من هم تا حدودی شما را درک می کنم و با شما احساس هم دردی می کنم
اما چه می شود کرد باید زندگی کرد به سبک خودمان و دنبال دوستان هم فکر گشت
(11-15-2011 03:04 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]دوست عزیز اگر فردی بسوی موفقیت حرکت کند نیازی به دلگرمی دیگران ندارد.اگر این چنین بود هیچ فردی موفق نمیشد.
شما اگر در فرآیند موفقیت همراه با چند نفر باشی همفکری چند نفر باعث همپوشانی نقایص افراد می شود . من دوست دارم در موفقیت هایم بقیه هم شریک باش.من انقدر به خودم اطمینان دارم که فکر می کنم تاثیر مهمی تو موفقیت بقییه دارم .
من منظوم افراد گروهم بودند
انشالله اگر بتوانی در جلسه حضوری شرکت کنید مطمئن باشید که این افراد را میتوانی دور و بر خود حس کنی.
قبلا هم نوشتم وقتی کاری را شروع میکنم تا به نتیجه رسیدن آن تلاش خواهم کرد.
نمونه آخر:
وقتی بسته آموزشی جوملا را از ادمین عزیز دریافت کردم با کمک ادمین عزیز سایت ایران انجمن سایت آموزش فرهنگ رانندگی ر ا شروع کردم.اکنون با توجه به مدت کوتاهی که از آن می گذرد page rank2 گوگل را گرفت.که فوق العاده مهم است و 47 لینک baklink alrxa را دارد.
شروع کننده و پایان دهنده خوبی باشیم.
[url=قبلا هم نوشتم وقتی کاری را شروع میکنم تا به نتیجه رسیدن آن تلاش خواهم کرد. نمونه آخر: وقتی بسته آموزشی جوملا را از ادمین عزیز دریافت کردم با کمک ادمین عزیز سایت ایران انجمن سایت آموزش فرهنگ رانندگی ر ا شروع کردم.اکنون با توجه به مدت کوتاهی که از آن می گذرد page rank2 گوگل را گرفت.که فوق العاده مهم است و 47 لینک baklink alexa را دارد. شروع کننده و پایان دهنده خوبی باشیم.
http://www.xn----zmcyfb7gqbdae95iga19a.com/
صفحه ها: 1 2 3 4
لینک مرجع