07-13-2011, 08:50 AM
07-13-2011, 05:08 PM
واقعا دست مریضاد
خوشحالم که در جایی هستم که همه حرفاهیم را می فهمند و عقاید و نظراتشان همانند خودم است. این یعنی زندگی ، این یعنی معنای درست باهم بودن، این یعنی شکست مرد روحش شاد،دیوار ذهنی فرو ریخت و جان چند تن را گرفت جان نمیتوانم را ، نمی شود را، سخت است را. راسی روزی بیایید باهم به مزار این موجودات پست و نادان برویم و به گورشان بخندیم و لعنت بفرستیم.
این انجمن به جایی رسیده که وقتی من چند روز نتوانم به آن سر بزنم چنان ناراحت می شوم که وصف ناپذیر است. همانند معتادی که مواد به او نرسیده و گیج و سرگردان می باشد.
ممنون و تشکر به خاطر تمامی ارسال های خوب و کاربردی وستان
خوشحالم که در جایی هستم که همه حرفاهیم را می فهمند و عقاید و نظراتشان همانند خودم است. این یعنی زندگی ، این یعنی معنای درست باهم بودن، این یعنی شکست مرد روحش شاد،دیوار ذهنی فرو ریخت و جان چند تن را گرفت جان نمیتوانم را ، نمی شود را، سخت است را. راسی روزی بیایید باهم به مزار این موجودات پست و نادان برویم و به گورشان بخندیم و لعنت بفرستیم.
این انجمن به جایی رسیده که وقتی من چند روز نتوانم به آن سر بزنم چنان ناراحت می شوم که وصف ناپذیر است. همانند معتادی که مواد به او نرسیده و گیج و سرگردان می باشد.
ممنون و تشکر به خاطر تمامی ارسال های خوب و کاربردی وستان
07-14-2011, 11:56 AM
سلام آقا خوش گذشت؟
جاتون خیلی خالی بود
امیدوارم پرتوان تر از همیشه تو انجمن حضور داشته باشید
جاتون خیلی خالی بود
امیدوارم پرتوان تر از همیشه تو انجمن حضور داشته باشید
07-24-2011, 10:06 PM
(07-12-2011 11:14 AM)madar نوشته شده توسط: [ -> ]منتظر طوفان فکری هستیم آقای کاظمی
حتما.تجربه ای در این زمینه دارم و از تجربه دوستان استفاده میکنیم.در جلسه سوم حضوری یک تکان اساسی فکری احتیاج داریم که شروع این زلزله ها در این جلسه خواهد بود.
07-25-2011, 12:44 PM
کاش جمعه بود

07-25-2011, 02:54 PM
چرا خانم صفدری شما نمی تونید تشریف بیارید؟به نظر من حضور شما خیلی مهمه.
اگر بتونید بیاید واقعا عالی میشه.
اگر بتونید بیاید واقعا عالی میشه.
07-25-2011, 04:46 PM
ممنون آقا مهدی لطف دارید همیشه
توی تاپیک دیگه هم عرض کردم که متاسفانه گرفتارم 5 شنبه تولد دختر کوچولومه واقعا نمیتونم بیام
کاش جمعه بود کاش
چقدر بد
چه بد شانسی بزرگی
توی تاپیک دیگه هم عرض کردم که متاسفانه گرفتارم 5 شنبه تولد دختر کوچولومه واقعا نمیتونم بیام
کاش جمعه بود کاش
چقدر بد
چه بد شانسی بزرگی
07-25-2011, 08:06 PM
(07-25-2011 04:46 PM)madar نوشته شده توسط: [ -> ]ممنون آقا مهدی لطف دارید همیشه
کاش جمعه بود کاش
چقدر بد
چه بد شانسی بزرگی
بد شانسی که مطمئنا نیست!حتما حکمتی بوده!باتشکر
07-25-2011, 08:09 PM
اتفاقا شاید برای ما بدشانسی باشد که شما نمی توانید در این جلسه حضور داشته باشید.
ان شاء الله در جلسات بعدی منتظر حضور گرم شما خواهیم بود.
07-25-2011, 08:13 PM
(07-25-2011 08:09 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط: [ -> ]اتفاقا شاید برای ما بدشانسی باشد که شما نمی توانید در این جلسه حضور داشته باشید.
مهدی جان شما دیگر چرا؟